جزییات جدید Max Payne 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
کارگردان هنری بازی Max Payne 3 در مصاحبه ای که دیروز با گیم اسپات داشته است ، جزییاتی جدید از این IP را تایید کرده که به اختصار در اینجا آن ها را معرفی خواهیم کرد.
  • قابلیت زوم کردن با فشار دادن Left Trigger از روی شانه به بازی اضافه شده است.
  • قابلیت کاور گیری در این بازی جزء هسته ی اصلی بازی محسوب می شود ولی همچنان میتوان با Run and Gun بازی را به پیش برد.(یعنی حتما لازم نیست مثل بازی GeoW کاور گیری کرد.)
  • قابلیت دیگر اضافه شده به بازی حالت Last Man Standing است که اگر Max مقداری Painkiller (مسکن) در اختیار داشته باشد در صورتی که مقدار سلامتی اش به صفر برسد نخواهد مرد و در عوض در حالت اسلوموشن قرار خواهد گرفت و اگر دشمن را از پا در آورد دوباره به بازی ادامه دهد.
  • در بازی Upgrade های متفاوتی از جمله Shoot-Dodging (جا خالی دادن از گلوله) ، عکس العملهای Real-time وجود خواهد داشت.
  • بازی از موتور بازی های GTA IV و Red Dead Redemption که Eurphoria نام دارد ، استفاده می کند.
در آخر این مصاحبه هم آقای Nelson اینگونه گفته اند که:"شما در این بازی همان جهش گرافیکی-فیزیکی را خواهید دید که بین GTA IV و Red Dead Redemption دیده اید. این عنوان در مارچ 2012 عرضه خواهد شد. .

20111124maxpayne3.jpg

• Like
Reactions: Ninja_Vahshi
گند زدن رفت کاور گیری! پین کیلر!
احتمالا شما هنوز نمیدونید که مکس پین از اول با پینکیلر هاش مشهور بود؟!
حالا بحث کاور گیری هم نمیخوام بکنم که همونطور که گفتن یه حالت optional‌هست و لازم نیست اصلا کاور بگیرید.

من که هرچی میگذره بیشتر به بازی امیدوار میشم

الان شاهد 3 صفحه اعتراض و توهین به راکستار خواهیم بود : مکس پین مرد ، گوریل نمیخوایم ، چرا کچل شده ، چرا همه جا روشنه و ... :|

من که هرچی میگذره بیشتر به بازی امیدوار میشم

الان شاهد 3 صفحه اعتراض و توهین به راکستار خواهیم بود : مکس پین مرد ، گوریل نمیخوایم ، چرا کچل شده ، چرا همه جا روشنه و ... :|
علی جان،حالا من کاری ندارم چی میشه،نقطه نظرم رو هم تو همون تاپیک گفتم و دیگه اینجا ادامه نمیدم.ولی همون قدر که شما این حق رو داری که بیای بگی به بازی امیدواری،همون قدر هم کسی که امیدوار نیست میتونه بیاد نظرش رو بگه!مشکلی نیست اصلا!

• Like
Reactions: Ninja_Vahshi
با توجه به اطلاعات و تریلری که جدیدا از بازی دیدم و از همه مهمتر با شناختی که از راک استار دارم،به شخصه فکر میکنم بتونه انتظارات رو برآورده کنه!

• قابلیت دیگر اضافه شده به بازی حالت Last Man Standing است که اگر Max مقداری Painkiller (مسکن) در اختیار داشته باشد در صورتی که مقدار سلامتی اش به صفر برسد نخواهد مرد و در عوض در حالت اسلوموشن قرار خواهد گرفت و اگر دشمن را از پا در آورد دوباره به بازی ادامه دهد.
VANQUISH آیا ؟ :دی

اصلا باور کردنی نیست واقعا
مکس پین در نسخه دو هیچ تغییری اساسی نداشت ، شایدم بشه گفت هیچ تغییری نداشت
ولی نسخه 3 دمشون گرم دارن پوز زنی میکنن :coolgun:

علی جان،حالا من کاری ندارم چی میشه،نقطه نظرم رو هم تو همون تاپیک گفتم و دیگه اینجا ادامه نمیدم.ولی همون قدر که شما این حق رو داری که بیای بگی به بازی امیدواری،همون قدر هم کسی که امیدوار نیست میتونه بیاد نظرش رو بگه!مشکلی نیست اصلا!
سینا جان منم نمیخوام دوباره بحث های تاپیک قبلی رو از اول انجام بدیم ولی من با کسایی که مخالف بازین مشکل ندارم و اونا حق دارن نظراتشون رو بگن ، منظور من توی اون پست اون بخشی از نظراته که فقط جهت تخریب و ترول کردن بازی داده میشن ، مشکل من با اوناییه که به محض اینکه عنوان تاپیک رو میبینند سریعا میان و شروع میکنند به ترول کردن

متاسفانه وضعیت توی فروم به گونه شده که کسی نمیتونه نظرشخصیش رو بده. یکی از یه چیزی خوشش میاد دوست داره همون رو به دیگران تحمیل کنه... و در صورتی که نظر شخصی متفاوتی داشته باشه مورد تمسخر عده ای که فقط ادعای پوچ و تو خالی دارند قرار خواهد گرفت.
منظورم اصلا اون دوستمون نبود. یه موقع بد برداشت نشه. کلی گفتم...;)

کلاً به این بازی امیدوارم...:d

تو منبع هم نگفته که کاور گیری هسته اصلی گیم پلی هست....

گفته چیزی هست که به هسته گیم پلی اضافه شده ولی کماکان اکثر بازی Run & Gun هست...

ممنون داوود جان

این بحثی که تو تاپیکهای مختلف در رابطه با این بازی پیش اومده کاملا شخصیه.
به نظر من باید یه تاپیک نظر سنجی گذاشته بشه و اون موقع مشخص میشه که به نظر همه دوستان بازی باید اصالت خودش رو حفظ می کرد یا اینکه اینقدر نوآوری به وجود می آورد.
من به شخصه موافق نوآوری بودم اما نه اینکه کچل بشه و لباسش عوض بشه کاملا (البته بعضی وقت ها لازم بود) و بازی بیاد تو روز روشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or