جزئیاتی از عنوان جدید سازندگان L.A Noire

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
W*ore of the Orient، عنوان بعدی سازندگان بازی LA Noire یعنی Team Bondi خواهد بود که بر روی کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد. هم چنین، این تیم اولین اسکرین شات از بازی را نیز منتشر کرده است.

woto_bg1-600x398.jpg

بیانیه ای رسمی در وبسایت رسمی این بازی عنوان کرد:
شانگهای، 1936. پاریس مشرق زمین. فاسد ترین شهر در روی زمین، که در آن هر کار یا هر چیزی در ازای قیمتی درست انجام می شود. اسباب بازی قدرت های غربی که با طمع به سو استفاده از توده های مردم چینی می پردازند. جوشش ناسیونالیسم چینی، در حالی که Kuomintang بی رحمانه در حال تلاش برای سرکوب کمونیسم و جنبش های کارگری است. خانه پلیس بین المللی. گروهی از پلیس های غربی که نا امیدانه در حال تلاش برای ایجاد صلح هستند.
از سازندگان L.A. Noire و The Getaway به همراه تیم فیلم سازی Kennedy Miller Mitchell برنده Academy Award ، عنوان جدید و تازه ای برای کنسول های نسل بعد و PC در دست تولید است.

از این عنوان در نوامبر سال پیش پرده برداری شد و قرار است توسط Warner منتشر شود.

منبع

اولا Team Bondi تخته نشد، ورشکست شد و R* دست از پشتیبانیش کشید و بعد از اون Team Bondi به KMM پیوست و از اون زمان دیگه مستقل نیست و زیر مجموعه ای از KMM هست.

بعدش عاشق این عنوانش شدم! آخه این مکنامارا چی فکر میکنه؟ دمش گرم با این خلاقیت.

شما هم ترجمه اش بکن نجیب زاده ی عجیب.

واقعا L.A Noire به خوبی تونسته بود فساد پلیس رو نشون بده تو آمریکا. چقدر بازی واقعی ساخته شده بود. حتی شده بود فقط تو خیابونا راه میرفتم و فعالیت مردم رو نگاه میکردم. اینقدر به اینا اطمینان دارم که میدونم این عنوان هم دست کمی از بازی قبلیشون نداره.

L.A noire با اینکه انقلابی بود ولی به سود دهی نرسید پس بهتره این عنوان هم از ادونچر به سبک L.A noire فاصله بگیره و بشه اکشن ادونچر :d

نیازی نیست بشه اکشن ادونچر!مردم از L.A Noire خوششون اومد و حدود 5 میلیون نسخه فروش کرد.
به سوددهی نرسید سر اینکه خود مک نامارا هم اشاره کرد که اون تکنولوژی که ما ازش استفاده کردیم,خیلی پر خرج بود و فروش بازی تابحال نمیتونه جوابشو بده!
اشاره هم کرد که این تکنولوژی برای بازیهای پرفروشی مثل GTA باید استفاده شه.
---------------------
در مورد خبر هم میتونم بگم بازی غولی میشه!فقط منتظر شخصیت پردازیشم...

آقایون ظاهراً پابلیشر WB هست درسته!؟؟!؟چطوری این ها با این اسم کنار اومدن!؟!؟!؟
همینجوریش بازی قبلیشون در قبال فروش گند زد،حالا با این اسم که دیگه.............عمراً بازی اسمش موقع ریلیز این نباشه
من که ننم ازم بپرس چی داری بازی میکنی میگم L.A.Noire
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی این ها هم که هیچ باکی از نشون دادن صحنه های مستحجن ندارن،این یکی رو فک کنم (با این اسمی که داره)باید زیر پتو بازیش کنیم...

LA Noire رو 8 بار تموم کردم از استاد مک نامارا انتظار یه داستان توپ دیگه داریم فقط واسه پی سی هم بزن کلامون نره تو هم;;):d

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 AM ارسال شده بود ----------

ولی هیچی منو بیشتر از LA noire 2 یا یه Noire دیگه خوشحال نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or