جلوه ای دیگر از کینکت ، این بار برای PC

Noirique

کاربر سایت
همکاری شرکت سازنده ی تکنولوژی PrimeSense ، با مایکروسافت سبب بوجود آمدن دستگاهی برای بازی به نام کینکت شد ولی این بار این شرکت قصد همکاری با کمپانی Asus را دارد .

wavi.jpg

دستگاهی که در بالا میبینید Wavi Xtion نام دارد که در Las Vegas و در آخر هفته به معرض نمایش در خواهد آمد که شمال دو قطعه خواهد بود . یک دوربین ( حسگر سه بعدی ) که Xtion نام دارد و دیگری یک فرستنده بیسیم که Wavi نام دارد . این دستگاه فقط برای بازی کردن نیست و این بار شما میتوانید کامپیوتر شخصی خود را آزادانه و بی هیچ محدودیتی کنترل کنید .

شما میتوانید آزادانه در فایل های Multimedia خود گردش کرده و آنها را کنترل کنید ! در اینترنت به گشت و گذار بپردازید اما این بار با یک تجربه متفاوت و البته لذت بخشتر .

در ادامه گفته شد که شرکت Asus در حال ساخت یک برنامه برای سازندگان ( Developers ) است که با آن بتوانند راحتتر برای این دستگاه برنامه نویسی کنند . تاریخ عرضه این برنامه هم February 2011 اعلام شد . سازندگان این شانس را خواهند داشت که برنامه هایشان را در Xtion Online Store به فروش بگذارند .

Source​

آخرین ویرایش:
متاسفانه شما به یه چیزی توجه ندارید اگه فردا مایکروسافت به صورت رسمی اعلام کنه که کینکت را برای PC هم حمایت میکنه که احتمالش هم هست و هم نیست , این ساخته های AUSUS و هر مارک دیگه که اینده میخواد بیاد به درد سطل زباله میخوره !

علتش اینه که بازی باید برای یک سخت افزار واحد ساخته بشه مثلا اگه یه بازی فردا به این تکنولوزی ساخته بشه فردا این بازی را میخوان روی دستگاه ASUS هم اجرا کنند و روی مثلا LG هم اجراش کنن و مثلا روی مارکه فلانی هم اجراش کنن که بازی روی هر وسیله یه performance متفاوت میده یعنی اینکه گیمرها در سراسر دنیا تجربه یکسانی نمیتونند داشته باشند به خاطر متفاوت بودند performance سخت افزار هر کدوم از اونها .
ولی کینکت چون همش محدود به یک سخت افزاره و دارای حمایت کل بازیسازهای جهان قرار گرفته و میگیره و براش بازی میسازن و از طرفی از حمایت عظیم مایکروسافت برخورداره و زود زود بروز رسانیهای نرم افزاری براش میاد و ...... بازیسازها دیوانه نیستند که برای اون یکی وسیله ها بازی بسازن تا اخر به ضرر خودشون باشه .
اگه مایکروسافت بخواد همچین کاری کنه این وسیله ها فقط به درد کار تو محیط سیستم عامل میخوره .
مطمئن هم باش این وسیله ها به جایی نمیرسن تا وقتی که مایکروسافت بخواد .
مرسی، ببین بحث اینجوری خوبه و من هم استقبال میکنم ازش چون دو طرف دیدگاه هاشون رو با هم رد و بدل میکنن .
صحبت شما درسته ولی فقط از دریچه بازی به این تکنولوژی نگاه نکنید.کاربردهای خیلی بیشتری برای این تکنولوژی هست. مثلا همین الان کنترل تجهیزات پزشکی تو اتاق های عمل چون نیاز به لمس داره از نظر استریلیزاسیون مشکل سازه و بد نیست بدونید ریشه های این تکنولوژی به این کاربردهای خاص بر میگرده. اونوقت اگر قرار به انتخاب باشه دستگاهی که این تکنولوژی رو با دقت بیشتر و ضریب اطمینان بیشتر اجرائی کنه برتر خواهد بود و تو سطل زباله نمیره.
این کمپانی که هنوز حرفی از گیم و ساپورت اون توسط بازی سازها نزده که.
در ضمن قطعا در آینده نزدیک این واسط کاربری به عنوان یه ابزار ورودی استاندارد سازی میسه و خروجیه انواع مختلف و برندهای مختلفش یکسان سازی میشه. همونطور که برنامه ها و بازی های مختلف با کیبورد و موس های مختلف مشکلی مدارن و محدود به برند نیستن.
زود هست برای به سطل زباله فرستادنِ محصولی که در موردش اطلاع کافی نداریم.

همونطور که برنامه ها و بازی های مختلف با کیبورد و موس های مختلف مشکلی مدارن و محدود به برند نیستن.
زود هست برای به سطل زباله فرستادنِ محصولی که در موردش اطلاع کافی نداریم.

ماوس و کیبورد را اصلا و ابدا با تکنولژی کینکت که 100 ها اطلاعات را حساب کتاب میکنه مقایسه نکن . ماوس چزی خاصی نیست و کارش فرستادن چندتا دونه اطلاعاتی که براش تعریف شده .

شاید چیزی که میگی در اینده شدنی هست و میشه ولی منم گفتم تا زمانی که مایکروسافت حمایت نکنه به جایی نمیرسه و اگه خود کینکت را وارد PC کنه بازیسازها یراست میرن طرفش اگرم این کارا نکنه و محصولات دیگه را حمایت کنه خوب مسئله یه چیزه دیگست .

در مورد اونچیزی که تو پست قبلیت گفتی که این دستگاه ASUA از لحظ سخت افزاری قویتر از کینکت هست , خوب علتش مشخصه .
مایکروسافت سالها روی این تکنولوژی میلیاردها دلار هزینه کرده و چون از یه طریفی میخواد پول این هزینه را به بهره برداری برسونه و از طرفی سخت افزاری معین کنه که با توجه به هزینه های قبلیش باهم جمع بشن تا قیمتی که روی کینکت میذاره معقولانه باشه .
ولی کار سازنده هایی مثل ASUS خیلی سادست چون تکنولوژِی براشون امادست و هزینه های میلیارد دلاری مایکروسافت را ندارند خیلی راحت تر از سخت افزار قویترم استفاده میکنند .

فکر نکنم به Open Source بودن ویندوز ربط داشته باشه.در حقیقت اصلا ربطی به ویندوز نداره.مثلا ممکنه Apple واسه ی Mac هاش پشتیبانی کنه که (بعیده) و مایکروسافت نکنه...

خب وقتی برای PC میگن ، معمولا Windows حساب میشه که فعلا تا آمار رسمی امسال 88% فکر کنم ویندوز استفاده می کنن. انتشار هر چیزی روی ویندوز اگه بخواد رسمی باشه هم به اجازه مایکروسافت احتیاج داره
پس اینا بخوان اگر اینو فقط برای Mac بدن ، با این درصد کمش به هیچ جا نمیرسن !
یحتمل باید حق الحسابی با مایکرو داشته باشن
البته این بالایی رو فکر می کنم :d

آخرین ویرایش:
تکنولوژی سرهم شده از تکنولوژی های دو دهه ی اخیر. البته کینکت هم مشابه همینه حکایتش...
Open Source بودن ویندوز :)) به به.

آخرین ویرایش:
بسه دیگه به خدا.
دوستان این پستاها جاش اینجا نیست. برید تو وبلاگ هاتون هر چقدر میخواید این نظرات و دیدگاه های شخصیتون رو بگید. تو تاپیک ها کلا شده تیکه پرونی و جنگ بین برندها. ب
دون اینکه پستی که برخی از کاربرا میزنن کوچکترین اطلاعات یا محتوای مرتبط با تاپیک داشته باشه. نکنید این کار رو.
به خدا دیگه غیر قابل تحمل شده این فروم خواهش میکنم مدیران به رسیدگیه اساسی به این قضیه انجام بدن.
همه شدن طنز پرداز و فکر میکنن که بقیه نمیتونن از این کار ها بکنن. کمی در مورد موضوع تاپیکها بحث کنید و یا متقاعد بشید یا متقاعد کنید طرف مقابلتون رو. اگر هم نمیتونید الکی آف تاپیک با پست تحریک کننده نزنید. نمیدونم شاید من برداشتم اینه ولی شخصا دارم به این نتیجه میرسم که عضو بودن تو این سایت دیگه لزومی نداره و میشه فقط از صفحه اصلی خبر ها رو گرفت و رفت چون از کاربر ها و بحثهای فروم چیزی جز اظهار نظر های جانبدارانه و بدون مطالعه چیزه دیگه ای در نمیاد.
امیدوارم این آف تاپیک بنده رو به بزرگواریه خودتون ببخشید و دلگیر نشید ولی یکم در موردش فکر کنید ، به اینکه میشه طور دیگه ای هم تو فروم فعالیت کرد.
روی صحبتم هم با همه طرفدارای سونی و مایکروسافت و ... هست.

دوستان چرا حرص میخورین ؟
از لحاظ سخت افزاری قشنگ ASUS چن برابر ماکرو هست . اما از لحاظ نرم اقزاری نه :دی خیلی پایین تره . برا همین میتونیم شاهد یه جهش دیگه هم تو این تکنولوژی باشیم . که این به نفع ماست . به نفع کاربراس . خو رقابتشون تازه داره داغ میشه :دی دوست دارم ببینم تا 1 سال دیگه این تکنولوژی چقد پیشرفت می کنه . چون برای Kincet 2 میتونیم شاهد یه چیز فوق العاده بهینه شده تر باشیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or