جمع آوری Medal Of Honor از فروشگاه های Gamestop!

SaDrA-HhH

Loyal Member
moh.jpg

جمع آوری Medal Of Honor از فروشگاه های Gamestop!

بله پيش فروش اين بازی در فروشگاه هايی که در پايگاه های نظامی قرار دارند متوقف شده است.

علت اين کار هم قابليت بازی در نقش طالبان اعلام شده است.

GAMESTOP طی بيانيه ايی در اين مورد ميگويد: اين بخش توهين به سربازان ارتش آمريکاست که هم اکنون در حال خدمت هستند يا پيش از اين به خدمت نظامی ميپرداختند.

و در نهايت ذکر شده است که برای پيش خريد اين بازی بايد به فروشگاه هايی که خارج از پايگاه های نظامی هستند مراجعه شود.

پيش از اين وزير دفاع انگلستان از مردم خواسته بود از خريدن اين بازی خود داری کنن!

آخرین ویرایش:
درسته یکم اولش تو ذوق میخوره ولی دلیل نمیشه
چرا به CS کسی ایراد نگرفت؟
چیکار کنیم؟ یکی روس بشه آمریکایی رو بکشه ایراد نداره؟؟؟

خوب اگر اینجوری بود توی این بازی طالبان رو قرار نمیدادند بابا نمیشه که میخوای انلاین بزنی نمیشه که مثلا همه امریکایی باشند و هیچ کسی طالبان نباشه خوب مسخره میشه اگر اینجور بود دولت امریکا از همون اول باید به بازی مجوز نمیداد و یا در کل امریکا بازی رو ممنوع فروش کنند که خوب براشون سخته همه ورمیدارند قاچاقی بازی میخرند

خوب طبیعی است که نظامیان از این کار ناراحت باشند فرض کنید یکی تو ایران بازی جنگ 8 ساله رو بسازه بعدش تو بخش انلاین بشه در نقش سرباز عراقی سرباز ایرانی رو کشت!!!!!!!! تازه اونجا تقاضای محترمانه کردن که بازی نکنید تو ایران بود خود بابای سازنده درو به روی سازنده میبست هر جوری حساب کنید این کار خیانت به کشور مادری است البته من که امریکایی نیستم از طالبان هم بدم میاد به خاطر همین نسخه360 رو بازی میکنم

خوب طبیعی است که نظامیان از این کار ناراحت باشند فرض کنید یکی تو ایران بازی جنگ 8 ساله رو بسازه بعدش تو بخش انلاین بشه در نقش سرباز عراقی سرباز ایرانی رو کشت!!!!!!!! تازه اونجا تقاضای محترمانه کردن که بازی نکنید تو ایران بود خود بابای سازنده درو به روی سازنده میبست هر جوری حساب کنید این کار خیانت به کشور مادری است البته من که امریکایی نیستم از طالبان هم بدم میاد به خاطر همین نسخه360 رو بازی میکنم

از نظر من هيچ مشکلی نداره!

-------------------------------------------

به همه ثابت شد اين جو گيريا مخصوص خودمون نيست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or