جزئیات از عملکرد دوربین کنسول دستی NGP

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
ngp.jpg

در حال حاضر مشغول کسب برخی اطلاعات محرمانه در مورد کنسول دستی بعدی سونی (NGP) هستیم, در این راستا ما توانستیم برخی از چگونگی روش های جالب توجه کارکرد دوربین NGP در بازی ها را بدست آوریم.

منبع نزدیک ما به سونی که توانسته است عملکرد کنسول دستی NGP را ببیند به ما برخی از اطلاعات را در مورد چگونگی کارکرد این دوربین در بازی های آینده این کنسول دستی نظیر Resistance و Uncharted ارائه داده است.

به عنوان مثال در بازی Resistance در یک تغییر ناگهانی بازیکن میتواند سلاح هایی که در صفحه نمایش بر روی زمین افتاده اند را با عبور دست خود مقابل دوربین NGP همانند دنیای واقعی بردارد!!

در بازی Uncharted نیز هنگامی که وجود منبع نور مورد نیاز است با اشاره و نزدیک کردن دوربین NGP به یک منبع نور در خارج یا نور خورشید میتوانید نور مورد نیاز را جهت ادامه بازی فراهم کنید!!

اینها تنها تعداد بسیار کمی از قابلیت های خارق العاده دوربین و کنسول دستی NGP می باشند که نشان میدهد سونی چگونه در پی فراهم ساختن برترین تکنولوژی جهت استفاده سازندگان برای خلق تجربه ای ناب از بازی ها بر روی این کنسول دستی می باشد.

لانج بازی Uncharted همراه با عرضه NGP احتمالاً قبل از کریسمس و Resistance برای زمانی بین ژانویه و مارس در نظر گرفته شده است.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=428223
http://www.jolt.co.uk/news/33379/ngp-camera-features-detailed/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amin.J and Dinosaur
بله طبق معمول بحث كردن با شكلك:) باشه اقا اصلا هرچي شما ميگي من هيچي نميدونم;)
عزیز من چرا میزنی به جاده خاکی؟ اومدی یه چیزی میگی که خودت هم اصلا نفهمیدی چیه بعد میای اینجا مظلوم نمایی میکنی؟
این نقل قول تاپیک اریا هست در مورد پیش بینهیای ای جی ان در مورد e3.
الان مشکل کجاست؟
90% - Kinect 2.0 نمایش داده خواهد شد :
سخت افزار جدیدی در کار نخواهد بود , بلکه با تغییراتی در Firmware وسیله و ابزار جدید برای Dashboard , این بار Kinect رو با تآخیر کمتر و شباهت بیشتر به ویدئوهای اولیه اون خواهیم دید. همچنین بازی های جدیدی که برای اون معرفی میشن , چیزهایی فراتر از سواری روی تخته چوب یا پینگ پونگ خواهند بود. مطمئنآ مایکروسافت با دیدن ویدئوهای هک کینکت به ایده های جدیدی دست پیدا کرده.
من تو پستم گفتم سخت افزار جديد؟:|
الان یه نفر بیاد به من بگه این یعنی چی؟

اگه نقص نداره پس برا چي مايكرو ميخواد Kinect 2 رو معرفي كنه؟:-/

آخرین ویرایش:
بله طبق معمول بحث كردن با شكلك:) باشه اقا اصلا هرچي شما ميگي من هيچي نميدونم;)

خب راست میگه دیگه :d
Kinect 2 منظورش آپدیت نرم افزاری بود (البته خداوند کینکت رو از روی زمین برداره :|)
بابك اين هيچيو ثابت نميكنه خيليا هستن كه قيمت كنسول براشون از همه چي مهمتره كاري ندارن كه نسل قبل يا 2 نسل قبل چي خريدن

خب الآن به اون صورت قیمت فرق نداره دیگه :d الآن دیگه قدرت تبلیغاتی مایکرو هست که مطمئنا تیمش از باهوش ترین افراد دنیان که اینم موفقیت بزرگ حساب میشه

================
الآن واقعا این دوربین ها و صفحه و ... به قول دوستان واقعا باطریه جالبی میخواد

امیدوارم با یک کنسول دستی کاملا متفاوت روبرو بشم و NGP دچار مشکلات PSP GO نشه ... البته احتمالش خیلی کمه که مثل PSP GO شکست بخوره ... با این نمایشی که من از NGP دادم واقعا باید کنسول جالبی باشه ...

خب راست میگه دیگه :d
Kinect 2 منظورش آپدیت نرم افزاری بود (البته خداوند کینکت رو از روی زمین برداره :|)

خب الآن به اون صورت قیمت فرق نداره دیگه :d الآن دیگه قدرت تبلیغاتی مایکرو هست که مطمئنا تیمش از باهوش ترین افراد دنیان

================
الآن واقعا این دوربین ها و صفحه و ... به قول دوستان واقعا باطریه جالبی میخواد
چرا فرق داره در زمان بحران مالي كمتر كسي پول كنسول 600 دلاري ميداد;) خودت حساب كن يه بازه زماني بود كه كنسول مايكرو 200 دلار بود كنسول سوني 400 دلار

چرا فرق داره در زمان بحران مالي كمتر كسي پول كنسول 600 دلاري ميداد;) خودت حساب كن يه بازه زماني بود كه كنسول مايكرو 200 دلار بود كنسول سوني 400 دلار

از پست دومت اینجوری برداشت شد :d
خب الآن NPD رو که همین چند وقت قبل آمار داد رو دیدی ؟

از پست دومت اینجوری برداشت شد :d
خب الآن NPD رو که همین چند وقت قبل آمار داد رو دیدی ؟
تو پست دومم چي گفتم مگه؟ پست اولم گفتم اگه ايرادي نداره پس برا چي مايكرو ميخواد توي اپديت نرم افزاري دقتشو ببره بالا اصلا من از سخت افزار حرف زدم:|
بهتر بريم تو پروفايل بحث كنيم اينجا به اندازه كافي منحرف شده;)
الان یه نفر بیاد به من بگه این یعنی چی؟
اقا جان ميگم اگه ايراد نداره براچي ميخواد با اپديت نرم افزاري عملكردشو بهتر كنه عجيبه ها چرا ميخواي الكي روي چيزي پافشاري كني؟ الان ميخواي چيو ثابت كني؟ حالا خوبه تيتر خبرم نوشته رونمايي از كينكت 2

اقا جان ميگم اگه ايراد نداره براچي ميخواد با اپديت نرم افزاري عملكردشو بهتر كنه عجيبه ها چرا ميخواي الكي روي چيزي پافشاري كني؟ الان ميخواي چيو ثابت كني؟ حالا خوبه تيتر خبرم نوشته رونمايي از كينكت 2
عزیز جان اپدیت نرم افزاری برای همه چیز ضروریه شما نمیتونی به هیچ شرکتی خرده بگیری که چرا داره از محصولش پشتیبانی نرم افزاری میکنه خصوصا در زمینه بهبودش.

پس واقعا خاک بر سونی اون اول سنگ داده بیرون تو این ۵ سال داره خرابکاریاشو برطرف میکنه هر ماه!:)
این استدلال شماست.
قدم گذاشتن برای بهبود یه چیزی همیشه هست.
در ضمن من کی گفتم مشکل نداره؟ من گفتم مشکل خاصی نداره که نشه ازش استفاده کرد.
در ضمن لطفا من رو خر فرض نکن خودت میدونی اون اول منظورت جی بوده.

• Like
Reactions: ArianUndead
دقیقآ برای همین اینا رو نوشتم :دی
اولین بار سونی یه دوربین رو تولید انبوه کرد که حرکت رو تشخیص میداد توی نسل قبل
درسته Kinect تکنولوژیش خیلی جلوتر از Eye هست و کلی کار میکنه که Eye نمیتونه انجام بده , ولی دیگه نباید به عنوان اولین دوربین تشخیص حرکت تاریخ بشر شناخته بشه !!

هرچند نمیدونم قبل از Eye Toy چی بوده ولی در هر صورت اگه این طوری بررسی کنیم که باید بگیم Wii هم اولین کنترلر حرکتی رو نداشته چون قبلش هم بوده ! یا باید بگیم Kinect چیز جدیدی نیست چون سال 2008 هم دوربینی که عمق رو تشخیص بده توسط 3DV Systems (که فکر میکنم مایکروسافت هم برای Kinect از اونا کمک گرفته) نمایش داده شده و روی PC هم باهاش بازی کردن هم منو باهاش تکون دادن ! :دی تازه شعارش هم شبیه Kinect بوده ! :دی فقط به جای You Are the Controller میگفتن You Are the Interface :دی

خب معلومه که Wii اولین کنترلر حرکتی نبوده !
یه تاریخچه مختصر برای کسایی که میخوان بدونن کی به کی هست ( البته خیلی هم دقیق نیست ) :

اولین کنترلر حرکتی مال سگا بوده که خب کیفیت لازم رو نداشته و فراگیر نشده ! بعد از اون هم خیلی کارها انجام شده و حتی از کنترل حرکتی توی Game Boy Color استفاده شده و دوربین Game Boy Camera رو هم برای کنسول دستی Game Boy طراحی کرده بودن که بخاطر رزلوشن کم و قدرت پردازش پایین و ... عملاً نمیشده به عنوان حسگر حرکتی ازش استفاده کرد و در حقیقت Dreameye سگا اولین وب کم یا دوربین برای کنسولها ( شروع کار 1998، محصول 2000 ) هم که خب بنده خدا ناکام از این دنیا رفته و فقط تو ژاپن تولید و عرضه شده بازیهاش هم به بازیهای Eye toy یه شباهتهایی داره و هر چند سگا برنامه های زیادی براش تو دستور کار داشته ولی خب نتونسته خیلی عملیشون بکنه و ... اما بعد از اون هم دوربین حسگر حرکتی رو داریم برای ویندوز مایکروسافت که با مادون قرمز کار میکرده و میشه گفت پدر جد کینکت هست : TrackIR ! شش جهت حرکتی رو درک میکرده و برای هدترکینگ بکار میرفته سال 2001 هم اومده تو بازار بازیهای خوبی رو هم ساپورت میکرده ! Eye toy هم که طرح Richard Marks در GDC 1999 برای استفاده در PS2 سونی بوده و بعد هم سونی استخدامش میکنه و تیم تشکیل میدن و در نهایت 2003 میاد تو بازار ! از اینجا به بعدش رو هم که اکثراً میدونن ! منتهی PC واسه خودش احتمال زیاد یه برنامه های دیگه ای داشته که مربوط به Gesture recognition میشه و کارهای متفاوتی رو براش انجام داده بودن و گیم فقط یکی از اونها بوده ! کینکت هم اولین دوربینی نیست که این قابلیت ها رو داره ولی اولین دوربین سه بعدیی هست که روی کنسولهای خانگی اومده و قابلیتهای خیلی وسیعی داره و روی PC هم تک هست فعلاً ( با توجه به هکها و ... ) نمونه های دیگه هم داره براش ساخته میشه از طرف شرکت های دیگه و کم کم عادی میشه و فراگیر ! سونی هم با فروش موفق 10 میلیون Eye toy از 2003 تا 2008 تونست این سبک گیمینگ رو فراگیر تر کنه !

اما اون بنده خداهایی هم که با دیدن این یاد کینکت افتادن خب یکم تو جو هستن ! دیگه تو چرا جو میدی بهشون ؟ اولین دوربین تشخیص حرکت تاریخ (!) :دی

3DV Systems هم کارش با مایکرو فرق داره ( تکنولوژیش ) اونها از دوربین های ToF استفاده کردن ولی کینکت از ترکیب حسگر مادون قرمز و دوربین های عادی استفاده میکنه ! مایکرو اونها رو خرید که دست زیاد نشه ! :دی بازیهاشون هم بیشتر از یه techdemo نبودن که کینکت بهترش رو داره ! :)) اگر گفتی ؟ :دی

• Like
Reactions: Isildur
ببخشيد الان نقصش چيه كه همه تو كفش مونده باشنو نشه ازش استفاده كرد؟
*
پسر خوب اگر نقص نداشت که بجای سنسورهای موشن کپچر از کینکت استفاده میکردند,
این جور که شما میگید انگار همه چی OK هست..
یکی از عیوبش رزولیشن پایینشه , لَگش بماند...

پسر خوب اگر نقص نداشت که بجای سنسورهای موشن کپچر از کینکت استفاده میکردند,
این جور که شما میگید انگار همه چی OK هست..
یکی از عیوبش رزولیشن پایینشه , لَگش بماند...

يه چيزي تو ذهن خودتون ميسازين بعد خودتون هم نقضش ميكنين.من در مورد استديو موشن كپچر حرفي زدم؟ بحث ما گيمه.
مطمئنا الان سران مايكرو نگرانن،سفارشي براي شما يه كينكت ميزنن بدون لگ و كلا همه چي تكميل با 150$ همراه با نون اضافه.*

خوبیه اینجور پیشرفت ها اینه که ایده ها و بازیهای جدید متولد میشن نه اینکه مثل شما فکر کنن فقط تو آنچارتد و رسیستنس (که فقط بدبخت مثال زده!) به کار میاد.....

دقیقا حرف شمارو تایید می کنم نمیدونم چرا بعضی ها خیلی بدجوری قاطی می کنند این یک مثال است اگر خدا هم بزاره نمیدونم از اعضای تحر... و نا..... وغیره است ولی اصلا مفهوم تبلیغ رو نمیدونه و این فقط جهت نشان دادن عملکرد دستگاه است وکسی که از ngp کلا سونی خوشش نمیاد نظر نده

بازم می گم حرف های من بی طرفانه است وخواهشا خواهشا ناراحت نشید :x:x

آقا اینا رو ول کنین یکی جواب منو بده :دی

یهو خواستیم نصف شبی بازی کنیم (من بیشتر کنسول دستی رو روی تختم و موقع خواب که همه چراغا خاموشه بازی می کنم)..... چیکار باید بکنیم که منبع نور به دست بیاریم؟ :دی فلاش موبایل؟ :دی

نه یدونه دعا می خونه بد به سبک مورتال کومبات یا استریت فایتر دستت رو گرد می کنی بد تمرکز نور بین دستات تولید میشه میفرستی به دوربین فقط مواضب باش پی اس پیت به فنا نره(فیتالیتیش رو کم کن):x:x:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or