جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

برو بچه ها من فیرمویرم نان استیلث 1.6 و اون داشبورد کینکت که باگ داشت و NFS و Assassin روش اجرا میشد دازم
آیا میتونم Bullet storm رو هم اجرا کنم...............؟؟؟

برو بچه ها من فیرمویرم نان استیلث 1.6 و اون داشبورد کینکت که باگ داشت و NFS و Assassin روش اجرا میشد دازم
آیا میتونم Bullet storm رو هم اجرا کنم...............؟؟؟

درایو کنسول چی هست؟

تو دیسک بازی Bulletstorm آپدیت داشبورد ورژن 2.0.12611.0 قرار داره ولی بازی AP25 نیست و میشه بازی رو راحت اجرا کرد.
ولی چون داشبورد آپدیت میشه، شما دیگه نمی تونید بازی هایی که با کمک نصب سه آپدیت داشبورد، اجرا می کردید رو اجرا کنید.

P.S
این تاپیک در مورد جزئیات آپدیت داشبورد هست، مشکلات رو باید در بخش زیر سوال کنید.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2533&page=428

سلام به همگی دوستان آپدیت جدید اومده ؟ بعد از ورژن 2.0.12625.0
الان خواستم وارد Live بشم گفت داشبورد رو آپدیت کن !!!
منم آپدیت نکردم اومدم بیرون یه خبر بدم.

بعد از آپدیت چی تغییر می کنه؟
توی این پست توضیح دادم و بتاش رو میتونید دان کنین
آپدیت فصل بهار 19 April Xbox 360 Beta 2.0.13145.0

ولی در کل
پشتیبانی از دیسک جدید XGD3 با این دیسک ایکس باکس 1 گیگابایت فضایه اظافه تر نسبت به قبل خواهد داشت این 1 گیگ برای بالا بردن امنیت دیسک ها و کد های ویدیویی جدید هست.

نوع دیسک جدید ایکس باکس با قابلیت 1 گیگ فضای بیشتر.

طبق شایعه هایی یک منبع مورد اطمینان در بخش توسعه ایکس باکس تصمیم به تولید نوع جدید دیسکی با قابلیت ذخیره سازی 1 گیگابایت بیشتر از دیسکهای فعلی در جریان است.

دیسک های فعلی قابلیت ذخیره 6.8 گیگ را دارند و این پروژه امکان ذخیره7.95 گیگ را در دیسک های دولایه استاندارد خواهد داد.

همراه با این 1 گیگ اضافه میتوان یک پارتیشن جداگانه شامل کد و دکودهای ویدیویی و قفلهای امنیتی را شامل خواهد بود.

ینی اگه آپدیت کنیم هیچ کدوم از بازی قبلیا دگه اجرا نمیشه و همشو نو باید پچ کنیم ؟
خیر. موارد امنیتی اضافه شده مربوط به دیسک های عرضه شده بعد آپدیت خواهد بود.
البته کسانی که آپدیت بتا رو رویختند با مشکل عدم امکان اجرای تمام بازی ها مواجه شدند که گویا علت اون پاک شدن فیرومور درایو بوده که با کپی خور مجدد مشکل حل می شه.
به هر حال باید تا عرضه رسمی آپدیت داشبود صبر کرد.

• Like
Reactions: m0jtaba

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or