جزئیات جدید از بازی PES 2013

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
در گذشته بازی های PES بسیار محبوب بودند ، ولی چند سالی می باشد که این سری مغلوب بازی های FIFA می باشند ؛ ولی گویا Konami تصمیم گرفته است که امسال بار دیگر موفقیت های PES را تکرار کند .
برای همین شرکت Konami دست به تغییراتی در این بازی زده است ؛ در تریلری که از این بازی به تازگی منتشر شده است ، ما شاهد مُد ها و قابلیت های جدیدی از این بازی بودیم .
یکی از این قابلیت هایی که به این بازی اضافه شده است '' Performance Training '' نام دارد ، شما بوسیله این بخش می توانید توانایی های تدافعی و تهاجمی خود را بهبود ببخشید .
بخش آنلاین این بازی ، دستخوش تغییراتی شده است ؛ شما در این بخش می توانید بنابر محل زندگی خودتان ، وارد مسابقات Ranking شوید و یا می توانید گروه مخصوص خود را بسازید .
همینطور با برنامه ریزی ای که در این بخش شده است ، شما می توانید بوسیله IM با دوستان خود در ارتباط باشید .
بعد از اتمام مسابقه ، می توانید آمار خود را به MyPes ارسال کنید و این طوری مشخصات شما به صورت مستقیم در صفحه فـیس بـوک این بازی قرار می گیرد .
هم چنین در بخش Football Life ، ما شاهد تغییراتی هستیم ، این بخش بسیار گسترده تر از قبل شده است و شما می توانید در این بخش وسیله هایی نظیر ، دمبل های بدن سازی ، دوچرخه و کرنومتر خریداری کنید .

PES 2013 footage demos new modes • News • Eurogamer.net

من همیشه PES رو دوست داشتم ولی به نظرم پیشرفتش واقعا کند بوده
حتی این پیشرفت کند و مشکلات موجود در نسخه فعلی این بازی
طوری منو نا امید کرد که PES12 رو غیر از حالت دو نفره و با دوستام، دیگه بازی نکردم (بر عکس نسخه های قبل)
امیدوارم شماره 13 این بازی طوری باشه که دوباره قسمت های مختلفش رو بازی کنم و لذت ببرم

نمیدنم چرا کونامی نمیخواد قبول کنه که تو این نسل مقلوب EA شده.کالا این حرفا دیگه فایده نداره.کونامی باید به فکر یه سری تغییرات جدی باشه تو بازی.

دلتونو به این حرفا خوش نکنید.پرو همون افتضاح همیشگیه.فقط باید منتظر نسل بعد باشیم که شاید برای اون نسل یه تکونی به خودشون داده باشن

امیدوارم از 2012 بهتر باشه
کلا 2012 خیلی مسخره شده بود و فکر کنم ته کفش بازیکن ها به جای استک چرخ اسکیت بود که اینجور مثه فشنگ میرفتن

به عنوان کسی که PES بازی میکنه : یک آشغال دیگه با یک گیم پلی آشغالتر که حالتو بهم میزنه با اون سیستم دفاع کردن و ... ! !
اما خوب من میخرمش ! :|

ای کاش میشد یک زمانی تیم این دو شرکت با همدیگه ترکیب بشند و یک بازی رو ارائه کنند .
PES تو بخش انیمیشن منوها و ترکیب و تاکتیک دهی تیم ها و فیفا هم در بقیه موارد گیم پلی و ... . واقعا بازی بی نقصی معرفی می شد .

ولی اینجوری خوبه که دو شرکت در رقابت هم بازی های فوتبال عرضه می کنند اینجوری مثلا من قدر فیفا رو بیشتر میدونم :d

یادش بخیر چه خاطراتی با PES 4 و 5 و 6 داشتیم با اون گیم پلی نابش
EA نقاط مثبت گیم پلی سری PES رو برداشته و برعکس کونامی همین نقاط قوتش رو از دست داده
اون سازنده های قبلی بازنشسته شدن آیا؟
یه زمانی FIFA جلوی PES عددی نبود ولی الان با رویکرد خوبی که داشته میشه گفت از استاد خودش پیشی گرفته :d
اینم بگم من فن هیچکدوم نیستم فن گیم پلی هستم :d

دیگه اینقدر این بازی افت کرد که من برای اولین بار بعد از سال ها نسخه ی 12 رو نخریدم.قبلی ها رو حداقل یه دست میزدم ولی این یکی رو نه دیگه:d
متاسفانه به جای این که به فکر درست کردن گیم پلی باشه داره به حاشیه ها میپردازه.برعکس توی فیفا اول به گیم پلی توجه میشه و بعد وارد حاشیه ها میشن.جالب اینجاست اصلا تبلیغ هم نمیکنن و سوپرایز کنندست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or