جزئیات جدید از Forza 4!

به نظر شما فورزا 4 چه نمره ای از 10 کسب خواهد کرد؟

• 10

رای‌ها: 30 25.0%
  • 9.5

رای‌ها: 56 46.7%
  • 9

رای‌ها: 20 16.7%
  • 8.5

رای‌ها: 14 11.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    120

$Dante$

کاربر سایت
Turn10 سازنده بازی فورزا 4 جزئیات بازی را در اختیار علاقه مندان گذاشت.
استودیوی سازنده تایر های بازی مدل سازی تایر ها (خواص اصلی تایر ها،انتقال وزن بین آن ها و ...)
برای ساخت بهتر و دقیق تر به شرکت تولیدکننده تایر Pirelli رفته و تحقیقات مهمی کرده اند.
نکته جالب این است که Turn10 با تهیه چنیدین ترابایت عکس و با بهره گیری از سیستم های پیشرفته GPS به برنامه نویسان خود اجازه داده که با دقت بسیار در طراحی جاده ها حتا کوچک ترین نکات را رعایت کنند.
یکی از امکانات جالب بازی این است که اگر شما همزمان از چند کینکت استفاده کنید قادر خواهید بود دیدگاه راننده خود را تغییر داده و به اطراف کاملا اشراف داشته باشید و در پیچ های جاده بسیار بهتر عمل کنید.
این بازی در پائیز سال 2011 میلادی بصورت انحصاری برای XBOX 360 منتشر خواهد شد.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-17-new-forza-4-details-emerge
ss_preview_FM4_VGA_2005_Ford_GT_2.jpg.jpg

من که با2ش خیلی حال کردم(3ش هم یه هارد دمو ازش دیدم:دی)پس به بازی 10 دادم امیدوارم زود بیاد مخصوصا گرافیکش!!!!(مخ آدم دیسکانکت میشه:دی)3کینکت!!!!(چه پولی تو جیب مایکرو بره:دی فردا میگه هرکی برای این بازی 3تا کینکت بخره 12ماه گلد با 4000پوینت بهش میدیم:)))
یه سئوال بازی رو با یک کینکت هم میشه بازی کرد؟

من که اگر بخوام سرم رو به طرفین برگردونم دیگه چشمم به مانیتور اشراف نداره که بخوام تغییر زاویه دوربین رو تو بازی ببینم...:-/

احتمالا همون تئوري سينك كردن سه تا صفحه باشه كه يكي روبرو هست و دوتا طرفين
هر طرف برگردي تصوير در همون صفحه ي مورد نظر عوض ميشه !!
يا چيزي شبيه به اين

احتمالا همون تئوري سينك كردن سه تا صفحه باشه كه يكي روبرو هست و دوتا طرفين
هر طرف برگردي تصوير در همون صفحه ي مورد نظر عوض ميشه !!
يا چيزي شبيه به اين

من نمیدانم شما که اینقدر از این بازی تعریف میکنید نمیدانید که این بازی چگونه در 3 نمایشگر نشان داده میشود و من واقعاً احساس نگرانی میکنم برای طرفداران این بازی :-s

هر کدام از نمایشگرهای 3گانه Forza 3 یک زاویه خاص را نمایشش میدهند و هر زاویه اش هم یک 360 میخواهد و هر 360 اش هم یک دیسک Forza 3 و همه اینها برای خاطر این است که دیگر نیازی نباشد سرتان را بگردانید و تصویر را در همان حالت 180 درجه فضایی واقعی ببینید #:-s حال شما میگویید سرمان را میچرخانیم تا تصویر بچرخد ؟ :-/

original.aspx

original.aspx

یک کینکت هم زیادش است برای حالت 3 نمایشگری چون اصلآً دنبال کردن سر نیازی ندارد دوستان/:)

نمره من در نظر سنجی هم 8.5 از 10 بود که الان هم بخاطر بعضی ادله میدهم 7/10 :>

من نمیدانم شما که اینقدر از این بازی تعریف میکنید نمیدانید که این بازی چگونه در 3 نمایشگر نشان داده میشود و من واقعاً احساس نگرانی میکنم برای طرفداران این بازی :-s

هر کدام از نمایشگرهای 3گانه Forza 3 یک زاویه خاص را نمایشش میدهند و هر زاویه اش هم یک 360 میخواهد و هر 360 اش هم یک دیسک Forza 3 و همه اینها برای خاطر این است که دیگر نیازی نباشد سرتان را بگردانید و تصویر را در همان حالت 180 درجه فضایی واقعی ببینید #:-s حال شما میگویید سرمان را میچرخانیم تا تصویر بچرخد ؟ :-/

original.aspx

original.aspx

یک کینکت هم زیادش است برای حالت 3 نمایشگری چون اصلآً دنبال کردن سر نیازی ندارد دوستان/:)

نمره من در نظر سنجی هم 8.5 از 10 بود که الان هم بخاطر بعضی ادله میدهم 7/10 :>

اونوقت نقش كينكت اين وسط چيه؟؟
شما احتمالا يه چيز ديگه رو ميگي !! :punish:

اون هفت رو هم كه دادي كلا باعث شدي ديگه بازي رو نخرم
بازي خيلي اشغاله :cheesygri

با سلام ...

JJ-Thomson خدا پدر مادر ابا اجداد دوستان اشنایان بالاخره تمام وابستگان نسبی و غیرتو بیامرزه....>:d< داشتم از خنده ;):))=)) می مردم یعنی نمی دونم اخرین باری که پست دادم (البته با ایدی قبلیم که به لطف تغییر ادرس فرم به باد فنا رفت=(() کی بود اما این بحث گران مایه دوستان در مورد کینک و بازی forza منو سر وجه اورد :"> گفتم یه پست بدم .
اخه گفتن کینک انده نواوری و انقلاب و ... هست اما دیگه این تفاسیر باحال بود :d فک کنید سر پیچ می خوای سمت چپ تو ببینی سرتو بچرخونی چب :-o خوش شانس باشی پدر تخم چشات در میاد تا tv رو ببینی /:) مگه اینکه کینکت شما با مال ماکرو فرق داشته باشه و tv شمارو هم به گردونه :-/ که از انجایی که ایرانی می تواند کاملا امکان پذیر و غیر قابل خدشه است )x. هرچند بنده خدا منبع خبر اینطور که یکی از بچه ها گذاشته فقط گفته با خم شدن به چپ و راست این عمل صورت می گیره :d که با یکم شورو زوق جوانی و جو تکنولوژی های جدید تبدیل به اخبار علمی تخیلی شده .

از مدیرها هم تقاضا می کنم در ساختار اخبار یک تغییری بدند که قبل از نمایش خبر به تایید یک از اعضای تحریریه برسه که این بحث های جالب هر چند حیفه :x:d اما پیش نیاد

با تشکر ...

پ.ن: الان فهمیدم (دیدم )که دومین پست با ایدی جدیدم فقط نمی دونم اون قبلی چی بود که ما رو به تکاپو انداخته بود :d

آخه فروتزا بازی هست که سبک شبیه سازی به اون بدهکاره !:d

ادای من را در می آوری دوستم ؟ =((

واقعا این 7ـی که شما دادی ضربه ی بزرگی زد به پیکره ی بازی دوست عزیز :d

وای نا امید شدم از بازی.:(

ببینید هر منتقدی بسته به توانایی هایش و انتظاراتش نمره میدهد و من هم خیلی تبحر و تجربه دارم در سبک ریسینگ و برای همین هم سخت گیری میکنم و شما میتوانید به امتیاز 7/10 من یه دید دیگری داشته باشید b-);;)

بازی بدی نخواهد شد البته ولی راه درازی پیش رویش دارد تا منتقد های حرفه ایی را متقاعد کند :>

از آقای pozitron و توجه ویزیشان هم متشکرم :)

بازی بدی نخواهد شد البته ولی راه درازی پیش رویش دارد تا منتقد های حرفه ایی را متقاعد کند :>
الان به نظر شما FM3 منتقدهای حرفه ای رو متقاعد کرده یا نه؟GT5 چطور؟
میدونم شما بهترین منتقد سبک Racing هستی اما نظر شما رو نمیخوام.نظر دیگر منتقدین رو میخوام

آخرین ویرایش:
ادای من را در می آوری دوستم ؟ =((

ببینید هر منتقدی بسته به توانایی هایش و انتظاراتش نمره میدهد و من هم خیلی تبحر و تجربه دارم در سبک ریسینگ و برای همین هم سخت گیری میکنم و شما میتوانید به امتیاز 7/10 من یه دید دیگری داشته باشید b-);;)

از آقای pozitron و توجه ویزیشان هم متشکرم :)

نمیدونم فقط من استدلال های فضایی شما رو کلا در همه جا نمیفهمم یا بقیه هم همین حالت من رو دارن ؟!
با این استدلال هاتون بعضی وقت ها باعث دگرگونی در کل روح میشین ! منم با این حرف های شما بعضی وقت ها میزنه به سرم که متحول بشم و برم تو جنگل با خرس ها زندگی کنم !

من نمیدونم شما که انقدر ادعای حرفه ای بودنت رو داری تو ریسینگ ، تا حالا یه ایراد درست از بازی گرفتی ؟
با این پستت باعث خنده میشی که من 7.5 میدم او این حرف ها ! باز مثلا میومدی میگفتی کلا بازی هندلینگش ایراد داره ، یه چیزی بود که میگفتیم شاید ! اما با این پست هات فقط شب ما رو شاد میکنی

دوستان فکر کنید که این دوستمون JJ-Thomson نظر شخصیش رو می گه و اینجور صحبتاشون رو ندید بگیرید.به نظر من ایشون چیزی تو دلش نیست فقط نمی دونه چجوری نظرش رو بگه.
ممکنه ایشون اینجا اولین فرومی باشه که عضو شده و بخاطر همین یکم طول بکشه یاد بگیره چجوری نظراتش رو بیان کنه،خودمم تو اولین فرومی که عضو شدم تقریبا همینجوری بودم...
ضمنا بخاطر اسپم شرمنده.

ببخشید,میشه بگید Forza Motorsport 4 رو از کجا تهیه کردید که ما از همه جا بی خبرها هم بریم تهیه کنیم!!!؟:):d بالاخره این 7ـه ارزشمندتون باید از یه جایی نشئت گرفته باشه دیگه!:دی

فورزا نشون داده که در کمترین زمان بهترین محصول بوده. از دید شخصی من فورزا همچنان میتونه پیشتاز باشه. من خودم 9.5 رو در نظر میگیرم ولی واسه ی اینکه اغراق نشه 9 رو انتخاب کردم !! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or