شایعه جزئیات احتمالی Next Xbox

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

the-next-xboxnew_picnik1.jpg

طبق اخرین شماره از مجله Xbox World magazine مایکروسافت DevKit کنسول نسل بعد خود را در ماه مارچ در اخیتار سازنده های مختلف قرار داده است . البته اولین Devkit ها در کنفرانس ماکروسافت در 28 فوریه در اختیار بعضی سازندگان قرار گرفت . همانطور که مطلع هستید همان موقع بود که یکی از مهندسان کرایتک با توییت کردن جمله ای اسم رمز کنسول بعدی MS را برملا کرد . یک منبع بسیار نزدیک به مجله ی XW اطلاع یافته است که نسل بعدی کنسول مایکروسافت از یک پردازنده ی بسیار قدرتمند 16 هسته ای IBM استفاده خواهد کرد ( 16-core IBM PowerPC CPU ) و همچنین GPU این کنسول تراشه ای از سری 7000 شرکت AMD و به علاوه دارای یک Blu-Ray اپتیکال درایو است . همچنین منبع اضافه کرده است ممکن است Kinect 2 که در داخل کنسول تعبیه خواهد شد از 4 هسته ی CPU استفاده کند . یک منبع دیگر در GDC نیز اعلام کرده بود که PS4 از Xbox بعدی قدرتمند تر خواهد بود و سونی و مایکروسافت قرار است در E3 2012 کنسول های خود را به نمایش بگذارند .

منبع

اين يكي شايعه محتمل تر از بقيه هست. اكسباكس ٣٦٠ هم وقتي عرضه شد از كامپيوترهاي اون زمان يه هسته بيشتر داشت. اما كارت گرافيك سري هفت هزار اونچنان چنگي به دل نميزنه و تا دو سال ديگه كمي ضعيف به نظر ميرسه.

اين يكي شايعه محتمل تر از بقيه هست. اكسباكس ٣٦٠ هم وقتي عرضه شد از كامپيوترهاي اون زمان يه هسته بيشتر داشت. اما كارت گرافيك سري هفت هزار اونچنان چنگي به دل نميزنه و تا دو سال ديگه كمي ضعيف به نظر ميرسه.
رئیس AMD گفته بود "گرافیک درحد اواتار" شما باور نمیکردی :دی. گذشته از شوخی.
یه تحقیق بکنید درمورد Xbox World magazine و شایعه هاش ببینید چقدرش درست از اب دراومده.

چندتا پست واقعا چرت و پرت و بیفایده پاک شد. خواهشن عقده های چندین سالتون رو ببرید یه جای دیگه پیاده کنید اینجا جاش نیست.

16 هسته ای بودن یه دروغ بیشتر نیست...کنسول ها سی پی یو هاشون یا دو هسته ای خواهد بود یا خودشونو دار بزنن دیگه چهار هسته ای...و اینکه کنسول های نسل بعد زودتر عرضه میشن و نمیتونن از تکنولوژی ram ddr4 بهره ببرن...یه مشکلی هم که تو کنسول ها هست میان هاردهاشون رو به یه شکله خاصی میسازن باید یه جور طراحی کنن که بشه از هارد های تو بازار که برای پی سی هست خرید و استفاده کرد اینم که برای سود زیادشونه که مشتری هاشون نتونن هارد دیگه ای استفاده کنن...ضمنا وقتی کنسول های نسل جدید میان یه مدت باید صبر کرد چون مشکلات گرمایی دارن و اینا...در مورد درگاه usb شون هم که باید ارتقاعش بدن به usb 3...و در نهایت من با pc آماده استقبال از نسل بعد هستم...

دوستان مثل اینکه ما از قافله عقب بودیم (حداقل من :دی) طبق یه سرچ ساده تو نت به این نتیجه رسیدم که این 16 هسته اصلا هم تعجب بر انگیر نیست. نسل بعدی CPU ها کلا این جوری خواهد بود. هسته های بالا دستور کار شرکت هاست. خیلی وقت پیش AMD از سی پی یو ـه 16 هسته ای خودش رو نمایی کرده بود که هر کودوم 2.6 GH قدرت دارن و تا 384 گیگ هم رم پشتیبانی میکنه. قیمتش هم حدود 1000 دلار هست و چون از طراحی بولدوزر استفاده میکنه پس میتونه خودش رو تا 1 گیگاهرتز دیگه هم اوورکلاک کنه.

و از اون ور هم شرکت اینتل یه CPU نشون داده که 50 تا هسته داره اما فعلا در حالت طراحی قرار داده و ابر cPU نامبرده میشه و حالا حالاها خیلی زوده برای استفاده از این CPU.

امیدوارم به دردتون بخوره :دی

یک چیزی دان می سازن که خیال همه را راحت کنه و دیگه تا اخر نسل بعد دست بازی سازها باز باشه :d
از این به بعد باید شاهد اجرای بازی ها با کیفیت1080و نهایت جزییات گرافیکی و انتی و افزاریش چشمگیر فریم ها با توجه به موارد ذکر شده رو کنسول باشیم
حسین جان کلا یک نسل بازیسازی رو عمر کنسول مشخص میکنه ...
هر زمان کنسول جدید ارائه میشه یعنی نسل جدید شروع شده
در این حد بُرِش داره :laughing:

رئیس AMD گفته بود "گرافیک درحد اواتار" شما باور نمیکردی :دی. گذشته از شوخی.
یه تحقیق بکنید درمورد Xbox World magazine و شایعه هاش ببینید چقدرش درست از اب دراومده.

البته پردازشگرهای مرکزی انچنان بدرد افزایش گرافیک نمی خوررن و خیلی بهتره که این تعداد هسته رو برای هوش مصنوعی انیمیشن و فیزیک به کار ببرن تا گرافیک. برا گرافیک بالا فقط پردازنده گرافیکی مهمه و با یه 7970 هم که نمیشه به اواتار رسید. حالا من زیاد در مورد این مجله نمیدونم ولی فک کنم خیلی معتبر باشه. نه؟:d

.ضمنا وقتی کنسول های نسل جدید میان یه مدت باید صبر کرد چون مشکلات گرمایی دارن و اینا

حالا مایکروسافت یک غفلتی کرده و بعدش هم اون رو در سری های بعدی رفع کرد . شما هنوز گیر دادی به اون مشکل گرمایی ؟‌ نسل بعد چیزی فراتر از این ها خواهد بود که مشکلات اش درگیر گرما و حرارت و این چیزها باشه ...

البته پردازشگرهای مرکزی انچنان بدرد افزایش گرافیک نمی خوررن و خیلی بهتره که این تعداد هسته رو برای هوش مصنوعی انیمیشن و فیزیک به کار ببرن تا گرافیک. برا گرافیک بالا فقط پردازنده گرافیکی مهمه و با یه 7970 هم که نمیشه به اواتار رسید. حالا من زیاد در مورد این مجله نمیدونم ولی فک کنم خیلی معتبر باشه. نه؟:d
جریان آواتار بیشتر یه شوخی بامرزه بود واسه تعریف از قدرت کنسول بعدی. قرار هم نیست 7970 یا چیز شبیه این باشه. معمولا از تکنولوژی در کنسولها استفاده میکنن که هنوز برای عموم عرضه نشده. باید طوری باشه حداقل 7-8 سال دوام بیاره.

پ.ن. یادم نیست XWM بود یا OXM... یکی از اینها شایعه هاش 100تا یه غازه :دی. هرچی گفته نشده. مثلا گفته بودن MGS4 واسه 2009 برای 360 میاد :دی. شایعه رو یادمه ولی سورس; نه =)).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or