شایعه جزئیات احتمالی Next Xbox

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

the-next-xboxnew_picnik1.jpg

طبق اخرین شماره از مجله Xbox World magazine مایکروسافت DevKit کنسول نسل بعد خود را در ماه مارچ در اخیتار سازنده های مختلف قرار داده است . البته اولین Devkit ها در کنفرانس ماکروسافت در 28 فوریه در اختیار بعضی سازندگان قرار گرفت . همانطور که مطلع هستید همان موقع بود که یکی از مهندسان کرایتک با توییت کردن جمله ای اسم رمز کنسول بعدی MS را برملا کرد . یک منبع بسیار نزدیک به مجله ی XW اطلاع یافته است که نسل بعدی کنسول مایکروسافت از یک پردازنده ی بسیار قدرتمند 16 هسته ای IBM استفاده خواهد کرد ( 16-core IBM PowerPC CPU ) و همچنین GPU این کنسول تراشه ای از سری 7000 شرکت AMD و به علاوه دارای یک Blu-Ray اپتیکال درایو است . همچنین منبع اضافه کرده است ممکن است Kinect 2 که در داخل کنسول تعبیه خواهد شد از 4 هسته ی CPU استفاده کند . یک منبع دیگر در GDC نیز اعلام کرده بود که PS4 از Xbox بعدی قدرتمند تر خواهد بود و سونی و مایکروسافت قرار است در E3 2012 کنسول های خود را به نمایش بگذارند .

منبع

سوال اینجاست چرا ATI ? :|:|:|

خلاصه اگه بخوام بگم سر قیمت با انودیا به توافق نرسیده !!!!!!!!!!!!!!یک جورای دندون گردی کرد
به نظرم کار خوبی هم کردند هر 2 کنسول به احتمال 99.9 درصد از atiاستفاده می کنند

تا اخر 2012 اینتل سری هشت هسته ای شو میده (haswell) و تا 2014 به احتمال بسیار زیاد 16 هسته ای هاشم وارد شده بس چیزی عجیبی نیست
بعید هم میدونم بخواد با مشخصات سری 7000 gpu ش رو مجهز کنه به احتمال زیاد استفاده کلی از tahiti منظورشه.

من خودم تو سخت افزار وارد نیستم که نظر بدم ، یه سوال از اهل فن دارم :

سال 2005 که اعلام شد Ati Xenos که قدرتی مثل تراشه های X1800 و X1850 کامپیوتر داره تراشه گرافیکی 360 هست قدرتش چقدر بالاتر از کارتهای موجود در بازار ِ PC در اون زمان بود ؟

من خودم تو سخت افزار وارد نیستم که نظر بدم ، یه سوال از اهل فن دارم :

سال 2005 که اعلام شد Ati Xenos که قدرتی مثل تراشه های X1800 و X1850 کامپیوتر داره تراشه گرافیکی 360 هست قدرتش چقدر بالاتر از کارتهای موجود در بازار ِ PC در اون زمان بود ؟
gpuایکس باکس360خیلی قویتر از از x1850هست .اصلا در سری x1850یاx1900از تکنولوژی اتحاد سایه زنی استفاده نشده بود.

gpuایکس باکس360بیشتر شبیه سری r600هست که در کارت گرافیکهای radeon hd2000استفاده شد.مثل هم نیستن ولی مال کنسول برادر کوچکشون بود .
قدرت تخمینی gpuایکس باکس 360تقریبا اندازه hd2900gtهست.البته به مقدار کمی پایینتر.

الان پردازنده ها موبایل ها 4 هسته ای شده دیگه دستگاهی که قرار اخر سال اینده بیاد عجیب نیست که 16 هسته ای باشه تازه اون هم کنسول که قراره کلی عمر کنه. البته من با حرف اون دوست خوبمون در مورد گرافیک موافقم به نظرم باید GPU قوی تری داشته باشه.

الان پردازنده ها موبایل ها 4 هسته ای شده دیگه دستگاهی که قرار اخر سال اینده بیاد عجیب نیست که 16 هسته ای باشه تازه اون هم کنسول که قراره کلی عمر کنه. البته من با حرف اون دوست خوبمون در مورد گرافیک موافقم به نظرم باید GPU قوی تری داشته باشه.

یه موردی هست در مورد پردازندها بگم.کلا شرکت ibmمعماری پردازندهاش با پردازندهای کامپیوتر خونگی فرق میکنه .واینکه میگن 16هسته اصلا اینطوری برداشت نکنید که قراره اندازه 16تا هسته کامپیوتر خانگی قدرت داشته باشه.

کلا نسل جدید cpuاین شرکت همینطوره.وکاربرد اصلیشون هم برای سرورها هست.

نسل جدید power7هست که اطلاعات کلیش رو میزارم:

Produced 2010

Designed by IBM

Max. CPU clock rate 2.4 GHz to 4.25 GHz

Min. feature size 45 nm

Instruction set Power Architecture

Microarchitecture Power ISA v.2.06

Cores 4, 6, 8

L1 cache 32+32 KB/core
L2 cache 256 KB/core
L3 cache 32 MB

در کل روی یک bgaمیتونه چهار تا چیپ قرار بگیره که توجه داشته باشید هر چیپ میتونه تا هشت هسته داشته باشه در نتیجه با دو تا چیپ ما 16هسته داریم.

اطلاعات اختصاصی:
POWER7 has these specifications:[11][12]
45 nm SOI process, 567 mm2
1.2 billion transistors
3.0 – 4.25 GHz clock speed
max 4 chips per quad-chip module
4, 6 or 8 cores per chip
4 SMT threads per core (available in AIX 6.1 TL05 (releases in April 2010) and above)
12 execution units per core:
2 fixed-point units
2 load/store units
4 double-precision floating-point units
1 vector unit supporting VSX
1 decimal floating-point unit
1 branch unit
1 condition register unit
32+32 kB L1 instruction and data cache (per core)[13]
256 kB L2 Cache (per core)
4 MB L3 cache per core with maximum up to 32MB supported. The cache is implemented in eDRAM, which
does not require as

در مورد گرافیک هم نظر من 7850یا7870باشه خوبه. اگه دیگه زده باشه سیم اخر ومیخواد رو کم کنی باشه 7950یا7970تقریبا میشه همون اواتاری که قولش رو داده بودن!!!

البته من با حرف اون دوست خوبمون در مورد گرافیک موافقم به نظرم باید GPU قوی تری داشته باشه.
یارو رئیس Ubisoft گفته بود "تغییرات در نسل بعد بیشتر به هوش مصنوعی و فیزیک تمایل داره". منم با حرفش موافقم. گرافیک 2 برابر بیشتر از بهترین های این نسل ام بعد از یه مدتی کهنه میشن (به چشم بازیباز البته). ولی فیزیک و تاثیر مستقیم اون روی گیم پلی چیزی نیست که به این اسونیها کهنه بشه. مثلا انمیشن ها بینهایت زیبا و روان در Shadow of the Colossus و فیزیک بینظیر در Half-Life 2. میدونم ربط داره به انجین و برنامه نویسی اما سخت افزار هم بیتاثیر نبوده درش.
البته یادم رفت که بگم ممکنه که این cpu هشت هسته ای باشه با 16 تا thread . که برنامه نویسا فکر کردن 16 هسته ایه
یارو دیگه اینقدر حالش هست فرق ترد با هسته رو بدونه :دی.
@Fratos , ...

این ویدئوی جدید Mega 64 رو ببینید:دی

http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/5800/gt_mega64_newconsoles_640x360_1200_m30.mp4
EGM بیشتر از 90% شایعه هاش واقعیت داشت. اینم یکی از باحالترین کارهای مگا64 بود که اینبار معنی و مفهوم زیادی توش بود :دی.

یه موردی هست در مورد پردازندها بگم.کلا شرکت ibmمعماری پردازندهاش با پردازندهای کامپیوتر خونگی فرق میکنه .واینکه میگن 16هسته اصلا اینطوری برداشت نکنید که قراره اندازه 16تا هسته کامپیوتر خانگی قدرت داشته باشه.
شما درست می فرمایید منتها توجه نکردی به جایی حرف من. اینکه می گند 16 هسته ای عجیب نیست ( من کار با قدرت ندارم) مثلا شما تگرا 3 ببین یک پردازنده 1.5 گیگاهرتزی 4 هسته ای داره منتها اصلا قابل مقایسه با پردازنده های چهارهسته ای به فرض سندی بریج نیست. منظورم اینه که بالا رفتن اعداد اصلا چیز عجیبی نیست.
یارو رئیس Ubisoft گفته بود "تغییرات در نسل بعد بیشتر به هوش مصنوعی و فیزیک تمایل داره". منم با حرفش موافقم. گرافیک 2 برابر بیشتر از بهترین های این نسل ام بعد از یه مدتی کهنه میشن (به چشم بازیباز البته). ولی فیزیک و تاثیر مستقیم اون روی گیم پلی چیزی نیست که به این اسونیها کهنه بشه. مثلا انمیشن ها بینهایت زیبا و روان در Shadow of the Colossus و فیزیک بینظیر در Half-Life 2. میدونم ربط داره به انجین و برنامه نویسی اما سخت افزار هم بیتاثیر نبوده درش.

حالا بذار چند سال بگذره وقتی فرق CG و real time از بین میره می بینی گرافیک چه تاثیری داره :دی

مطمئن باشید این 16 هسته که برخی ها میگن نیاز به بودنش نیست فقط مختص بازی نیست. طبق خبر Kinect 2 قادر به اسکن انگشت‌های شما نیز هست این یعنی دارا بودن یک دوربین قوی و نیازمنده یک پردازنده بسیار بالا برای این کار هستش.
حتما چشم اندار MS به 5 سال نیست برای 720 و با این تکنولوژی که میخواد برای کنسولش ارائه کنه حتما دیدش بالای 10 هست. چون باید اینطوری باشه. سال 2006 سونی CELL هشت هسته ای رو در اون زمان (مدل Cell 7 SPE که 6 هستش به بازیها اختصاص داده میشه) و سال 2005 هم ماکروسافت پردازند سه هسته ای که هر کدوم دارای 2 هسته بودن رو ارائه کردن یعنی هر روی اینها از 6 هسته استفاده میکنن که اینها 6 سال قبل این پردازندها رو ارائه کردن که هنوز هم که هنوزه میتونیم بگیم قوی هستن. پس دور از ذهن نیست که بگیم 16 هسته برای نسل بعد یک واجب هست با فن اوری امروز و اومدن کینکت 2 و احتمالا حس گر جدید سونی و غیره.

حالا بذار چند سال بگذره وقتی فرق CG و real time از بین میره می بینی گرافیک چه تاثیری داره :دی
برمنکرش لعنت :دی. منم دوس گرافیکِ فنی/هنری بازیها درحده Kung fu Panda 2 باشه. منظورم این بود از پست بالا; گرافیک یه بازی رو خاطره انگیز میکنه؟ Replay Value ش (replayability) رو زیاد میکنه؟ مالتی‌پلیرش رو جذاب میکنه؟ مخلص کلام، چه تاثیر عمیقی روی گیم میزاره؟

با دوستموم kolange_bill موافقم :دی. بنظرم CPU قوی میتونه ضعفهای نسبی GPU رو جبران کنه دقیقا مثل ps3
biggrin1.gif
.

آخرین ویرایش:
امیدوارم سیستم عاملش win8 باشه که برای اولین بار بیشترین اتحاد نرم افزاری بین pc و کنسول به وجود بیاد که البته دور از انتظار نیست
اصلا چرا نباید باشه.

برمنکرش لعنت :biggrin1:. منم دوس گرافیکِ فنی/هنری بازیها درحده Kung fu Panda 2 باشه. منظورم این بود از پست بالا; گرافیک یه بازی رو خاطره انگیز میکنه؟ Replay Value ش (replayability)رو زیاد میکنه؟ مالتی‌پلیرش رو جذاب میکنه؟ مخلص کلام، چه تاثیر عمیقی روی گیم میزاره؟
چرا تاثیر نداره؟ همین BF3 نصف مالتیش و جذابیتش به همون گرافیکشه، به اون تخریب پذیری اش، اون طراحی عالی محیط و تانک و هواپیما و هلی کوپتر :دی.
حالا همین مسئله گرافیک توی AW اصول گیم پلی میشه. نورپردازی که یه اصل توی گرافیکه با گیم پلی ترکیب میشه.
کلن اگرم درست نگاه کنیم شاید خیلی از بازی های بزرگ اصلی ترین مشخصشون گرافیک نبوده ولی مطمئنن جزء مهمترین ها بوده. بازی هایی مثل RE یا MGS یا Doom همه زمان خودشون از لحاظ گرافیکی یه سر و گردن از بازی های دیگه بالاتر بودن. شاید هیچ کدومشون رو به خاطر گرافیک به یاد نیاریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or