جزئیات جدید از بازی Gta Iv

Good Boy

کاربر سایت
مجله آلمانی Computerbild-Spiele جزئیات جدیدی از این بازی را منتشر کرده که با هم میخوانیم:

-عابران یا مردم نسبت به کارهای شما واکنش های واقعی تری دارند.

-سیستم WASTED بازی به همان شکل قبل است یعنی وقتی شما در بازی مردید , بازی را از نزدیکترین بیمارستان در صبح روز بعد آغاز خوهید کرد.

-با یک دکمه به داخل ماشین می رود و با زدن مجدد دکمه , ماشین را روشن خواهید کرد.

- Niko در هنگام راندن موتور سیکلت , کلاه کاسکت به سر خواهد داشت.

-محیط بازی بسیار واکنش پذیرتر و زنده تر ساخته شده مانند سوراخ شدن به وسیله گلوله یا تاثیر انفجارها بر محیط بازی و ...

-شما در ماشینهایی که می دزدید می توانید چیز های مفیدی پیدا کنید.

2jadbn4.jpg

................................
موفق باشید.
کیوان

آخرین ویرایش:
تریلر جدید:
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/180675.html?playlist=featured

این هم جزئیات تازه‌ای از بازی که از روی تریلر جدیدش در آورده شده:

- در لحظه‌ای که نیکو قصد دزدیدن ماشین یه نفر رو داشت، اون راننده بیچاره‌ی وحشت‌زده اونقدر با سرعت دور شد که با دو تا ماشین تصادف کرد!!
- تو یکی از مراحل که توسط خبرنگارا انجام می‌شد، اونا (خبرنگارا) سعی کردن که ماشین یه نفرو سرقت کنن؛ اما راننده نیکو رو می‌زنه!! نیکو به قدری زخمی می‌شه که بعدش راهی بیمارستان می‌شه!
- مردم تو بازی، خیلی واقعی عمل می‌کنن. طبق گفته خبرنگارا هر نفر واسه خودش یه زندگی مخصوص داره.
- 15 دقیقه طول می‌کشه که 2سوم منهتن با یه قایق طی بشه. حدود 10 دقیقه هم برای رفتن با ماشین به بروکلین و پارک مرکزی صرف می‌شه.
- ماشینا هم خیلی واقعی می‌ترکن. هر قطعه از ماشین می‌تونه خم یا تا بشه.
- جی‌تی‌ای4 گستردگی مراحل بیش‌تر از سریهای قبل داره. مراحل هم سخت‌تر بازیای قبله.
- بازی تقریبن تموم شده. بیش‌تر باگ‌ها گرفته شدن. فریم‌ریت بازی هم عالیه.
- اگه شما دکمه پرش رو بزنین، نیکو هرجایی می‌تونه بپره. در واقع بالا رفتن از دیفال از سان‌اندریاس برگشته.
- یه باشگاه شنا هم هست.
- اگه شما پنج‌ستاره بشین، خیلی کار سختیه که از پلیس فرار کنین. اونا همه‌جا هستن و باهاتون شوخی ندارن. پلیسا باهوش‌تر از پلیس‌های قبلی هستن.
- وقتی تو قایق هستین، صداها واقعن فوق‌العاده‌ان! حتا می‌تونین صدای شکافتن موج‌هایی که به جلوی قایق برخورد می‌کنن هم بشنوین.
- با سلاح‌های قوی، می‌تونین حتا دیوار رو هم سوراخ کنین!!
- آب و هوایی که توی چهار ساعت بازی دیده شد، شامل مه، باران، آفتاب و ابر بود. وابسته به ساعت روز، رنگ‌های گوناگونی رو می‌تونین شاهد باشین.
- وقتی می‌میرین (بعد از 120 سال :دی) باید 100$ بدین، اما اسلحه‌هاتون پس داده می‌شه.
- اما وقتی پلیس می‌گیردتون، بیش‌تر از 100$ میدین اما سلاح‌هاتون ..... پــر!
- وقتی نیکو مست می‌شه، دیگه خیلی سخته که کنترلش کنین؛ ایجاد احساس مستی واقعن عالی کار شده.
- موقع دزدیدن یه ماشین، نیکو تا قبل از اینکه راننده فرار نکرده، سوار ماشین نمی‌شه.
- چرخ‌بال هایی با چراغ‌های جست‌جو هم در بازی هستن.
- خانوم‌های رقاصه هم وقتی بهشون پول میدین کم‌کم..... آره! همون :دی
- با توجه به منطقه‌ای که توش هستین، زبون مردم هم فرق می‌کنه، از جمله ایتالیایی و چینی و زیونی که تو منطقه برانکس تکلم می‌شه.
- کیت‌های سلامت فقط درون ساختمان‌ها وجود دارن.
- صداهای نارنجک‌ها و مولوتوف‌ککتل ها هم خیلی واقعی کار شدن.

زیاد توجه به این ( چی بگم بگم سایت با رایت !!!! ) نداشته باش . من که اصلا هیچ توجهی بهش ندارم .
راستی با نقشه هایی که من دیدم اگه FAKE نباشه از نقشه های شماره های قبلی بزرگتره . میخواستم ببینم کسی خبری موثق داره یا نه . ( من از یه منبع شنیدم اما فکر کنم دستم انداختن :biggrin1::biggrin1: یکی مارو رووشن کنه )

سلام دوستان خسته نباشيد
ميشه اين را هم ترجمه كنيد.
http://www.n4g.com/xbox360/News-115222.aspx

مایکروسافت شرح داده است که محتویات اختصاصی GTA IV به روی X360 شباهت نزدیکی به بسته های الحاقی GTA Vice City در Xbox خواهد داشت که علت آن وابستگی آینده ی عنوان با
X360 خوانده شده است.

اوووووووو... . حوصله مون سر رفت:-" بابا حالا این همه جزئیات به چه درد می خوره یه کم صبر کنید تا خودش بیاد اون وقت تغییرات رو ببینید . از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن . حالا تا بازی نکنیم معلوم نمی شه چیه که.

احتمالا امتیاز 8/8.5/9 را خواهد گرفت
شوخي ميكني:eek:
به نظرت يكم واسه GTA IV زياد نيست;)
جملت رو بایدا طلا گرفت زد:laughing:
عزیز امتیازات سه سری قبلی برای PS2 به شرح زیره از Gamespot:
Grand Theft Auto III :9.6
Grand Theft Auto Vice City: 9.6
Grand Theft Auto: San Andreas: 9.6

در ضمن GTA SA از IGN ، امتیاز 9.9 از 10 گرفته.(بدون معدل گیری و مستقیم)
البته فکر کنم جملت کنایه داشت. اگه اینجور بود شرمنده.
بله كنايه داشت

آخرین ویرایش:
rockstar من که عاشقتم Rockstar من که خرابتم Rockstar من که دیوونتم چرا با ما لجی جان مادرت واسه
PC بساز جون من :((
اینجانب رئیس rockstar در کشور جمهوری اسلامی ایران می باشم از زیر مجموعه های بخش خاورمیانه ی این کمپانی
در خواست شما برسی شد و تصمیم گرفتیم این بازیو برای PC آن هم فقط در ایران و فقط با قیمت 2000 تومان در دو dvd کپی در تابستان87 عرضه کنیم (شوخی)
ناراحت نباش معمولا اکثر نسخه های GTA با تاخیر زمانی برای PC هم عرضه شدند و شاید این شماره هم شامل این قانون بشه و بتونیم این بازیو روی pc زمستان 87 بازی کنیم البته این فقط یه حدس و گمانه امیدوارم این اتفاق بیوفته و گرنه من یکی باید برم یه کنسول بخرم

شوخي ميكني:eek:
به نظرت يكم واسه GTA IV زياد نيست;)
جملت رو بایدا طلا گرفت زد:laughing:
عزیز امتیازات سه سری قبلی برای PS2 به شرح زیره از Gamespot:
Grand Theft Auto III :9.6
Grand Theft Auto Vice City: 9.6
Grand Theft Auto: San Andreas: 9.6

در ضمن GTA SA از IGN ، امتیاز 9.9 از 10 گرفته.(بدون معدل گیری و مستقیم)
البته فکر کنم جملت کنایه داشت. اگه اینجور بود شرمنده.

Grand Theft Auto IV

کمپانی Rockstar اقدام به فاش کردن اطلاعاتی در خصوص بهترین نسخه یکی از پرطرفدارترین بازی های تاریخ نمود.

همان گونه که طلاع دارید،کمپانی Rockstar خالق سری بسیار محبوب Grand Theft Auto عرضه نسخه چهارم این بازی را برای سال جاری میلادی اعلام کرده است و در این راستا هر چند مدت یک بار اقدام به عرضه خبرهایی در خصوص این بازی می کند.

اکنون می توانید در این خبر،آخرین اطلاعات مربوط به این سوپربازی را مشاهده کنید:
  • بازی به طور مشترک و با همکاری استودیوهای Rockstar San Diego ، Rockstar New York و Rockstar North ساخته و عرضه خواهد شد.
  • کاراکتر اصلی بازی،Niko Bellic،می تواند در بازی در جزیره Roosevelt به کاوش پردازد.او همچنین به مناطق Manhattan،Brooklyn و Willamsburg دسترسی خواهد داشت.لازم به ذکر است که نیکو توانایی هدایت قطار را نیز در بازی در اختیار خواهد داشت.
  • بهتر است صحراهای بایر و بی استفاده ای را که از San Andreas به یاد داریم،فراموش کنیم.چرا که Rockstar در صدد از بین بردن مناطق و فضاهای بی استفاده و تبدیل آن ها به مناطق مفید و باارزش شهریست.
  • یکی از اهداف بزرگ Rockstar حذف صحنه های بارگذاری اضافی در طول بازی است.بنابراین به احتمال بسیار زیاد دیگر شاهد دموهای طراحی شده به هنگام ورود یا خروج از ساختمان در بازی نخواهیم بود.
  • Dan Houser معاون بخش خلاقیت در Rockstar در خصوص GTA IV گفته است:«GTA IV بسیار چگال تر و باجزئیات تر از نسخه های پیشین بازی خواهد بود.به همین دلیل GTA IV برترین نسخه این بازی تا کنون خواهد بود.»
  • مافیا نیز در بازی گنجانده شده است.به گونه ای که گروه های مافیایی در اطراف Liberty City دیده خواهند شد؛اما به هیچ وجه عهده دار نقش های اصلی بازی نخواهند بود.
  • ترک های صوتی(Sound Tracks) بازی هنوز مشخص نشده است.اما Rockstar قول آهنگ هایی مدرن با ریتم های فوق العاده متناسب و بی نظیر را به گیمرها داده است.
  • اگر در مورد کمبود هواپیما در بازی نگرانید بهتر است بدانید که نگرانی شما بی مورد است.چرا که آن چه مشخص است این است که هلیکوپترها حتما در بازی گنجانده خواهند شد.
  • در GTA IV امکان انتخاب لباس ها و استیل کاراکترهای GTA San Andreas و نسخه های پیشین GTA برای شخصیت اصلی بازی یعنی نیکو امکان پذیر نخواهد بود.
  • نیکو در این نسخه از بازی می تواند با تلفن همراه خود با افراد دیگر تماس بگیرد،این درحالیست که در نسخه های گذشته GTA از تلفن همراه تنها برای دریافت ماموریت ها استفاده می شد و امکان تماس گرفتن با دیگران به وسیله آن امکان پذیر نبود.
  • طبق اطلاعات موجود،نشانه هایی از عشق و کنش های عاطفی در بازی وجود خواهد داشت.
  • بدون شک حالت مالتی پلیر آنلاین برای بازی در نظر گرفته خواهد شد.
  • نیکو،امکان دسترسی به تمامی ساختمان ها را نخواهد داشت.
لازم به ذکر است که متن کامل این خبر در مجله رسمی PlayStation که هفته آینده به بازار عرضه خواهد شد،قابل دسترسی خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or