شایعه جزئیات آنلاین بودن همیشگی Xbox جدید با سیستم 'Durango' + کینکت 2

HosseinBrusli

کاربر سایت
xbox-logo-600x300.jpg

ماه گذشته شایعاتی در باره سیستم ضد کپی بازی برای کنسولهای نسل بعد XBOX به نام " Durango " مطرح بود و ظاهرا این هفته ، خبرهای منتشر شده برای صحت این اطلاعات بیشتر شده . طبق ادعاهای Vgleaks ، آنها تصاویری از کیت توسعه ایکس باکس (XDK) ، که برای نسل بعدی کنسول مایکروسافت منتشر شده را بدست آوردند که وجود " Durango " را تایید می‌کند.

طبق اسناد و اطلاعات منتشر شده ، Durango به عنوان بخشی از سخت افزار ایکس باکس بعدی ، شامل یک هارد دیسک با ظرفیت کافی برای نصب تعدادی از بازی است . گفته شده تمامی بازیها قابلیت نصب از روی درایو را دارند ، اما این درایو ها قابلیت پخش بازیها راندارند . ( یعنی پیش از اجرای بازی ، بایداول آن را در هارد خود نصب کنید ) . از طرفی طبق خبری که Kotaku مدتی پیش بر روی خروجی سایت خود قرار داد ، احتمال اینکه سیستم " Durango " به صورت اجباری باشد بسیار زیاد است . این موضوع ازطرف سایت مشهور The Verge نیز دقیق و تایید شده اعلام شده . در حال حاضر تمامی بازیها را میتوان بر روی X360 نصب کرد ، امابرای اجرای آن به دیسک نیاز است . اما تمامی عنواین سیستم " Durango " زمانی که در حال نصب بر روی هارد میباشند ، نمیتواند به طورمستقیم به داده های موجود در هارد دسترسی داشته باشند . این موارد نشان دهنده این موضوع است که نسل بعدی ایکس باکس ممکن است برای اجرای بازی نیاز به دیسک نداشته باشد .

همچنین گفته شده مایکروسافت در حال توسعه سیستم ضدکپی است که برای اجرای بازی ( پس از نصب در هارد دیسک ) نیاز به کد فعال سازی دارد و برای دریافت این کد بازیباز باید آنلاین باشد . ( احتمالا امکان بازی کردن بازی فعال شده تو دستگاهی دیگه وجود نداره ) . بر اساس این اطلاعات ایکس باکس بعدی دارای قابلیتی به نام " همیشه روشن، همیشه متصل " است که هدفش جلوگیری از اجرای بازیهای کپی است . بدین ترتیب امکان فروش و اجراه بازیها نیز ازبین میرود .

دیگر اطلاعات منتشرشده ازکیت توسعه ایکس باکس XDK به این موضوع اشاره دارد که هر ایکس باکس نسل جدید به همراه خود دارای یک دوربین کینکت خواهد بود و نیاز به خرید جداگانه آن نیست . مایکروسافت در رویداد های اخیر TechForum اشاره کرده است که نسل بعدی کینکت کوچکتر و جمع و جور تر خواهد بود ( و احتمالا طبق شایعاتی که قبلا منتشر شده ) از کیفیت و روزولوشن بسیار بالاتری به صورت HD پشتیبانی میکند . انتظارمیرود اطلاعات کامل کنسول بدی مایکروسافت به همراه کینکت در در نمایشگاه E3 امسال ارائه شود و خود کنسول برای تعطیلات 2013 آماده شود .

عکسهایی از کیت توسعه ایکس باکس (XDK)

xdk1.jpg

-
xdk2.jpg

xd3.jpg

.
xdk4.jpg

xdk5.jpg

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
آخ بمیرم برای کنسول بازا که 2 هفته قبل از عرضه رسمی بازی، ته دیگ بازی رو هم میجون:d
آخه چه سودی داره وقتی انحصاری های کنسول برای PC نمیان؟ و از همه مهم تر دردسر نصب و افت فریم و اپتیمایز نبودن و بدرد نخور بودن نسخه PC...
همون 400 تومنم باشه (که نیست و قیمت بازیا از یه دلار به بالاست) بازم می ریم سراغ کنسول.
ما اول و آخر به انحصاریامون می رسیم ولی شماها باید 20-30 سال منتظر امولاتور PS4 و Xbox 720 بمونید تا بتونید با کلی زحمت انحصاریا رو بازی کنید:دی
این قضیه همیشه آنلاین Xbox Next رو هم باور نکنید.
===
تاپیک کرک آفیس 2013 هم شد...:)
یه عده دست خودشون نیست، وقتی از گیم پلی ( =گیم) هیچی نمی فهمن و نمی دونن یه بازی هندهلد که گیم پلی داشته باشه میرزه به Crysis بایدم از این حرفا در کنند.

سلام دوست عزیز.خوبی؟چطوری؟سال نوت مبارک
ببین شما وضع مالیت خیلی خوبه و میتونی راحت بازی ها رو به صورت اورجینال بخری.اما تمام افراد که پولدار نیستند که.لذت بردن از بازی کردن و سرگرمی دیجیتال مخصوص همه هستش یعنی باید همگی لذت ببریم بعضی ها هم هستند که وضع مالی خوبی ندارند اما خب دلشون میخواد که بازی بخرند و بازی کنند اما این حرف شما واقعا توهین هست به نظرم
این حق همه ی بچه ها هستش که بتونند بازی کنند.یه لحظه خودت رو بزار جای بچه ای که از نزدیک کلوپ رد میشه و میبینه هم دارند بازی میکنند و یا اینکه توی مدرسه 2 تا دوست تعریف میکنند بازی رو خردم الان مرحله این هستم تا لول این رفتم و غول و ... و یه نفر میشنوه اون بنده خدا با کلی ذوق دستگاه میخره و حالا هزینه های کمرشکن بازی که اگه 5 تا بازی بخره پول یه دستگاه درمیاد
اگر هزینه ها با مخارج زندگی و درامد توی ایران برابر ود اره حرف شما درست میرفتیم اورجینال میخریدیم
بازی کردن حق همه هست پس الکی نگید که اورجینال بخرید بعضی ها هستند وضعیت مالیشون برای هر هفته 3 تا بازی خردن هم خوب نیست چه برسه به اورجینال

درود کاملا حرفتونو درسته امیر عزیز و متشکرم

با نهایت احترام به طرافدان کنسول ماکرو اما بنظر من بازیهای انحصاری ماکرو مثل سونیه عالی نیست . البته نظر منه و سلیقه من اما با توجه به قیمتهای موجود تنها عنوانی که بشددت منو وسوسه میکنه یه ps4 بخرم عنوان gow ولی خوب بازم فکرشو میکنم اصلا حال نمیده برای یه بازی اوریجینال خریدن بعلاوه هزینه خرید کنسول یه همچین هزینه زیادی بکنم واقعا گرونه ..

:(
اما خوب با نهایت احترام باید بگم بدونه پرداخت کوچکترین پولی در حال حاضر دارم بازی بینظیر Tombraider روی pc با کیفیت عالی بازی میکنم که دست کمی از بازی انحصاری کنسونها نداره .. . بشخصه اگه هزینه ها معقول نباشه قید کنسولهای نسل بعد بکل میزنم .:(

آخه چه سودی داره وقتی انحصاری های کنسول برای PC نمیان؟ و از همه مهم تر دردسر نصب و افت فریم و اپتیمایز نبودن و بدرد نخور بودن نسخه PC...
همون 400 تومنم باشه (که نیست و قیمت بازیا از یه دلار به بالاست) بازم می ریم سراغ کنسول.
ما اول و آخر به انحصاریامون می رسیم ولی شماها باید 20-30 سال منتظر امولاتور PS4 و Xbox 720 بمونید تا بتونید با کلی زحمت انحصاریا رو بازی کنید:دی
این قضیه همیشه آنلاین Xbox Next رو هم باور نکنید.
آخه سهیل، فرانکی، وان پیس!:biggrin1: این حرفا چیه میزنی برادر من:biggrin1: خب عزیز اسمش هم روشه = انحصاری کنسولی. قرار بر این هم نیست هیچ وقت و هیچ زمان برای PC بیان. صرفا از تمام جهات برای کنسول ساخته و آپتیمایز شدن.
از اون طرف هم همینطور. عناوین مولتی پلتفرم رو بیخیال. با PC وقت عمده ای رو میرن MMO و استراتژی میزنن. حتی دنیا رو ازشون بگیری و خورشید رو در دست راستشون بذاری (:biggrin1:) باز هم ول نمیکنن. چون دنیای این عناوین به قدری بزرگ هست که هر روز با یه چیز متفاوت روبرو میشن و لذتی که برای اونا و ما داره قابل وصف نیست. همونجور که لذتی که در بازی کردن عناوینی مثل GOW و HALO و ... برای ما قابل توصیف نیست. هدف گیم هم لذت بردن و دیدن هنر یه بازی ساز هست. صدالبته قرار هم نیست تمام عناوین از یه سبک خاص پیروی کنن. همه سبک ها و قشر بزرگی از گیمرها رو باید پوشش بدن.
اینم اضافه کنم، هر کس اورجینال میخره، خب مسلما از تمام محتوای ارائه شده توسط شرکت سازنده بهره مند میشه، به راحتی آنلاین میزنه و خیلی موارد دیگه که ارزش یه بازی رو براش بالا برده میش. اما کسی که کپی میزنه چون به خیلی از چیزها دسترسی نداره، بازی رو بعد از 1 بار تموم کردن کنار میذاره. فرقش اینی بود که گفتم. من خودم دیابلو 3 رو اورجینال خریدم و دارم استفاده هم میکنم.
اینم بهت قول میدم، هیچکس نمیره با امولاتو بازی کنه چون دنگ و فنگی که داره واقعا ارزش نداره. امیدوارم مطلبو گرفته باشی و کلا بیخیال بحث با یه عده ای بشی که هدفشون تحریک فن ها هست که در نهایت باعث جنگ و دعوا در تاپیک ها میشن.
---------
این همیشه آنلاین بودن هم اصلا موضوع جالبی نیست. چند نفر به اینترنت با ثبات دسترسی دارن؟ باد حرف احمقانه سازنده یا تهیه کننده احمق دیابلو میوفتم که سر همیشه آنلاین بودن بازی گفته بود اشکالی نداره مردم به جاش میتونن برن توی لابی هتل و از اینترنت اونجا استفاده کنن و بازی کنن:| فکر کن یه شونصد نفر با هم یورش ببرن به یه هتل:d
اصلا قابلیت جالبی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or