شایعه جزئیات آنلاین بودن همیشگی Xbox جدید با سیستم 'Durango' + کینکت 2

HosseinBrusli

کاربر سایت
xbox-logo-600x300.jpg

ماه گذشته شایعاتی در باره سیستم ضد کپی بازی برای کنسولهای نسل بعد XBOX به نام " Durango " مطرح بود و ظاهرا این هفته ، خبرهای منتشر شده برای صحت این اطلاعات بیشتر شده . طبق ادعاهای Vgleaks ، آنها تصاویری از کیت توسعه ایکس باکس (XDK) ، که برای نسل بعدی کنسول مایکروسافت منتشر شده را بدست آوردند که وجود " Durango " را تایید می‌کند.

طبق اسناد و اطلاعات منتشر شده ، Durango به عنوان بخشی از سخت افزار ایکس باکس بعدی ، شامل یک هارد دیسک با ظرفیت کافی برای نصب تعدادی از بازی است . گفته شده تمامی بازیها قابلیت نصب از روی درایو را دارند ، اما این درایو ها قابلیت پخش بازیها راندارند . ( یعنی پیش از اجرای بازی ، بایداول آن را در هارد خود نصب کنید ) . از طرفی طبق خبری که Kotaku مدتی پیش بر روی خروجی سایت خود قرار داد ، احتمال اینکه سیستم " Durango " به صورت اجباری باشد بسیار زیاد است . این موضوع ازطرف سایت مشهور The Verge نیز دقیق و تایید شده اعلام شده . در حال حاضر تمامی بازیها را میتوان بر روی X360 نصب کرد ، امابرای اجرای آن به دیسک نیاز است . اما تمامی عنواین سیستم " Durango " زمانی که در حال نصب بر روی هارد میباشند ، نمیتواند به طورمستقیم به داده های موجود در هارد دسترسی داشته باشند . این موارد نشان دهنده این موضوع است که نسل بعدی ایکس باکس ممکن است برای اجرای بازی نیاز به دیسک نداشته باشد .

همچنین گفته شده مایکروسافت در حال توسعه سیستم ضدکپی است که برای اجرای بازی ( پس از نصب در هارد دیسک ) نیاز به کد فعال سازی دارد و برای دریافت این کد بازیباز باید آنلاین باشد . ( احتمالا امکان بازی کردن بازی فعال شده تو دستگاهی دیگه وجود نداره ) . بر اساس این اطلاعات ایکس باکس بعدی دارای قابلیتی به نام " همیشه روشن، همیشه متصل " است که هدفش جلوگیری از اجرای بازیهای کپی است . بدین ترتیب امکان فروش و اجراه بازیها نیز ازبین میرود .

دیگر اطلاعات منتشرشده ازکیت توسعه ایکس باکس XDK به این موضوع اشاره دارد که هر ایکس باکس نسل جدید به همراه خود دارای یک دوربین کینکت خواهد بود و نیاز به خرید جداگانه آن نیست . مایکروسافت در رویداد های اخیر TechForum اشاره کرده است که نسل بعدی کینکت کوچکتر و جمع و جور تر خواهد بود ( و احتمالا طبق شایعاتی که قبلا منتشر شده ) از کیفیت و روزولوشن بسیار بالاتری به صورت HD پشتیبانی میکند . انتظارمیرود اطلاعات کامل کنسول بدی مایکروسافت به همراه کینکت در در نمایشگاه E3 امسال ارائه شود و خود کنسول برای تعطیلات 2013 آماده شود .

عکسهایی از کیت توسعه ایکس باکس (XDK)

xdk1.jpg

-
xdk2.jpg

xd3.jpg

.
xdk4.jpg

xdk5.jpg

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
دوستان ماکروسافت یکی ازون شرکتهایست که در زمینه کپی رایت رو دست نداره . ماکروسافت تو این مسائل شوخی نداره خدای نرم افزاره ..
:-/:))

شرکتهای سونی ماکرو هم فکر نمیکنم ارزشی برای کابران کپی خور قائل بشن البته حداقل تا 5 سال اول .

نه تنها داخل ادم حساب نمی کنن بلکه به خونشون تشنه می باشند:d

حقیقتش من الان سالیان ساله که بازی رایگان دانلود وکرک میکنم تا بازی کنم فکر میکنم تو ایران باید قبول کنیم pc بصرفه تره ..

برا پایرت خوری بهتره.ولی همین pc رو هم دخلشو میارن.بشین و تماشا کن.

والا افیس 2013 کرک نشدنش رو ویندوز 7 داستان اسکایپ معروفه چون تو این روش هم باید وصل شی به ماکرو :d البته این Durango دیگه را نداره .

برا پایرت خوری بهتره.ولی همین pc رو هم دخلشو میارن.بشین و تماشا کن.
عمرا همچین اتفاقی برای pc نیوفته چون بازی وقتی رو هارد نصب میشه کامل میشه تو بازی دست برد چه برسه به . این همه نرم افزار خفن از فتوشاپ بگیر تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همه کرک میشه عمرا بتونن pc کاریش کنن .
الان تو pc مثلا بلک باکس نسخه میده بازی رو باز میکنه کل زبانهای بازی غیر انگلیسی پاک میکنه فیلمارو 720p میکنه که حجم به حداقل برسونه بعد شکم بازی میدوزه تحویل میده مثل هلو دانلود کنی عشق کنی
yahoo_21.gif

البته بگم بازی pc هم شما بخوای مولتی بزنی باید اوریج بخری

فعلا تنها راهی که هک شدن نداره وصل شدن مداوم به سایت اصلی و گرفتن تاییدیس. ماکرو هم دقیقا انگشت گذاشته رو این قضیه شک نکن سونی ازینم بدتره.
اگه میشد که شرکتهایی مثل Adobe دویست سال پیش از کرک شدن برنامه هاشون جلوگیری میکردن :)) اونا خودشون شیطونو درس میدن

آخرین ویرایش:
والا افیس 2013 کرک نشدنش رو ویندوز 7 داستان اسکایپ معروفه چون تو این روش هم باید وصل شی به ماکرو :d البته این Durango دیگه را نداره .

عمرا همچین اتفاقی برای pc نیوفته چون بازی وقتی رو هارد نصب میشه کامل میشه تو بازی دست برد چه برسه به . این همه نرم افزار خفن از فتوشاپ بگیر تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همه کرک میشه عمرا بتونن pc کاریش کنن .

فعلا تنها راهی که هک نداره وصل شدن مداوم به سایت اصلی و گرفتن تاییدیس. الان بازی pc هم شما بخوای مولتی بزنی باید اوریج بخری
اگه میشد که شرکتهایی مثل Adobe دویست سال پیش از کرک شدن برنامه هاشون جلوگیری میکردن :)) اونا خودشون شیطونو درس میدن

پس من چجوری الان office 2013 کرک شده روی سیستم دارم ؟ حرفی میزنی ها :d

پس من چجوری الان office 2013 کرک شده روی سیستم دارم ؟ حرفی میزنی ها :d

office 2013 رو ویندوز هفت کامل کرک شده داری ؟ والا کل کاربرای soft98 نتونستن چیزی پیدا کنن ویندوز هشت نمیگما مطمئنی ؟؟ لطف میکنی لینک دانلودشو برام پ . خ کنی ممنون

آخرین ویرایش:
با سلام
متاسفانه حقیقت داره سونی اگه از هلوگرام استفاده کنه دیگه فکر نمیکنم بشه کاری کرد . بطبع من احساس میکنم با این تفاصیر کار خیلی دشوار میشه چون شک نکنید سونی هم هرگز اجازه نمیده ps4 هک بشه .

دوستان ماکروسافت یکی ازون شرکتهایست که در زمینه کپی رایت رو دست نداره . ماکروسافت تو این مسائل شوخی نداره خدای نرم افزاره .. کلا دیگه با کنسول نسل بعد یهجورایی باید خداحافظی کنیم ..

بطبع خرید کنسول و بازیهای اوریجینال در کشور های جهان اول و توسعه یافته با حد نساب حقوقی که دریافت میکنند خیلی سخت بنظر نمیرسه و این شرکتها در این کشورها همچنان کاربران خودشونو خواهند داشت بهشون به بهترین وجه خدمات میدن . دلیلی نداره تا 5 سال اینده اجازه هک شدن بدن ..

چون این دو کنسول نسل بعدی اینقدر جذابیت داره که تو کشورهای جهان اول سریعا خریداری میشن . شرکتهای سونی ماکرو هم فکر نمیکنم ارزشی برای کابران کپی خور قائل بشن البته حداقل تا 5 سال اول .

حقیقتش من الان سالیان ساله که بازی رایگان دانلود وکرک میکنم تا بازی کنم فکر میکنم تو ایران باید قبول کنیم pc بصرفه تره ..

با نهایت احترام موفق باشید
خوب خودتو لو دادي پس فن بازي كپي هستي
دوست عزيز دم عيدي رو اعصاب ما نرو
اگرم حتي هك نشه باز 100 تا راه هست اينو هم مطمئن باش اگه بقول خودت هربازي 400 تومنم بشه باز فناي كنسول دست از كنسول برنميدارن مثه پي سي بازا نيستن كه:|

خوب خودتو لو دادي پس فن بازي كپي هستي
دوست عزيز دم عيدي رو اعصاب ما نرو
اگرم حتي هك نشه باز 100 تا راه هست اينو هم مطمئن باش اگه بقول خودت هربازي 400 تومنم بشه باز فناي كنسول دست از كنسول برنميدارن مثه پي سي بازا نيستن كه:|
مصطفی دم عیدی رو اعصاب ما نرو:d
آخ بمیرم برای کنسول بازا که 2 هفته قبل از عرضه رسمی بازی، ته دیگ بازی رو هم میجون:d
دوستان کنسولی عزیز به کسی بر نخوره:d یه شعار هست که میگه One Pirate, Always Pirate:d
پ.ن: يعني ميشه نسل بعد مثه نسل ps2 بشه هيچ فني وجود نداشته باشه؟ :|
پ.ن: البته ایشون که پستشون رو نقل و قول کردی جدا رو اعصاب خودمون هم میرن:d

فعلا تنها راهی که هک شدن نداره وصل شدن مداوم به سایت اصلی و گرفتن تاییدیس. ماکرو هم دقیقا انگشت گذاشته رو این قضیه شک نکن سونی ازینم بدتره.

اگرمایکرو این کار رو انجام بده که شک دارم موفق بشه ، بازم مطمئن باش میشه هک کردبازیها رو . حالا چه طوری ؟
اگر یادت باشه قبلا یوبی سافت همچین غلطایی کرده بود و هکرا اومدن سرور مجازی زدن و بازی رو میخریدی و به جای تایید از سازنده ، از هکرا اجازه میگرفتی :)) و بازی اجرا میشد . اون هکری که بتونه کنسول رو هک کنه مطمئن باش میتونه کاری کنه که یا دیسک از روی درایور خودنده بشه یا اینکه برای تایید میاد سرور مجازی میزنه و ملت وصل میشن به اون سرور و بازی اجرا میشه :))

office 2013 رو ویندوز هفت کامل کرک شده داری ؟ والا کل کاربرای soft98 نتونستن چیزی پیدا کنن ویندوز هشت نمیگما مطمئنی ؟؟ لطف میکنی لینک دانلودشو برام پ . خ کنی ممنون

به وین 7 کای ندارم . ولی افیس 2013 من روی وین8 کاملا کرک شده هست و به خوبیدارم ازش استفاده میکنم . :d

مصطفی دم عیدی رو اعصاب ما نرو:d
آخ بمیرم برای کنسول بازا که 2 هفته قبل از عرضه رسمی بازی، ته دیگ بازی رو هم میجون:d
دوستان کنسولی عزیز به کسی بر نخوره:d یه شعار هست که میگه One Pirate, Always Pirate:d
پ.ن: يعني ميشه نسل بعد مثه نسل ps2 بشه هيچ فني وجود نداشته باشه؟ :|
پ.ن: البته ایشون که پستشون رو نقل و قول کردی جدا رو اعصاب خودمون هم میرن:d

به زنده شدی علی:d

البته اون شعارم درستش اینه:d
Once a pirate, always a pirate

من که اگه بتونم با قیمت های فضایی کنسول ها کنار بیام و یکیشون رو بگیرم ... یه طوری هم با قیمت بازی ها کنار میام ... دیگه نسل بعد این پایرت خوری رو میخوام بندازم دور خیری توش نیست ... و همینطور از دست دادن این همه امکانات فوق العاده انلاین تو نسل بعد حماقته

شکر خدا ps3 فرهنگ بازی اورجینال خریدن رو جا انداخت واسه ما. تو ps4 هم ادامه میدیم. 2 ماه یه بازی نه هفته ای یه بازی!

سلام دوست عزیز.خوبی؟چطوری؟سال نوت مبارک
ببین شما وضع مالیت خیلی خوبه و میتونی راحت بازی ها رو به صورت اورجینال بخری.اما تمام افراد که پولدار نیستند که.لذت بردن از بازی کردن و سرگرمی دیجیتال مخصوص همه هستش یعنی باید همگی لذت ببریم بعضی ها هم هستند که وضع مالی خوبی ندارند اما خب دلشون میخواد که بازی بخرند و بازی کنند اما این حرف شما واقعا توهین هست به نظرم
این حق همه ی بچه ها هستش که بتونند بازی کنند.یه لحظه خودت رو بزار جای بچه ای که از نزدیک کلوپ رد میشه و میبینه هم دارند بازی میکنند و یا اینکه توی مدرسه 2 تا دوست تعریف میکنند بازی رو خردم الان مرحله این هستم تا لول این رفتم و غول و ... و یه نفر میشنوه اون بنده خدا با کلی ذوق دستگاه میخره و حالا هزینه های کمرشکن بازی که اگه 5 تا بازی بخره پول یه دستگاه درمیاد
اگر هزینه ها با مخارج زندگی و درامد توی ایران برابر ود اره حرف شما درست میرفتیم اورجینال میخریدیم
بازی کردن حق همه هست پس الکی نگید که اورجینال بخرید بعضی ها هستند وضعیت مالیشون برای هر هفته 3 تا بازی خردن هم خوب نیست چه برسه به اورجینال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or