کارگردان هنری بازی Max Payne 3 در مصاحبه ای که دیروز با گیم اسپات داشته است ، جزییاتی جدید از این IP را تایید کرده که به اختصار در اینجا آن ها را معرفی خواهیم کرد.
- قابلیت زوم کردن با فشار دادن Left Trigger از روی شانه به بازی اضافه شده است.
- قابلیت کاور گیری در این بازی جزء هسته ی اصلی بازی محسوب می شود ولی همچنان میتوان با Run and Gun بازی را به پیش برد.(یعنی حتما لازم نیست مثل بازی GeoW کاور گیری کرد.)
- قابلیت دیگر اضافه شده به بازی حالت Last Man Standing است که اگر Max مقداری Painkiller (مسکن) در اختیار داشته باشد در صورتی که مقدار سلامتی اش به صفر برسد نخواهد مرد و در عوض در حالت اسلوموشن قرار خواهد گرفت و اگر دشمن را از پا در آورد دوباره به بازی ادامه دهد.
- در بازی Upgrade های متفاوتی از جمله Shoot-Dodging (جا خالی دادن از گلوله) ، عکس العملهای Real-time وجود خواهد داشت.
- بازی از موتور بازی های GTA IV و Red Dead Redemption که Eurphoria نام دارد ، استفاده می کند.




