جزئیاتی از عنوان جدید سازندگان L.A Noire

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
W*ore of the Orient، عنوان بعدی سازندگان بازی LA Noire یعنی Team Bondi خواهد بود که بر روی کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد. هم چنین، این تیم اولین اسکرین شات از بازی را نیز منتشر کرده است.

woto_bg1-600x398.jpg

بیانیه ای رسمی در وبسایت رسمی این بازی عنوان کرد:
شانگهای، 1936. پاریس مشرق زمین. فاسد ترین شهر در روی زمین، که در آن هر کار یا هر چیزی در ازای قیمتی درست انجام می شود. اسباب بازی قدرت های غربی که با طمع به سو استفاده از توده های مردم چینی می پردازند. جوشش ناسیونالیسم چینی، در حالی که Kuomintang بی رحمانه در حال تلاش برای سرکوب کمونیسم و جنبش های کارگری است. خانه پلیس بین المللی. گروهی از پلیس های غربی که نا امیدانه در حال تلاش برای ایجاد صلح هستند.
از سازندگان L.A. Noire و The Getaway به همراه تیم فیلم سازی Kennedy Miller Mitchell برنده Academy Award ، عنوان جدید و تازه ای برای کنسول های نسل بعد و PC در دست تولید است.

از این عنوان در نوامبر سال پیش پرده برداری شد و قرار است توسط Warner منتشر شود.

منبع

چیزی که برام تو عکس جالبه نور پردازی و گرافیک خارقالعاده و بسیار طبیعه .

=======================================

خوش به حال سازندگان بازی که مطمئنا میدونن کنسولهای نسل بعد سخت افزارهاشون در چه حدی هستن که بازیها رو بر اون اساس میسازن .

======================================

فکر کنم نسل بعد واقعا نسل فیزیک ف هوش مصنوعی و نورپزدازی باشه . منتظر عکسهای بیشتر خواهیم ماند !

منظور از سازندگان چيه ؟ يعنى افراد سازنده؟
فک کنم استوديو سازنده که تخته شده بود :-?
بله تحته شده:d
فکر نکنم تخته شد. فقط سر L.A Noire با Rockstar مشکل پیدا کردن و بعد از عرضه نسخه PC قراردادشون رو فسخ کردن و اونا هم گفتن برای بازی بعدیشون دنبال یه ناشر جدید میگردن. در هر صورت من که عاشق L.A Noire هستم. واقعا از همه نظر عالی بود.

شانگهای، 1936. پاریس مشرق زمین. فاسد ترین شهر در روی زمین، که در آن هر کار یا هر چیزی در ازای قیمتی درست انجام می شود. اسباب بازی قدرت های غربی که با طمع به سو استفاده از توده های مردم چینی می پردازند. جوشش ناسیونالیسم چینی، در حالی که Kuomintang بی رحمانه در حال تلاش برای سرکوب کمونیسم و جنبش های کارگری است. خانه پلیس بین المللی. گروهی از پلیس های غربی که نا امیدانه در حال تلاش برای ایجاد صلح هستند.

اوه اوه چه فضای رئال و جدی ای داره! پسندیدیم! :دی
والا می خواستم این خبر رو ارسال کنم اما تو ترجمه ی عنوانش موندم! نمی دونستم چطوری ترجمه کنم که سایت شیلتر نشه! :دی حرکت هوشمندانه ای بود علی!:> :دی آخه این چه اسمیه؟! مثلا یکی ازمون بپرسه چی داری بازی می کنی چی بگیم بهش آخه؟! :دی

هنوز عنوان قبلیشونو تموم نکردم. اینا اینقدر خرج میکنند. هر نسل بخوان یک بازی بد نبیرون آخرش هیچی نمیشه.
S.H Noire رو ببینیم چی در میارن از آب :دی.

فکر نکنم تخته شد. فقط سر L.A Noire با Rockstar مشکل پیدا کردن و بعد از عرضه نسخه PC قراردادشون رو فسخ کردن و اونا هم گفتن برای بازی بعدیشون دنبال یه ناشر جدید میگردن. در هر صورت من که عاشق L.A Noire هستم. واقعا از همه نظر عالی بود.
بابا درش تخته شده:d

والا می خواستم این خبر رو ارسال کنم اما تو ترجمه ی عنوانش موندم! نمی دونستم چطوری ترجمه کنم که سایت شیلتر نشه! :biggrin1: حرکت هوشمندانه ای بود علی!:> :biggrin1: آخه این چه اسمیه؟! مثلا یکی ازمون بپرسه چی داری بازی می کنی چی بگیم بهش آخه؟! :biggrin1:
اتفاقا سر عنوانش با یکی از بچه های تحریریه صحبت کردیم و گفت که اینجور عناوین نباید ترجمه بشن، منم گفتم خب مجبوریم ترفند بریزیم:biggrin1: اگر یه نفر ازت پرسید خب جوابشو میدی کاری نداره!:biggrin1:

منم فک کنم Team Bondi تعطیل شده باشه . شاید منظور اینه که اعضای سابق Team Bondi دارن بازی میسازن ؟!
team bondi هم مرده هم نمرده! :d بعد از اینکه درش تخته شد، KMM studios خریدش اما نصف بیشتر اعضای استودیو شوت شدن بیرون! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or