جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اپدیت 2.0.13152.0 نوزده می ریلیز میشه و به احتمال زیاد L.A.NOIRE اونو داره.
این TABLE که نوشته منظورش چیه؟(Table and anti-piracy 2.5 scheme updated)

منظورش جدولیه که توش لیست بازی هایی که باید این پچ کد 2.5 رو داشته باشن آپدیت میشه و به احتمال زیاد تعداد بیشتری از بازی هایی که داشتیم رو باید پچ کنیم وگرنه اجرا نمی شن

بله هنوز ابدیت بتاست

بله اینجور که دوستان میگن lt+ میپره و اگه dvdkey را نداتشته باشی مکافات داری پس باید تا عرضه ی فریمور جدید صبر کرد.

من هنوز آپدیت نکردم.. پس دست نگه میدارم..
dvdkey رو منم باید داشته باشم یا فقط اونایی که lt+ دارن باید داشته باشن؟
آخه من ندارم :دی
درضمن.. به نظرتون تا 1ماه دیگه فریمور جدید میاد؟

من هنوز آپدیت نکردم.. پس دست نگه میدارم..
dvdkey رو منم باید داشته باشم یا فقط اونایی که lt+ دارن باید داشته باشن؟
آخه من ندارم :دی
درضمن.. به نظرتون تا 1ماه دیگه فریمور جدید میاد؟
شما فعلا بی خیال لایو شو تا عرضه ی فریمور جدید
در ضمن منم هکر نیسم که بگم تا چند وقت دیگه میا دهمه چیز بستگی به اونا داره:d

خوب اپدیت جدید هم رسید ، :d اپدیت به مدت چند هفته پخش میشه بین کاربران و کاربران slim اولویت داشتن مثل اینکه !!! انلاین بودم با این ورژن جدید دوستام با ورژن قدیم انلاین بودن عجب !! :d

نمیدونم چرا Game MarketPlace اینجوریه !!! فکر کنم میخوان یک پارچه سازی کنن

bimw4qe5tlx4zx6d2qen_thumb.jpg

هیچ چیزی اضافه ندیدم نسبت به نسخه قبل :|

آخرین ویرایش:
خوب اپدیت جدید هم رسید ، :d اپدیت به مدت چند هفته پخش میشه بین کاربران و کاربران slim اولویت داشتن مثل اینکه !!! انلاین بودم با این ورژن جدید دوستام با ورژن قدیم انلاین بودن عجب !! :d

نمیدونم چرا Game MarketPlace اینجوریه !!! فکر کنم میخوان یک پارچه سازی کنن

bimw4qe5tlx4zx6d2qen_thumb.jpg

هیچ چیزی اضافه ندیدم نسبت به نسخه قبل :|
خب شما که دستگاهت روآپدیت کردی الان مشکلی نداری ، میتونی بازی های قدیمی و جدید رو راحت اجرا کنی ؟

آپديت جديد رو روي دستگاه دوستم كه طبقه پايين خونمونه امتحان كرديم..........
تركيد!!!!!!!!!!!
ديگه بازي ها رو نمياره و ميگه PLAY DVD
فعلاً آپديت نكنيد

دوستان ریلیز آپدیت جدید شروع شده، به هیچ وجه آپدیت نکنید.

این اپدیت، طیف وسیعی از بازی ها رو در لیست بازی های با لایه امنیتی فعال anti-privacy 2.5 قرار می ده، در نتیجه حتی بعد از فلش کردن درایو به آخرین cfw ارائه شده توسط c4eva هم شما نمی تونید بسیاری از بازی ها رو بازی کنید(البته به غیر از درایو های سامسونگ و درایو هیتاچی ورژن 59 و پایین تر).

دوستانی که درایویشون قادر به شناسایی ap25 نیست، به لایو وصل نشن، چون cfw ارائه شده هنوز بر روی این داشبورد تست نشده اند و داشبورد هنوز آنالیز نشده و امکان فلگ شده و بن شدن شما در لایو وجود دارد.

نکاتی در مورد اشخاصی که می خواهند آپدیت جدید را انجام بدن:

-سعی کنید قبل از آپدیت ، درایو رو به فرم ویر اصلی خودش برگردونید.

-مشاهده شده که در درایو های BenQ و Slim lite-on در صورتی که فرم ویر اصلی بر روی درایو نباشه آپدیت با ارور مواجه می شه.

اطلاعات بیشتر:
Code:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1386792&postcount=1472

لازم به ذکر هست، هنوز پچ درایو سامسونگ در نسخه ریلیز شده داشبورد تایید نشده و معلوم نیست که این پچ به چه منظور انجام می شه و آیا باعث ارور در آپدیت داشبورد دستگاه هایی که درایو آن ها cfw دارند می شه یا نه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahdysh
دوستان ریلیز آپدیت جدید شروع شده، به هیچ وجه آپدیت نکنید.

این اپدیت، طیف وسیعی از بازی ها رو در لیست بازی های با لایه امنیتی فعال anti-privacy 2.5 قرار می ده، در نتیجه حتی بعد از فلش کردن درایو به آخرین cfw ارائه شده توسط c4eva هم شما نمی تونید بسیاری از بازی ها رو بازی کنید(البته به غیر از درایو های سامسونگ و درایو هیتاچی ورژن 59 و پایین تر).

دوستانی که درایویشون قادر به شناسایی ap25 نیست، به لایو وصل نشن، چون cfw ارائه شده هنوز بر روی این داشبورد تست نشده اند و داشبورد هنوز آنالیز نشده و امکان فلگ شده و بن شدن شما در لایو وجود دارد.

نکاتی در مورد اشخاصی که می خواهند آپدیت جدید را انجام بدن:

-سعی کنید قبل از آپدیت ، درایو رو به فرم ویر اصلی خودش برگردونید.

-مشاهده شده که در درایو های BenQ و Slim lite-on در صورتی که فرم ویر اصلی بر روی درایو نباشه آپدیت با ارور مواجه می شه.

اطلاعات بیشتر:
Code:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1386792&postcount=1472
لازم به ذکر هست، هنوز پچ درایو سامسونگ در نسخه ریلیز شده داشبورد تایید نشده و معلوم نیست که این پچ به چه منظور انجام می شه و آیا باعث ارور در آپدیت داشبورد دستگاه هایی که درایو آن ها cfw دارند می شه یا نه.
دوست عزیز تا مایکروسافت موج بن نفرسته که کسی بن نمیشه چی می گی
وقتی این آپدیت رو میده تا اشخاصی که دستگاهشون کپی نتونن بازی کنن بیکار نیست بن کنه
امیدوارم ناراحت نشده باشی تشکر از اطلاعاتت

کسایی که آپدیت کردن و از روش مجانی بازی کردن بازی های آرکید استفاده کردن
ببینن میتونن بازی های آرکید رو بازی کنن یا نه
دستتون درد نکنه

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or