جلوه ای دیگر از کینکت ، این بار برای PC

Noirique

کاربر سایت
همکاری شرکت سازنده ی تکنولوژی PrimeSense ، با مایکروسافت سبب بوجود آمدن دستگاهی برای بازی به نام کینکت شد ولی این بار این شرکت قصد همکاری با کمپانی Asus را دارد .

wavi.jpg

دستگاهی که در بالا میبینید Wavi Xtion نام دارد که در Las Vegas و در آخر هفته به معرض نمایش در خواهد آمد که شمال دو قطعه خواهد بود . یک دوربین ( حسگر سه بعدی ) که Xtion نام دارد و دیگری یک فرستنده بیسیم که Wavi نام دارد . این دستگاه فقط برای بازی کردن نیست و این بار شما میتوانید کامپیوتر شخصی خود را آزادانه و بی هیچ محدودیتی کنترل کنید .

شما میتوانید آزادانه در فایل های Multimedia خود گردش کرده و آنها را کنترل کنید ! در اینترنت به گشت و گذار بپردازید اما این بار با یک تجربه متفاوت و البته لذت بخشتر .

در ادامه گفته شد که شرکت Asus در حال ساخت یک برنامه برای سازندگان ( Developers ) است که با آن بتوانند راحتتر برای این دستگاه برنامه نویسی کنند . تاریخ عرضه این برنامه هم February 2011 اعلام شد . سازندگان این شانس را خواهند داشت که برنامه هایشان را در Xtion Online Store به فروش بگذارند .

Source​

آخرین ویرایش:
دیگه به این موضوع خورده نگیرین.ماکرو ریسک کرد و نتیجشم داره میگیره.این حرفا که ماکرو خودش مفت خوری کرده و فناوری یکی دیگه رو خریدو .... چرت وپرته!
زرنگ بود نتیجشم گرفت

من وظیفه ی خودم میدونم به همه ی شرکای تجاری مایکروسافت که در این تاپیک حاضرند سلام کنم :

سلام آقای سهام دار :d

دقیقا میخواستم همینو بگم ! وقتی که داشتم تاپیک رو ارسال میکردم به این فکر بودم که الآن چقدر بچه ها خوشحال میشند که می تونند آزادی عاملی به این شکل رو تو محیط Win داشته باشند ولی ...

فکر کردید تا الان kinect برای PC فروش نکرده؟خو هکرا میخرن . این وسلیه asus هم در نهایت هکرا میخرن که توسعش بدن!چون بازی براش نیست!تا وقتی هم که kinect هست و پشتیبان بزرگی مثل MS پشتشه این وسیله به جایی نمیرسه

البته بزودی زود MS کینکت رو برای PC معرفی میکنه!اون موقع کلی بازی سازگار هم باهاش هست و باز هم در این صورت این نمیدونم چیچی از جانب asus به نزدیک ترین سطل اشغال سر کارخونه شوت میشه:دی

فکر کردید تا الان kinect برای PC فروش نکرده؟خو هکرا میخرن . این وسلیه asus هم در نهایت هکرا میخرن که توسعش بدن!چون بازی براش نیست!تا وقتی هم که kinect هست و پشتیبان بزرگی مثل MS پشتشه این وسیله به جایی نمیرسه

البته بزودی زود MS کینکت رو برای PC معرفی میکنه!اون موقع کلی بازی سازگار هم باهاش هست و باز هم در این صورت این نمیدونم چیچی از جانب asus به نزدیک ترین سطل اشغال سر کارخونه شوت میشه:دی
حالا بزار کینکت واسه PC رسما معرفی بشه بعدا.
فعلا بچسب به Asus.:d

چه فایده؟!
یادتون نرفته که:
1-کینکت یک تقلید و کپی برگردون PS eyeــه .
2-بازیهای هاردکور براش ساخته نمیشه.
3-کنفرانس مایکر رو به مهد کودک تبدیل کرده.
4-سیاه ها رو تشخیص نمیده.
5-چهل و سه دقیقه تاخیر داره.
6-بدن درد میاره.
7-اندازه زمین فوتبال جا میگیره .
8-لقمه گنده تر از دهن ماکرو سافته!!:d
9-چون چیزی تو دستت نیست بهت احساس بازی کردن نمیده.
من بامبولام ته کشید بقیه رو خودتون زحمتش رو بکشید....

اگر ندیدیدPS3چگونه با یک تاپیک (تاپیک هک) قبله ی آمال شد چیزی رو ازدست ندادید چون میتونید ببینید Kinectآرزوی کائنات میشه!(با آمدن نمونه های مشابه!:d)

اگه واقعا اون عکس asus راست باشه و بخوان بدن بییرون مایکرو خودش میده بیرون.

چون من که بخوام واسه pc شو بخرم نمیرم مارک asus بخزم 100% مایکرو مطمئن تره.

خدا کنه واقعا asus راست باشه اونوقت مایکرو میگه چرا یکی دیگه سودشو بخوره خودم میخورم. (نقل قول از بیل گیتس:d)

من هیچ وقت به حرف داداش بزرگم گوش نمیکنم. سر رزیدنت ایول 5 هی بهم گفت واسه کامپیوترشم میاد من هی گفتم نه آخرشم اومد. سر کینکت هم هی میگفت میاد من تو کتم نمیرفت.:d

کلا نظری ندارم راجبش .:d
بخوام بگیرم کینکت میگیرم که روی 360 هم ازش استفاده کنم .

اما در مرود صحبت شما هم میشه قبول داشت هم میشه نداشت .

قبول دارم اگه ماکورسافت دستگاه روی برای PC بده و پشتیبانی که خیلی بهتر هستش ,......... .

اما در مورد صحبت دوم شما اگه یه شرکت بیاد بازی بسازه که از این تکنولوژی موشنی استفاده میکنه دیگه نمیاد به یه دستگاه اختصاص بده روی PC انم مثل این میمونه بلیزارد بیاد WOW بده بعد بگه شما فقط با این کیبورد میتونی بازی کنی .

این دستگاه هم هنوز مشخص نیست چه کارهای انجام میده یا چه شباهتی با کینکت داره و....
یا چه کار های انجام میده یا چمیدونم تشخیص ش چند فریم هستش یا رزولیشن و.... که از محیط میگیره چقدر هستش اما در کل به نظرم روی PC این حرف شما اشتباه هستش .

در صورت ساخت بازی انحصاری یعنی بازی که فقط با کینکت کار کنه شاید اما شرکت ها هیچ وقت یه همچین کاری نمیکنن انم روی PC .

ببینید قصدم خدای نکرده اهانت به کینکت نیست. از اونجائی که 360 هم دارم و بازی هم میکنم قصدمم خریدنشه که به زودی هم میگیرم حتی اگر این دستگاه هم ریلیز شده باشه.دلیلشم فقط 360 هست ولی محض اطلاع دوستانی که متعصبانه نظر میدن تمام مشخصات فنیه این دستگاه از کینکت بالاتره به جز اینکه کینکت 20 نقطه رو برای اسکلت بدن در نظر میگیره و این سیستم 14 نقطه رو ولی:
این 60 فریم هست در برابر 30 فریم کینکت.
دوربین عمقش تقریبا 2 برابر کینکت وضوح داره.
اندازه تصویر رنگیش حدود 3 برابره کینکته.
در فاصله کمتر از کینکت قدرت تشخیص داره و هردو تا 3.5 متر حداکثر رو پوشش میدن.
فقط یک رابط یو اس بی 2 میخواد و آداپتور مجزا نمیخواد.
...
البته برتریه بزرگ کینکت بازار بزرگتر و مهمتریه که داره.
خواهش میکنم برداشت غلط نکنید و فقط متعصبانه و عجولانه همه چیزه همه شرکتهارو زیر سوال نبرید.
حوصله درست کردن جدول مقایسه ای و اینا نداشتم با یکم جستجو تو Digital Foundry و سایت همین شرکت همه این اطلاعات رو میبینید.

آخرین ویرایش:
ببینید قصدم خدای نکرده اهانت به کینکت نیست. از اونجائی که 360 هم دارم و بازی هم میکنم آرزوی فعلیم خریدنه که به زودی هم میگیرم حتی اگر این دستگاه هم ریلیز شده باشه.دلیلشم فقط 360 هست ولی محض اطلاع دوستانی که متعصبانه نظر میدن تمام مشخصات فنیه این دستگاه از کینکت بالاتره به جز اینکه کینکت 20 نقطه رو برای اسکلت بدن در نظر میگیره و این سیستم 14 نقطه رو ولی: این 60 فریم هست در برابر 30 فریم کینکت.
دوربینه عمقش تقریبا 2 برابر کینکت وضوح داره.
اندازه تصویر رنگیش حدود 3 برابره کینکته.
در فاصله کمتر از کینکت قدرت تشخیص داره و هردو تا 3.5 متر حداکثر رو پوشش میدن.
فقط یک رابط یو اس بی 2 میخواد و آداپتور مجزا نمیخواد.
...
خواهش میکنم برداشت غلط نکنید و فقط متعصبانه و عجولانه همه چیزه همه شرکتهارو زیر سوال نبرید.

متاسفانه شما به یه چیزی توجه ندارید اگه فردا مایکروسافت به صورت رسمی اعلام کنه که کینکت را برای PC هم حمایت میکنه که احتمالش هم هست و هم نیست , این ساخته های AUSUS و هر مارک دیگه که اینده میخواد بیاد به درد سطل زباله میخوره !

علتش اینه که بازی باید برای یک سخت افزار واحد ساخته بشه مثلا اگه یه بازی فردا به این تکنولوزی ساخته بشه فردا این بازی را میخوان روی دستگاه ASUS هم اجرا کنند و روی مثلا LG هم اجراش کنن و مثلا روی مارکه فلانی هم اجراش کنن که بازی روی هر وسیله یه performance متفاوت میده یعنی اینکه گیمرها در سراسر دنیا تجربه یکسانی نمیتونند داشته باشند به خاطر متفاوت بودند performance سخت افزار هر کدوم از اونها .
ولی کینکت چون همش محدود به یک سخت افزاره و دارای حمایت کل بازیسازهای جهان قرار گرفته و میگیره و براش بازی میسازن و از طرفی از حمایت عظیم مایکروسافت برخورداره و زود زود بروز رسانیهای نرم افزاری براش میاد و ...... بازیسازها دیوانه نیستند که برای اون یکی وسیله ها بازی بسازن تا اخر به ضرر خودشون باشه .
اگه مایکروسافت بخواد همچین کاری کنه این وسیله ها فقط به درد کار تو محیط سیستم عامل میخوره .
مطمئن هم باش این وسیله ها به جایی نمیرسن تا وقتی که مایکروسافت بخواد .

Windows کلا Open Source نیست که هرکس هرچی خواست براش به صورت رسمی بزنه ! شرکتی مثل Asus هم اگر رسمی بزنه باید اجازه مایکروسافت پشتش باشه
فکر نکنم به Open Source بودن ویندوز ربط داشته باشه.در حقیقت اصلا ربطی به ویندوز نداره.مثلا ممکنه Apple واسه ی Mac هاش پشتیبانی کنه که (بعیده) و مایکروسافت نکنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or