جزییات جدید Max Payne 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
کارگردان هنری بازی Max Payne 3 در مصاحبه ای که دیروز با گیم اسپات داشته است ، جزییاتی جدید از این IP را تایید کرده که به اختصار در اینجا آن ها را معرفی خواهیم کرد.
  • قابلیت زوم کردن با فشار دادن Left Trigger از روی شانه به بازی اضافه شده است.
  • قابلیت کاور گیری در این بازی جزء هسته ی اصلی بازی محسوب می شود ولی همچنان میتوان با Run and Gun بازی را به پیش برد.(یعنی حتما لازم نیست مثل بازی GeoW کاور گیری کرد.)
  • قابلیت دیگر اضافه شده به بازی حالت Last Man Standing است که اگر Max مقداری Painkiller (مسکن) در اختیار داشته باشد در صورتی که مقدار سلامتی اش به صفر برسد نخواهد مرد و در عوض در حالت اسلوموشن قرار خواهد گرفت و اگر دشمن را از پا در آورد دوباره به بازی ادامه دهد.
  • در بازی Upgrade های متفاوتی از جمله Shoot-Dodging (جا خالی دادن از گلوله) ، عکس العملهای Real-time وجود خواهد داشت.
  • بازی از موتور بازی های GTA IV و Red Dead Redemption که Eurphoria نام دارد ، استفاده می کند.
در آخر این مصاحبه هم آقای Nelson اینگونه گفته اند که:"شما در این بازی همان جهش گرافیکی-فیزیکی را خواهید دید که بین GTA IV و Red Dead Redemption دیده اید. این عنوان در مارچ 2012 عرضه خواهد شد. .

20111124maxpayne3.jpg

• Like
Reactions: Ninja_Vahshi
کلاً به این بازی امیدوارم...:d

تو منبع هم نگفته که کاور گیری هسته اصلی گیم پلی هست....

گفته چیزی هست که به هسته گیم پلی اضافه شده ولی کماکان اکثر بازی Run & Gun هست...

ممنون داوود جان

من بد ترجمه کردم اون تیکه رو.یعنی بد منظورم رو رسوندم...ممنون:d

احتمالا شما هنوز نمیدونید که مکس پین از اول با پینکیلر هاش مشهور بود؟!
حالا بحث کاور گیری هم نمیخوام بکنم که همونطور که گفتن یه حالت optional‌هست و لازم نیست اصلا کاور بگیرید.
البته جدا از کاور گیری من فکر می کنم کلا بازی کردن MP3 هم حالت optional داره و دوستانی که فکر می کنن بازی کلا بهش گند خورده رفته و ... می تونن اصلا بازی نکنن که بخوان سر این مسئله گند خوردن و اینا ناراحت بشن و به احساسات MP پرستانه شون خدشه وارد بشه. (البته این یه پیشنهاد شخصی بود)

یه سری جنبه هاش مثبته مثله امکان کاور گیری که بازی رو از حالته سوپرقهرمانیش در میاره(به نظرم برای یه عنوان تو 2012 زیاد جالب نیست در حالی که تو نسخه های قبلی یکی از علل جذابیت گیم پلی همین بود)
اما در مورده برزیل! به نظرکم جالب نیست.هر کاری کنن و هرچی بگن به نظرم نمیتونن تو شهری که افتاب حرفه اول رو میزنه اون فضای تاریک و بارانی رو درست کنن.به شخصه عاشقه اون تم تاریک و بارونیه نسخه قبل بودم.حالا نمیدونم چی میشه!!!!!!
از طرفه دیگه مولتی پلیر! اخه مثلا چطوری میخوان توش مولتی بزارن؟ فرض کن یه شیرجه و یا اهسته کردنه زمان میتونه راحت کاره طرفه مقابل رو بسازه :))
اگه این المان ها تو مولتی نباشه هم که کلا جذابیتش میپره
از یه طرف به نظرم داستان اون قدرا قوی نیست و از طرفه دیگه یه حسی بهم میگه راک استار بازیو خراب نمیکنه
درکل نمیدونم چی بگم.خودمم قاطی کردم:d

یه سری جنبه هاش مثبته مثله امکان کاور گیری که بازی رو از حالته سوپرقهرمانیش در میاره(به نظرم برای یه عنوان تو 2012 زیاد جالب نیست در حالی که تو نسخه های قبلی یکی از علل جذابیت گیم پلی همین بود)
اما در مورده برزیل! به نظرکم جالب نیست.هر کاری کنن و هرچی بگن به نظرم نمیتونن تو شهری که افتاب حرفه اول رو میزنه اون فضای تاریک و بارانی رو درست کنن.به شخصه عاشقه اون تم تاریک و بارونیه نسخه قبل بودم.حالا نمیدونم چی میشه!!!!!!
از طرفه دیگه مولتی پلیر! اخه مثلا چطوری میخوان توش مولتی بزارن؟ فرض کن یه شیرجه و یا اهسته کردنه زمان میتونه راحت کاره طرفه مقابل رو بسازه :))
اگه این المان ها تو مولتی نباشه هم که کلا جذابیتش میپره
از یه طرف به نظرم داستان اون قدرا قوی نیست و از طرفه دیگه یه حسی بهم میگه راک استار بازیو خراب نمیکنه
درکل نمیدونم چی بگم.خودمم قاطی کردم:d
توی مولتی که نمیشه از اسلوموشن استفاده کرد :دی فرض کن زمان برای شما آهسته میشه برای طرف مقابل چی ؟ :دی کلاً یه امر نشدنیه :دی

توی مولتی که نمیشه از اسلوموشن استفاده کرد :دی فرض کن زمان برای شما آهسته میشه برای طرف مقابل چی ؟ :دی کلاً یه امر نشدنیه :دی
منم همینو میگم اگه بشه مسخره میشه.ولی اگه نشه بازم مسخره میشه چون مزه ی اصلی گیم پلیش میپره:d.
جددا امیدوارم مولتی به بازی گند نزنه. چون تو همچین بازی ای واقعا عجیبه:d

منم همینو میگم اگه بشه مسخره میشه.ولی اگه نشه بازم مسخره میشه چون مزه ی اصلی گیم پلیش میپره:d.
جددا امیدوارم مولتی به بازی گند نزنه. چون تو همچین بازی ای واقعا عجیبه:d
متاسفانه این چند ساله مولتی تبدیل شده به یه استاندارد و توی هر بازیی سعی میکنند قرارش بدن ، من خودم همین الان نگران Mass Effect 3 هستم که یه وقت از مولتیش ضربه نخوره

متاسفانه این چند ساله مولتی تبدیل شده به یه استاندارد و توی هر بازیی سعی میکنند قرارش بدن ، من خودم همین الان نگران Mass Effect 3 هستم که یه وقت از مولتیش ضربه نخوره

دقیقا.الان همه سعی میکنن تو بازیشون یه بخشه مولتی هم باشه و بازی ای که نداره از نظره خیلی ها خریده نسخه ی اوجینالش دور ریختنه پول یا یه جورایی اشتباه به حساب میاد.واسه همین هر شرکته بازی سازی ای سعی میکنه حتی با بدبختی و مکافات هم که شده بخشه مولتی پلیر تو بازیش باشه.
حقیقتا خیلی بازی ها به دلیله نبودش ضرر کردن و شاید راک استار هم به همین موضوع فکر میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or