سلام
من در جزئیات آخرین آپدیت دیدم که نوشته بود حجم سیو شدن بازی ها را روی هارد را کاهش میدهد میخواستم بدونم این کار اتوماتیک هست یا گزینه ای وجود داره ؟
سلام یه سوال :
اول بازی تیکن 6 و کال آف دیوتی 6 یه پیغام آپدیتی میاد من فریمویر دستگاهم الان iXtreme1.6 Non-Stealth
هست اگر اپدیت کنم چه اتفاقی میفته دستگاهم هم آرکید هست هارد هم نداره.
در کل آپدیت داشبورد کنسول چیزی بسیار طبیعی هستش و جزء واجبات تبدیل شده و هیچ مشکلی هم بوجود نمیاره برای Firmware درایو
ممنون خلیل جان مشکلم حل شد، من فکر می کردم اگر ابدیت ناقص انجام بشه دیگه هیچ راهی نیست که کاملش کرد. آخر با موبایل ابدیت شد :biggrin1:.نسخه ی 8MB ای برای کنسول هایی هستش که در آپدیت پیغام Update Failed رو گرفته باشند و دیگه داشبورد Boot نشه، از اون روش و اون آپدیت 8MB استفاده میکنند.
اگر پست اول رو با دقت خوانده باشید، نوشتم که در آپدیت ناقص (سیاه بودن Avatar) باید از آپدیت های آواتار دار استفاده کرد، نه آپدیت بدون آواتار.
دو مورد رو هم براش ذکر کردم، یک سری کسانی که آپدیت قدیمی بدون آواتار دارند و یک سری هم که آپدیت آخر بدون آواتار دارند.
برای CD هم بهتره که از CD های معمولی استفاده کنید و یا روش USB Flash
فقط دو حالت ممکنه که آپدیت صورت نگیرید...اول اینکه درست آپدیت رو توی دیسک CD و یا USB Flash کپی نکردید
و یا آپدیت فعلی داشبورد شما...با ورژن آپدیت تو دیسک CD و یا USB Flash یکی هستش و داشبورد دیگه حتی در صورت نداشتن اواتور بازم هم آپدیت نمیشه.
من یه 4 ماهی میشه 360 گرفتم خیلی تو نخ این قضیه نبودم اما سر دو سه تا بازی بهم پیغام آپدیت داد منم آپدیت کردم دستگامم آرکید هست ، مسئله اینه که الان 139 مگ مموری فری دارم (از 512 تا) یعنی اگه دو سه دفعه دیگه هم آپدیت واجب شه مموری کم میاد؟؟؟
سلام من امروز 360 رفیقمو دادم تعمیر برای همین مشکل و تعمیر کار گفتش که من درستش کردم ولی باید تا 20 روز دیگه صبر کنی آپدیت جدید بیاد بریزیم رو کولدیسک و آپدیتش کنی اونوقت میتونی از هاردت استفاده کنی.
گفت چون تو آپدیته جدیده ماکروسافت رو داشتی ما به این مشکل برخوردیم.
در ضمن ایشون به من قبل از اینکه این ماجرا ها پیش بیاد گفتند که اگر بخوای درستش کنیم یه دکمه ازش میاد بیرون بعد من گفتم نه گفت پس اگه بدونه دکمه بخوای هزینت بیشتر میشه ما هم گفتیم باشه چون کنسوله خودم نیست.
و بعد از اینکه این ماجرا پیش اومد هم ادعا میکرد که اگر بخوای میتونم بادکمه واست درستش کنم همین الان که من باز گفتم نه....
حالا شما میگید من چه کار کنم آیا واقعا کاره ایشون روی اصوله؟
سلام میشه بگید آپدیتی که ایشون به من گفتن کی میاد البته به قول خودش 20 روز دیگهبچه ها دمتون گرم لطفا جواب مارم بدید. ببینیم بالا خره این آقا غ چی کار کرده با 360 رفیقمون میشه حالا درستش کرد یا نه؟ میگفت ما الان سکیرتی کد رو برداشتیمو هارد دستگاهت از بن دراومده باید یه آپ جدید بکنی که 20 روز دیگه میاد بیا پیش خودم درستش میکنم.
نقل قول:
سلام من امروز 360 رفیقمو دادم تعمیر برای همین مشکل و تعمیر کار گفتش که من درستش کردم ولی باید تا 20 روز دیگه صبر کنی آپدیت جدید بیاد بریزیم رو کولدیسک و آپدیتش کنی اونوقت میتونی از هاردت استفاده کنی.
گفت چون تو آپدیته جدیده ماکروسافت رو داشتی ما به این مشکل برخوردیم.
در ضمن ایشون به من قبل از اینکه این ماجرا ها پیش بیاد گفتند که اگر بخوای درستش کنیم یه دکمه ازش میاد بیرون بعد من گفتم نه گفت پس اگه بدونه دکمه بخوای هزینت بیشتر میشه ما هم گفتیم باشه چون کنسوله خودم نیست.
و بعد از اینکه این ماجرا پیش اومد هم ادعا میکرد که اگر بخوای میتونم بادکمه واست درستش کنم همین الان که من باز گفتم نه....
حالا شما میگید من چه کار کنم آیا واقعا کاره ایشون روی اصوله؟
نقل قول:
بچه ها دمتون گرم لطفا جواب مارم بدید. ببینیم بالا خره این آقا غ چی کار کرده با 360 رفیقمون میشه حالا درستش کرد یا نه؟ میگفت ما الان سکیرتی کد رو برداشتیمو هارد دستگاهت از بن دراومده باید یه آپ جدید بکنی که 20 روز دیگه میاد بیا پیش خودم درستش میکنم.
سلام میشه بگید آپدیتی که ایشون به من گفتن کی میاد البته به قول خودش 20 روز دیگه
سلام بر رضای عزیز![]()
خواهش می کنم
قابل شما رو نداشت
به نکته بسیار مهمی اشاره کردید
که کشفش به اندازه یک روز
از ما وقت گرفت
همون طور که می دونیم
CPU هر دستگاه، دارای کلید اختصاصی هست و
کلیه داده های روی NAND با این کلید کد شدند
در دستگاههای جدید
امکان استخراج این کلید وجود نداره
حالا قضیه اینه که نمیشه از اطلاعات NAND یک دستگاه برای
دستگاه دیگه استفاده کرد
این تا اینجا
حالا نکته اینه که سیستم قبل از آپدیت شدن، یک سری از اطلاعات کلیدی رو
پک آپ میگیره (توی خود NAND) تا در صورت بروز هر گونه مشکل در پروسه آپدیت
از این اطلاعات پشتیبان استفاده کنه
تمام کاری که ما می کنیم اینه که بعد از دامپ کردن NAND به دنبال اطلاعات
پشتیبان می گردیم و اونها رو با اطلاعات جاری (که در مثال ما اطلاعات مربوط به بن شدن
دستگاه هست) جایگزین می کنیم.
اطلاعات پشتیبان همیشگی نیستند و در هر آپدیت
اطلاعات جاری تبدیل به اطلاعات پشتیبان شده و
اطلاعات جدید جایگزین اطلاعات پشتیبان میشن
پس به این نتیجه می رسیم که اگر کسی بعد از بن شدن
یک یا دو یا چند بار (بسته به شرایط سیستم و عنصر شانس)
دستگاهش رو آپدیت کنه
شانس برگردوندن هارد رو از دست میده.
جای تاسفه
هم برای دوستان و هم برای زمانی که ما از دست می دیم
از همین رو به دوستان توصیه می کنم در اولین فرصت بعد از بن شدن
برای بازگرداندن عملکرد هارد اقدام کنند
از طرفی با توجه به ریسکی که ما در قبول سفارش متحمل میشیم
عملکرد تعرفه ای خودمون رو اصلاح می کنیم
بله، منظور، آپدیت داشبورد هست
دقیقا قضیه همینه
من گمان می کنم آپدیت آخر مایکروسافت که لیک شد
دارای خاصیتی هست که تمامی دیتاهای پشتیبان رو بازنویسی می کنه
اما چون مطمین نبودم
به اون صورت نوشتم تا دوستان بدونند که
حتی یک بار آپدیت داشبورد ممکنه
امکان برگردوندن هارد رو منتفی کنه

؟دوستان من تا اپديتو تو دستگاه ميزارم 3 چراغ ميشه چه كاركنم؟
مشكل از دستگاهه يا اپديت اصلا كسي تا به حال همچين مشكلي واسش پيش اومده؟