جزئیات از عملکرد دوربین کنسول دستی NGP

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
ngp.jpg

در حال حاضر مشغول کسب برخی اطلاعات محرمانه در مورد کنسول دستی بعدی سونی (NGP) هستیم, در این راستا ما توانستیم برخی از چگونگی روش های جالب توجه کارکرد دوربین NGP در بازی ها را بدست آوریم.

منبع نزدیک ما به سونی که توانسته است عملکرد کنسول دستی NGP را ببیند به ما برخی از اطلاعات را در مورد چگونگی کارکرد این دوربین در بازی های آینده این کنسول دستی نظیر Resistance و Uncharted ارائه داده است.

به عنوان مثال در بازی Resistance در یک تغییر ناگهانی بازیکن میتواند سلاح هایی که در صفحه نمایش بر روی زمین افتاده اند را با عبور دست خود مقابل دوربین NGP همانند دنیای واقعی بردارد!!

در بازی Uncharted نیز هنگامی که وجود منبع نور مورد نیاز است با اشاره و نزدیک کردن دوربین NGP به یک منبع نور در خارج یا نور خورشید میتوانید نور مورد نیاز را جهت ادامه بازی فراهم کنید!!

اینها تنها تعداد بسیار کمی از قابلیت های خارق العاده دوربین و کنسول دستی NGP می باشند که نشان میدهد سونی چگونه در پی فراهم ساختن برترین تکنولوژی جهت استفاده سازندگان برای خلق تجربه ای ناب از بازی ها بر روی این کنسول دستی می باشد.

لانج بازی Uncharted همراه با عرضه NGP احتمالاً قبل از کریسمس و Resistance برای زمانی بین ژانویه و مارس در نظر گرفته شده است.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=428223
http://www.jolt.co.uk/news/33379/ngp-camera-features-detailed/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amin.J and Dinosaur
به طریقی/:)
نون بربری هم کاره کباب کوبیدرو میکنه به طریقی
الآن کلآ بحث سر چیه ؟! اولین بار سونی یه دوربین رو تولید انبوه کرد که حرکت رو تشخیص میداد توی نسل قبل ! حالا هم دوربین NGP میتونه حرکت رو تشخیص بده (8 سال بعد از دوربین PS2 یعنی Eye Toy) اگه خیلی تمایل دارین این تشخیص حرکت رو هم به پای میلیون ها (و بلکه میلیاردها) تقلید دیگه ی سونی بذارین ! یعنی شرکتی که خودش اولین بار یه دوربین رو وارد دنیای کنسول کرد که حرکت رو میفهمیده , حالا توی کنسول بعدی خودش حق نداره دوربین بذاره !

الآن کلآ بحث سر چیه ؟! اولین بار سونی یه دوربین رو تولید انبوه کرد که حرکت رو تشخیص میداد توی نسل قبل ! حالا هم دوربین NGP میتونه حرکت رو تشخیص بده (8 سال بعد از دوربین PS2 یعنی Eye Toy) اگه خیلی تمایل دارین این تشخیص حرکت رو هم به پای میلیون ها (و بلکه میلیاردها) تقلید دیگه ی سونی بذارین ! یعنی شرکتی که خودش اولین بار یه دوربین رو وارد دنیای کنسول کرد که حرکت رو میفهمیده , حالا توی کنسول بعدی خودش حق نداره دوربین بذاره !

بابا اریا خان شما میگی کینکت به نحوی یا به طریقی تقلید از پی اس ایز هستش و پی اس ایز به طریقی کاره اونو میکنه خو منم گفتم نون بربری هم به طریقی کاره کباب شیشلیگو میکنه

بابا اریا خان شما میگی کینکت به نحوی یا به طریقی تقلید از پی اس ایز هستش و پی اس ایز به طریقی کاره اونو میکنه خو منم گفتم نون بربری هم به طریقی کاره کباب شیشلیگو میکنه
الآن دقیقآ کجای پست من همچین معنی ای داشت ؟!! :دی
دوستان گفتن برای تشخیص حرکت بره امتیاز کینکت بخره , بنده هم گفتم که دوربین 8 سال پیش PS2 هم تشخیص حرکت میداده و دوربین PS3 هم تشخیص کله (!) میده. دیگه این چه ربطی به نون بربری و کباب برگ و اینا داره نمیدونم ! :دی
درسته Kinect تکنولوژیش خیلی جلوتر از Eye هست و کلی کار میکنه که Eye نمیتونه انجام بده , ولی دیگه نباید به عنوان اولین دوربین تشخیص حرکت تاریخ بشر شناخته بشه !!

معلومه که داره از کینکت تقلید میکنه..
چی شد تا وقتی که کینکت نیومده بود هیچکی طرفدار این سیستم نبود حالا تو کنسول دستیشون هم استفاده میکنن..

چی شد تا وقتی که کینکت نیومده بود هیچکی طرفدار این سیستم نبود حالا تو کنسول دستیشون هم استفاده میکنن..
اثرات هیاهوی مایکروسافت برای کینکت هست دیگه ! کاریش هم نمیشه کرد ! چنان تبلیغاتی راه انداخته که مشخص بود به اینجاها هم میرسیم !

سونی سال 2003 اومده Eye Toy رو ساخته برای PS2
سونی سال 2007 اومده PS Eye رو ساخته برای نسل بعدش یعنی PS3
مایکروسافت و سونی هر دو در سال 2009 به فاصله چند ساعت از هم Kinect و Move رو معرفی کردن که Move هم از دوربین استفاده میکنه.
سونی مثل سال های 2003 و 2006 و 2009 که برای کنسول هاش کنترل دوربینی معرفی کرده , توی NGP هم این کار رو کرده.
نتیجه نهایی : سونی از مایکروسافت تقلید کرده ...
کلآ جل الخالق که میگن همینه ! :دی البته این میشه جل المخلوق !

یعنی سونی حق استفاده از دستاورد خودشو که نداره هیچ , به جرم تقلید محکوم هم میشه ! :d
یواش یواش پای تقلید SIXAXIS از شتاب سنج موبایل ها هم وسط میاد :d
خدا ماکرو رو خیر بده که یه کاری کرد اینجا دوستان بتونن ببینن از دوربین به جای کنترلر هم میشه استفاده کرد ! کاری که سونی توش وا موند :d

به نقل از خبرگزاری اسوشیتد پرس : کشف نمونه هایی از انسان های نخستین در حال بازی با Kinect و 360 ! اون موقع که بیل گیتس به جای خواب با زنش، می رفت PS بازی می کرد، شما کجا بودید ؟!

الآن دقیقآ کجای پست من همچین معنی ای داشت ؟!! :دی
دوستان گفتن برای تشخیص حرکت بره امتیاز کینکت بخره , بنده هم گفتم که دوربین 8 سال پیش PS2 هم تشخیص حرکت میداده و دوربین PS3 هم تشخیص کله (!) میده. دیگه این چه ربطی به نون بربری و کباب برگ و اینا داره نمیدونم ! :دی
درسته Kinect تکنولوژیش خیلی جلوتر از Eye هست و کلی کار میکنه که Eye نمیتونه انجام بده , ولی دیگه نباید به عنوان اولین دوربین تشخیص حرکت تاریخ بشر شناخته بشه !!

خب خیلی قبل تر از PS Eye که این قابلیت روی PC بوده ! سونی اولین شرکتی هست که این دوربین ها رو وارد دنیای کنسولهای خانگی کرده ( دنیای بازیها هم نه ! فقط کنسولهای خانگی ) خب از اونطرف کینکت هم دوربین تشخیص حرکت نیست ( یه دوربین ساده، یه وب کم یا چیزهایی شبیه به این ) کینکت اولین دوربین با قابلیت تشخیص عمق هست بر روی کنسولهای خانگی ! قبل از این هم تو دنیای بازی ها استفاده نشده ! دیگه این رو که قبول داری ؟ :d

به نقل از خبرگزاری اسوشیتد پرس : کشف نمونه هایی از انسان های نخستین در حال بازی با Kinect و 360 ! اون موقع که بیل گیتس به جای خواب با زنش، می رفت PS بازی می کرد، شما کجا بودید ؟!

لابد داشتیم با زنش وسطی و گرگم بهوا بازی میکردیم ! بیل هم تکنیکهاش ضعیف بود میرفت PS میزد بلکه فرجی شه و جلو زنش آبروداری کنه ! شما خیلی جدی نگیر ! :|

آقا اینا رو ول کنین یکی جواب منو بده :دی

یهو خواستیم نصف شبی بازی کنیم (من بیشتر کنسول دستی رو روی تختم و موقع خواب که همه چراغا خاموشه بازی می کنم)..... چیکار باید بکنیم که منبع نور به دست بیاریم؟ :دی فلاش موبایل؟ :دی

صفحه موبایل، تیر چراغ برق تو کوچه، تلویزیون با صدای خاموش، چراغ یخچال ؟! ،کله کچل هم اتاقی ( در حال نور بالا: ON )، هاله نور، یک عدد چراغ خواب، چراغ سراهی و ... گزینه های انتخابی زیادی پیش رو داری :دی

آخرین ویرایش:

یهو خواستیم نصف شبی بازی کنیم (من بیشتر کنسول دستی رو روی تختم و موقع خواب که همه چراغا خاموشه بازی می کنم)..... چیکار باید بکنیم که منبع نور به دست بیاریم؟ :دی فلاش موبایل؟ :دی

تو کل روند بازی که به منبع نور احتیاج نداره برادر من :دی, احتمالاً تو یکی از چپتر ها برای حل معما یا عبور از برخی موانع. مگر شانس بدت اون موقع تو رختخواب باشی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or