جزئیات جدید از بازی PES 2013

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
در گذشته بازی های PES بسیار محبوب بودند ، ولی چند سالی می باشد که این سری مغلوب بازی های FIFA می باشند ؛ ولی گویا Konami تصمیم گرفته است که امسال بار دیگر موفقیت های PES را تکرار کند .
برای همین شرکت Konami دست به تغییراتی در این بازی زده است ؛ در تریلری که از این بازی به تازگی منتشر شده است ، ما شاهد مُد ها و قابلیت های جدیدی از این بازی بودیم .
یکی از این قابلیت هایی که به این بازی اضافه شده است '' Performance Training '' نام دارد ، شما بوسیله این بخش می توانید توانایی های تدافعی و تهاجمی خود را بهبود ببخشید .
بخش آنلاین این بازی ، دستخوش تغییراتی شده است ؛ شما در این بخش می توانید بنابر محل زندگی خودتان ، وارد مسابقات Ranking شوید و یا می توانید گروه مخصوص خود را بسازید .
همینطور با برنامه ریزی ای که در این بخش شده است ، شما می توانید بوسیله IM با دوستان خود در ارتباط باشید .
بعد از اتمام مسابقه ، می توانید آمار خود را به MyPes ارسال کنید و این طوری مشخصات شما به صورت مستقیم در صفحه فـیس بـوک این بازی قرار می گیرد .
هم چنین در بخش Football Life ، ما شاهد تغییراتی هستیم ، این بخش بسیار گسترده تر از قبل شده است و شما می توانید در این بخش وسیله هایی نظیر ، دمبل های بدن سازی ، دوچرخه و کرنومتر خریداری کنید .

PES 2013 footage demos new modes • News • Eurogamer.net

یکی از بزرگترین ایرادات pes و fifa شل بودن بازیکنان هست.چند وقت پیش :dpes 2004 رو داشتم بازی میکردم واقعا کیف کردم واقعا کونامی نمیتونه مثل قبلا یه pes درست و حسابی درست کنه؟؟

یکی از بزرگترین ایرادات pes و fifa شل بودن بازیکنان هست.چند وقت پیش :dpes 2004 رو داشتم بازی میکردم واقعا کیف کردم واقعا کونامی نمیتونه مثل قبلا یه pes درست و حسابی درست کنه؟؟
درود..

فیفا کجاش شُل بود؟! به نظرم شما اصلاً گیمر نیستید که به فیفا میگید،شــُل

درود..

فیفا کجاش شُل بود؟! به نظرم شما اصلاً گیمر نیستید که به فیفا میگید،شــُل
بله کلا هر کی از فیفا خوشش نیاد گیمر نیست که

همینطوریش pes عالیه حالا تغییراتی هم توش بدن که بهتر بشه دیگه عالی میشه pes 2012 واقعا نسبت به 11 پیشرفت های زیادی داشت امیدوارم همین روند صعودی رو حفظ کنه

من تنها امیدی که دارم و می خوام توی بازی تغییرش رو ببینم.
این هستش که دروازه بان ها یه کم با شعور بشن فقط یک کم!!!
بسته.
از مشنگی در بیان همشون حل میشه نصف مشکلات تیم!!!
/
به جای دست از فوت استفاده می کنه برای گرفتن توپ!

نظر شخصی که نشد حرف! شما باید،طرفداران این عنوان رو در نظر بگیرید.از هر کسی بپرسید فکر نکنم بگن شُلــه!جتی Hater های این عنوان.

اصلاً متوجه حرف بنده شدید؟

برادر داداش گلم بیخیال شید اینجا تاپیک مقایسه pes و فیفا نیست اون بخش خودشو داره متونید برید اونجا ادامه بدید

ما هم زمانی از طرفداران پر و پا قرص pes بودیم و از فیفا11 بود که فکر کنم فیفا زد جلو از pes واز اون موقع به بعد دیگه pes بازی نمیکنم.خدا کنه دوباره به میدان رقابت با فیفا برگرده .چون اگه برگرده و بازی خوبی بده بیرون کیه که از تجربه بهترین شبیه سازهای فوتبال لذت نبره و باید این تعصب های بیجا رو بذاریم کنار و از بازی کردن لذت ببریم.که اگه دوتا بازی خوب باشه دیگه چه بهتر هم بیشتر بازی میکنیم و هم تنوعش بیشتر میشه با توجه به سبک بازیهای fifa و pes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or