جزئیات جدید از Forza 4!

به نظر شما فورزا 4 چه نمره ای از 10 کسب خواهد کرد؟

• 10

رای‌ها: 30 25.0%
  • 9.5

رای‌ها: 56 46.7%
  • 9

رای‌ها: 20 16.7%
  • 8.5

رای‌ها: 14 11.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    120

$Dante$

کاربر سایت
Turn10 سازنده بازی فورزا 4 جزئیات بازی را در اختیار علاقه مندان گذاشت.
استودیوی سازنده تایر های بازی مدل سازی تایر ها (خواص اصلی تایر ها،انتقال وزن بین آن ها و ...)
برای ساخت بهتر و دقیق تر به شرکت تولیدکننده تایر Pirelli رفته و تحقیقات مهمی کرده اند.
نکته جالب این است که Turn10 با تهیه چنیدین ترابایت عکس و با بهره گیری از سیستم های پیشرفته GPS به برنامه نویسان خود اجازه داده که با دقت بسیار در طراحی جاده ها حتا کوچک ترین نکات را رعایت کنند.
یکی از امکانات جالب بازی این است که اگر شما همزمان از چند کینکت استفاده کنید قادر خواهید بود دیدگاه راننده خود را تغییر داده و به اطراف کاملا اشراف داشته باشید و در پیچ های جاده بسیار بهتر عمل کنید.
این بازی در پائیز سال 2011 میلادی بصورت انحصاری برای XBOX 360 منتشر خواهد شد.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-17-new-forza-4-details-emerge
ss_preview_FM4_VGA_2005_Ford_GT_2.jpg.jpg

یکی از امکانات جالب بازی این است که اگر شما همزمان از چند کینکت استفاده کنید قادر خواهید بود دیدگاه راننده خود را تغییر داده و به اطراف کاملا اشراف داشته باشید و در پیچ های جاده بسیار بهتر عمل کنید.
ooooooooh ! به جان خودم موفعیتش پیش بیاد حتما چند تا میگیرم فقط تعدادشو نگفتن ؟

9/0 به دو دلیل:
1_استفاده از کینکت (البته خودم خوشم میادا ولی به نظرم بازیهایی که از کینکت استفاده میکنن نمیتونن توی هر دو زمینه خوب از آب در بیان)
2_مدت زمان ساخت(بازی سال 2010 معرفی شده حالا فرض کنیم نیمه آخر 2009 مدت زمان کمیه برای ساخت یک بازی با این استاندارد)
نکته جالب این است که Turn10 با تهیه چنیدین ترابایت عکس و با بهره گیری از سیستم های پیشرفته GPS به برنامه نویسان خود اجازه داده که با دقت بسیار در طراحی جاده ها حتا کوچک ترین نکات را رعایت کنند.
اینم جالب بود نشون میده که یه پیشرفتی تو این زمینه داره میکنه
توی این سبک بازیا یکی از ویژگیهای مهم برا من همینه که زیاد روش کار نمیشه

• Like
Reactions: slipkboy
چند کینکت چیه ؟! :دی کلآ یدونه کینکت نیاز داره که باهاش عمل Head Tracking رو انجام بده.

حالا یکی من رو روشن کنه: یعنی من اگه سرم رو بچرخونم وسط بازی،‌ یهو زاویه دیدم تو بازی هم میچرخه؟ خب به اف میره آدم کــــه :biggrin1:
کلآ Head Tracking این طوریه دیگه. البته من تا حالا باهاش کار نکردم ولی تا جایی که میدونم با چرخش کله , دوربین هم میچرخه :دی

کلآ Head Tracking این طوریه دیگه. البته من تا حالا باهاش کار نکردم ولی تا جایی که میدونم با چرخش کله , دوربین هم میچرخه :دی
نه عمل Head Tracking با استفاده از چند کینکت فرق داره نگاه کنید شما از توی دوربین بازی می تونید فقط جلو رو تماشا کنید ولی با استفاده از چند کینکت می تونید بر محیط اطراف اشراف کامل داشته باشید مثل واقعیت:شما کل سرتون رو که برنمی گردونید اطراف رو نگاه کنید زیر چشمی نگاه می کنید که حواستون به جلو هم باشه.
حالا متوجه شدید;)

نه عمل Head Tracking با استفاده از چند کینکت فرق داره نگاه کنید شما از توی دوربین بازی می تونید فقط جلو رو تماشا کنید ولی با استفاده از چند کینکت می تونید بر محیط اطراف اشراف کامل داشته باشید مثل واقعیت:شما کل سرتون رو که برنمی گردونید اطراف رو نگاه کنید زیر چشمی نگاه می کنید که حواستون به جلو هم باشه.
حالا متوجه شدید;)
یعنی با چند کینکت؛ حرکت تخم چشم مارو ترکینگ میکنه؟ درود :دی

حالا متوجه شدید;)
نه برادر کینکت (یا هر دوربین دیگه) یدونه ـش برای عمل Head Tracking کافیه. کار این دوربینها اینه که با چرخش سر , زاویه هم توی بازی عوض میشه. توی GT5 هم بوده و توی نمایش E3 بازی Forza 4 هم نشون داده شد. توی متن هم هیچ جا گفته نشده چند دوربین :
If you've got Kinect switched on while driving you'll be able to shift your driver's perspective by leaning to one side or the other, helping you peer around the car in front or a curve in the road.

کاری هم به چشم نداره ! چشمتون رو اگه به منتها الیه سمت چپ هم ببرین ولی سرتون ثابت بشه , دوربین ثابت میمونه.

حالا متوجه شدید;)
نه اقا این چه حرفاییه که میزنین! اگه منظور متن رو متوجه نشدین لزومی به پافشاری کردن نیست که!
از کجای این قسمت شما این حرفو استنباط کردی؟
A few details slipped out regarding Kinect functionality too. As previously revealed, you'll be able to walk around your vehicle and stick your head inside to check out the interior.
If you've got Kinect switched on while driving you'll be able to shift your driver's perspective by leaning to one side or the other, helping you peer around the car in front or a curve in the road.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or