جزئیات جدید از Forza 4!

به نظر شما فورزا 4 چه نمره ای از 10 کسب خواهد کرد؟

• 10

رای‌ها: 30 25.0%
  • 9.5

رای‌ها: 56 46.7%
  • 9

رای‌ها: 20 16.7%
  • 8.5

رای‌ها: 14 11.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    120

$Dante$

کاربر سایت
Turn10 سازنده بازی فورزا 4 جزئیات بازی را در اختیار علاقه مندان گذاشت.
استودیوی سازنده تایر های بازی مدل سازی تایر ها (خواص اصلی تایر ها،انتقال وزن بین آن ها و ...)
برای ساخت بهتر و دقیق تر به شرکت تولیدکننده تایر Pirelli رفته و تحقیقات مهمی کرده اند.
نکته جالب این است که Turn10 با تهیه چنیدین ترابایت عکس و با بهره گیری از سیستم های پیشرفته GPS به برنامه نویسان خود اجازه داده که با دقت بسیار در طراحی جاده ها حتا کوچک ترین نکات را رعایت کنند.
یکی از امکانات جالب بازی این است که اگر شما همزمان از چند کینکت استفاده کنید قادر خواهید بود دیدگاه راننده خود را تغییر داده و به اطراف کاملا اشراف داشته باشید و در پیچ های جاده بسیار بهتر عمل کنید.
این بازی در پائیز سال 2011 میلادی بصورت انحصاری برای XBOX 360 منتشر خواهد شد.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-17-new-forza-4-details-emerge
ss_preview_FM4_VGA_2005_Ford_GT_2.jpg.jpg

چه ربطی داره ؟ :d
یک کینکت میزاری رو به روت، بصورت همزمان 3 تی وی رو هم Sync میکنی. بعد با حرکت سر زاویه دید رو تغییر میدی. به همین راحتی.

این بابا میگه شما با نیم‌نگاه نمیدونم میچرخونی و اینا... من که میدونم جریانش چیه :دی

.

نه دوستان منظور من رو متوجه نشدید من نگفتم که با یک کینکت نمی شه این کار رو کرد می شه ولی با چند کینکت شما می تونید به راحتی رانندگی کنید!

نه دوستان منظور من رو متوجه نشدید من نگفتم که با یک کینکت نمی شه این کار رو کرد می شه ولی با چند کینکت شما می تونید به راحتی رانندگی کنید!
مشکلی نیست دوست عزیز ! شما چند تا کینکت بخرین و بقیه هم با یدونه کینکت همون کار رو میکنن.

~x( خدایا ایرانی جماعت رو از رو زمین برندار!
فقظ من تو این فکرم که شما چند تا کینکت رو میخواین به کجای 360 وصل کنین! حرفت بی نهایت خنده داره..

عزیز متنو نگاه کن کجاش گقته چند کینکت؟
If you've got Kinect switched on while driving you'll be able to shift your driver's perspective by leaning to one side or the other, helping you peer around the car in front or a curve in the road.
حتی اگه تشخیص عمقم لازم باشه کینکت عمقم تشخیص میده یعنی محیطو 3بعدی تشخیص میده.

از اون همه اطلاعات فقط اینا رو تونستین ترجمه کنید؟! اونم با کلی اشتباه که روی اشتباهتون هم پافشاری میکنید. در ضمن دلیل وجود نظر سنجی هم رو نمی تونم بفهمم.

نه عمل Head Tracking با استفاده از چند کینکت فرق داره نگاه کنید شما از توی دوربین بازی می تونید فقط جلو رو تماشا کنید ولی با استفاده از چند کینکت می تونید بر محیط اطراف اشراف کامل داشته باشید مثل واقعیت:شما کل سرتون رو که برنمی گردونید اطراف رو نگاه کنید زیر چشمی نگاه می کنید که حواستون به جلو هم باشه.
حالا متوجه شدید;)
دیگه توی GT5 با یه PS EYE زپرتی همه ی این کارها انجام میشد :d حالا چند تا کینکت دیگه از اون حرفهاس :d

• Like
Reactions: TCSCELL
به نظر من که بازی عالی از آب درمیاد. شرکت Turn10 با فورزا 3 ثابت کرد که در مدت زمان ساخت کم میشه تا حد امکان بازی رو با بهترین کیفیت بیرون داد.
خلاصه خیلی امیدوارم به این بازی;)

این بازی یکی از ریسینگ های عالی کنسول 360 است واقعا ارزششو داره که بازی کنی نباید هم با عناوینی چون gt5 مقایسه بشه چون اون 2010 و این 2011 باید دید چه میکنه این بازی

• Like
Reactions: Kainé
وقتی Forza 3 رو نشون دادن، یادمه یه جا بود چندتا X360 رو وصل کرده بودن به چندتا LCD و گذاشته بودن کنار هم و حتی یه LCD کوچیک هم بود که آینه عقب بود و بعد طرف بازی میکرد.

حالا فکر کنید همین باشه در کنارش یه کینکت هم باشه، یکی از اون فرمون ها هم داشته باشید بعد سرتون رو بگردونید به طرف مانیتور سمت راست و بر اساس کینکت، دوربین بگرده به سمت پنجره سمت راست ...

فقط نمیدونم کسی که پول این همه رو داشته باشه چرا نمیره یه ماشین بخره و توی پیست رانندگی کنه ؟ :-"

چه ربطی داره ؟ :d
یک کینکت میزاری رو به روت، بصورت همزمان 3 تی وی رو هم Sync میکنی. بعد با حرکت سر زاویه دید رو تغییر میدی. به همین راحتی.

اين به عقل ناقص من خيلي منطقي تر اومد !!
چند تا كينكت ديگه چيه برادر من ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or