جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

View attachment 194196View attachment 194197

کار از کارت گرافیک گذشته .لپ تاپهای با 3060 رو گذاشتن برا ماین. هردو ساعت 0.89 دلار هر لپ تاپ اتریوم میده.
روند تکامل انسان معکوس شده ... پیش به سوی زندگی انگلی و مصرف کننده
بدتر از همه افتخار به زندگی انگلی ... نمایش اون زندگی به دیگران

روند تکامل انسان معکوس شده ... پیش به سوی زندگی انگلی و مصرف کننده
بدتر از همه افتخار به زندگی انگلی ... نمایش اون زندگی به دیگران
هر سری کارتا بود فقط. این سری از کمبود و ریت بالای کارتای امپر تا لپ تاپم رفته.
امروز اتفاقی،چون هفت هشت سال پیش منم تو کار بیت کوین بودم رفتم سراغ بلاک چین دیدم نیم دلار توش دارم هنوز . بعد یه سایت هست freebitco.in رفتم توش دیدم 5 دلارم تو اون دارم. یه زمانی 0.25 بیبت رو فروختم 240 هزار تومن. الان رسیده به 250 میلیون
یه همچین چیزی همه رو وسوسه میکنه.همین بیت کوینم باعث شده این دو تا شرکت. اینجوری کارتا رو بدن بیرون.

2021-02-06_20-45-46.jpg

دارن از سر و ته قدرت و رم میزن. الان 3080ti قرار شده بشه 12 گیگ. 3060 با اون ترکیده ای 12 گیگ . 3080ti هم 12 گیگ.

هر سری کارتا بود فقط. این سری از کمبود و ریت بالای کارتای امپر تا لپ تاپم رفته.
امروز اتفاقی،چون هفت هشت سال پیش منم تو کار بیت کوین بودم رفتم سراغ بلاک چین دیدم نیم دلار توش دارم هنوز . بعد یه سایت هست freebitco.in رفتم توش دیدم 5 دلارم تو اون دارم. یه زمانی 0.25 بیبت رو فروختم 240 هزار تومن. الان رسیده به 250 میلیون
یه همچین چیزی همه رو وسوسه میکنه.همین بیت کوینم باعث شده این دو تا شرکت. اینجوری کارتا رو بدن بیرون.

View attachment 194249

دارن از سر و ته قدرت و رم میزن. الان 3080ti قرار شده بشه 12 گیگ. 3060 با اون ترکیده ای 12 گیگ . 3080ti هم 12 گیگ.
دقیقا یادمه که 1060 کمیاب شد و قیمتش رفت بالای یک میلیون و دویست ( پایینترین قیمتش) بعدش هم 1070 کمیاب شد و بعدش 1080 ولی به این صورت اصلا نبود !

حرکت رم ها نشون میده که دقیقا ماینر ها در اولویت هستند تا گیمر یا حتی دولوپر ها !
کاش یکی از شرکت های حوزه ی فناوری توی این فرصت استارت ساخت GPU را میزد (یا چند تا شرکت با همکاری هم )
این صنعت با وجود انویدیا و آی ام دی به گند کشیده شده ( توی این یکسال اخیر البته)

درسته سوددهی باید در اولویت باشه ولی نه در حدی که اون شرکت خودش را به این درجه از بی ارزشی بکشونه .

به عنوان مصرف کننده قدیمی این دو شرکت ... مدتی هستش شدیدا ضد این دو برند شدم . از هر حرکتی برای تمسخر این شرکت ها استقبال میکنم.

یه چیزی تو این مایه ...

194264

آخرین ویرایش:
Granjas de minado con GPUs GeForce RTX 30 y Radeon RX 6000 provocan cortes de electricidad en Irán

تو سایتهای خبری،خبر زدن که چینیا اومدن تو ایران بخاطر اینکه هزینه برق 1/4 چینه و 14 مزرعه بیت کوین تاسیس کردند که مصرفشون 300 مگا وات هست. اندازه یه شهر صد هزار نفری.
که گاهی به 450 مگا وات میرسه.اگه متوسط 300 وات برا هر کارت بگیریم. میشه 1-1.5 میلیون کارت.فکر کنم اسمشونو بجا مزرعه بزارن کارخانه بهتره.
Granja-de-minado-en-Iran-4.jpg

Granja-de-minado-en-Iran-5.jpg

آخرین ویرایش:
Granjas de minado con GPUs GeForce RTX 30 y Radeon RX 6000 provocan cortes de electricidad en Irán

تو سایتهای خبری،خبر زدن که چینیا اومدن تو ایران بخاطر اینکه هزینه برق 1/4 چینه و 14 مزرعه بیت کوین تاسیس کردند که مصرفشون 300 مگا وات هست. اندازه یه شهر صد هزار نفری.
که گاهی به 450 مگا وات میرسه.اگه متوسط 300 وات برا هر کارت بگیریم. میشه 1-1.5 میلیون کارت.فکر کنم اسمشونو بجا مزرعه بزارن کارخانه بهتره.
Granja-de-minado-en-Iran-4.jpg

Granja-de-minado-en-Iran-5.jpg
پول خرج بیمارستانشون بشه...

مگه asic برا بیت کوین بصرفه تر نسیت؟
روی پی سی اتریوم ماین میکنن معمولا که نسبت به قیمت بالا اتریوم و مصرف برق کم ریگ سود خوبی داره.

فقط کاش شرکتا یک روزی بالاخره بخش گیم و ماینینگو از هم جدا کنن، کاری کنن مدلای عادی نتونن هیچ مدل ارزی رو ماین کنن و در عوض کارتای ماینینگ خروجی تصویر نداشته باشن اما هشریت بالاتری بدن تا حداقل قیمت همه کارتا با هم نره بالا.

شما اسن این وسط میبیند کسی به فکر گیمر باشه ... پیشنهادای بعضیاتون خیلی خوبه ولی این وضعیت و خود این شرکتا به وجود اوردن و کرونا هم اندکی این وسط نقش داره ... ولی اول و اخرش زیر سر خود همین تولید کننده هاس.

دیگه این انویدیا خیلی داره رفتارش ازاردهنده می شه یعنی از مهر تا الان دارن می گن صبر کنید نسخه 20 گیگ کارت 3080 در راهه 1 عده زیادی هم صبر کردن نخریدن چون 3090 هم خیلی قیمتش غیر منطقیه بعد الان می گه 12 گیگ؟ دیگه اون 2 گیگ هم ماله خودتون صدقه می ده مگه اصلا از اولش باید 3080 با 12 گیگ رم می یومد 3070 با 10 گیگ

نظام سرمایه داری همینه
گند میزنه به همه چی
باید بخش جدا بزارن برای ماینینگ
یعنی چی آخه یه بدبختی واسه طراحی سیستم میبنده یا اصلا فقط گیم زدن
برای چی باید بیاد انقد پول اضافه تر بده...
همیشه یاد اون حرف مهران مدیری میفتم
دیگه بدرد نمیخوره این دنیا...

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or