جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

با تشکر از توضیحات کامل شما !
اما مسئله اینجاست که خیلی از دوستان از و جود نوع درایو درون دستگاه خبری ندارن و نمیشه به صراحت عنوان کرد و این ریسک رو انجام داد و آبدیت رو ریخت چون بسیاری از دوستان از نوع درایو خود خبر ندارن !
مورد 2 هم این هست چون تستها مورد شما از ورژن داشبرد بتا بود و نسخه اصلی داشبرد که گفته شده در 6 قسمت (اگر اشتباه نکرده باشم)عرضه میشه هنوز هویت کامل داشبرد اصلی در دسترس نیست و نمیشه ریسک کرد !شاید ورژن اصلی داستان چیز دیگه ای باشه !
قاب جلوی کنسولو بکن کنار دایو یه سیم هست اگه زرد بود Lit-on اگه سفید بود ben-Q تشریف داره و... تمام اینها تو آموزش های بازی سنتر موجود است.

سوال ما بی جواب موند ، کسی اینجا با درایو سامسونگ داریم که بعد از انجام آپدیت و موقع ریست شدن دستگاه با ارور E66 روبرو شده باشه؟
من الان 5-6 دفعــس امتحان میکنم و باز هم همین مشکل رو دارم !
سلام دوست عزیز برای این مشکل 3 تا روش وجود داره
1.برو سیم ایکس باکس را قطع کن کلا بزار چراغ روی ADAPTOR خاموش شه.بعد روشن کن ببین درست شد یا نه.
2.هاردتو در آر ببین درست میشه یا نه.
3.موقعی که کنسول خاموشه این دکمه sync را نگه دار (همونی که دسته را شناسایی می کنه) بعد در حالی که نگه داشتی دکمه پاور را بزن روشن میشه و شروع به پاک کردن update های خراب می کنه.
امیدوارم به درد بخوره:d

قاب جلوی کنسولو بکن کنار دایو یه سیم هست اگه زرد بود Lit-on اگه سفید بود ben-Q تشریف داره و... تمام اینها تو آموزش های بازی سنتر موجود است.

برای کندن قاب توی اسلیم باید کل کنسول رو باز کنی :d راحتتره اینه که روی درایو رو بخونی.
( برای دوستانی گفتم که اسلیم دارن )

من موقعی که NFS: Hot Pursuit و ASSASSIN مشکل دار اومده بودن اولین ورژن LT+ رو ریختم. درایومم Lite On هستش. حالا چنتا سوال دارم:
الان بخوام آنلاین بازی کنم باید آخرین ورژن Lt+ رو بریزم؟ (برای اینکه با بازی های AP2.5 به مشکل برنخورم)
اگه این آپدیت جدید دشبورد رو بریزم مشکلی تو اجرای بازی های کپی بوجود میاد؟ (درایو دستگاه Lite On هست)

من موقعی که NFS: Hot Pursuit و ASSASSIN مشکل دار اومده بودن اولین ورژن LT+ رو ریختم. درایومم Lite On هستش. حالا چنتا سوال دارم:
الان بخوام آنلاین بازی کنم باید آخرین ورژن Lt+ رو بریزم؟ (برای اینکه با بازی های AP2.5 به مشکل برنخورم)
اگه این آپدیت جدید دشبورد رو بریزم مشکلی تو اجرای بازی های کپی بوجود میاد؟ (درایو دستگاه Lite On هست)
در کل برای بازی کردن تو لایو الان باید lt+ داشته باشین و اون چند تا بازی که ap 2.5 دارن باید پچ شده باشن.
در مورد آپدیت جدید هم واسه ی بعضی ها هنگام وصل شدن به لایو میاد اما واسه بعضی ها مثل خود من نمیاد،می گن که اگه آپدیت کنین فریمور دستگاه به حالت اورجینال و کپی خور نشده بر میگرده و باعث فلگ شدن میشه.

دوست من تشخیص درایو سامسونگ و هیتاچی هم به همین شکله ؟؟
برای 360 های قدیمی:
lite%20on.jpg

سوال ما بی جواب موند ، کسی اینجا با درایو سامسونگ داریم که بعد از انجام آپدیت و موقع ریست شدن دستگاه با ارور E66 روبرو شده باشه؟
من الان 5-6 دفعــس امتحان میکنم و باز هم همین مشکل رو دارم !
E66: DVD Drive Error - Dvd drive pairing failure: DVD model, or version does not match that of the version expected by the dashboard. OR the firmware version on the drive is older then the firmware version expected by the dashboard. Make sure the DVD drive is of the same version originally included with the console and that it is using either the original firmware included with the console or newer. if drive can eject, read, and write under windows but errors on console, replacing original firmware should fix issue.

E66: DVD Drive Error - Dvd drive pairing failure: DVD model, or version does not match that of the version expected by the dashboard. OR the firmware version on the drive is older then the firmware version expected by the dashboard. Make sure the DVD drive is of the same version originally included with the console and that it is using either the original firmware included with the console or newer. if drive can eject, read, and write under windows but errors on console, replacing original firmware should fix issue.
http://www.ehow.com/how_5357307_fix-system-error-xbox.html

سلام
من دستگامو آپديت كردم همين 10مين پيش وقتي آپديتش تموم شد ارور داد : E66
چيكار بايستي بكنم حالا !؟

يكي اينجا نيست جوابه مارو بده !؟ :(
یعنی حتی این قدر حاضر نیستی 2 تا پست قبل تر رو بخونی؟؟؟ :|:-s

احتمالاً وسط آپدیت فیرمور درایو قطع کردین و ...

یعنی حتی این قدر حاضر نیستی 2 تا پست قبل تر رو بخونی؟؟؟ :|:-s

احتمالاً وسط آپدیت فیرمور درایو قطع کردین و ...

داداش خوندم ولي چيزي حاليم نشد !‌يني حاليم شدا ولي چيكار كنم درست شه !؟

من كارايي كه تو اين سايته http://www.ehow.com/how_5357307_fix-system-error-xbox.html
گفته بودو انجام دادم ولي جواب نداد داشم !

ها اييــــ كه الان گفتي يني چـــــــه ؟!؟ (احتمالاً وسط آپدیت فیرمور درایو قطع کردین و )

چيكار كنم درست شه !؟

داداش خوندم ولي چيزي حاليم نشد !‌يني حاليم شدا ولي چيكار كنم درست شه !؟

من كارايي كه تو اين سايته http://www.ehow.com/how_5357307_fix-system-error-xbox.html
گفته بودو انجام دادم ولي جواب نداد داشم !

ها اييــــ كه الان گفتي يني چـــــــه ؟!؟ (احتمالاً وسط آپدیت فیرمور درایو قطع کردین و )

چيكار كنم درست شه !؟
چند تا پست عقب تر 3 تا روش گفتم 2 تاش اینجا نوشته شده و یکیش هم روش پاک کردن تمام update هاست.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1415294&postcount=1583

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or