اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
روند تکامل انسان معکوس شده ... پیش به سوی زندگی انگلی و مصرف کنندهView attachment 194196View attachment 194197
کار از کارت گرافیک گذشته .لپ تاپهای با 3060 رو گذاشتن برا ماین. هردو ساعت 0.89 دلار هر لپ تاپ اتریوم میده.
هر سری کارتا بود فقط. این سری از کمبود و ریت بالای کارتای امپر تا لپ تاپم رفته.روند تکامل انسان معکوس شده ... پیش به سوی زندگی انگلی و مصرف کننده
بدتر از همه افتخار به زندگی انگلی ... نمایش اون زندگی به دیگران
دقیقا یادمه که 1060 کمیاب شد و قیمتش رفت بالای یک میلیون و دویست ( پایینترین قیمتش) بعدش هم 1070 کمیاب شد و بعدش 1080 ولی به این صورت اصلا نبود !هر سری کارتا بود فقط. این سری از کمبود و ریت بالای کارتای امپر تا لپ تاپم رفته.
امروز اتفاقی،چون هفت هشت سال پیش منم تو کار بیت کوین بودم رفتم سراغ بلاک چین دیدم نیم دلار توش دارم هنوز . بعد یه سایت هست freebitco.in رفتم توش دیدم 5 دلارم تو اون دارم. یه زمانی 0.25 بیبت رو فروختم 240 هزار تومن. الان رسیده به 250 میلیون
یه همچین چیزی همه رو وسوسه میکنه.همین بیت کوینم باعث شده این دو تا شرکت. اینجوری کارتا رو بدن بیرون.
View attachment 194249
دارن از سر و ته قدرت و رم میزن. الان 3080ti قرار شده بشه 12 گیگ. 3060 با اون ترکیده ای 12 گیگ . 3080ti هم 12 گیگ.
پول خرج بیمارستانشون بشه...Granjas de minado con GPUs GeForce RTX 30 y Radeon RX 6000 provocan cortes de electricidad en Irán
تو سایتهای خبری،خبر زدن که چینیا اومدن تو ایران بخاطر اینکه هزینه برق 1/4 چینه و 14 مزرعه بیت کوین تاسیس کردند که مصرفشون 300 مگا وات هست. اندازه یه شهر صد هزار نفری.
که گاهی به 450 مگا وات میرسه.اگه متوسط 300 وات برا هر کارت بگیریم. میشه 1-1.5 میلیون کارت.فکر کنم اسمشونو بجا مزرعه بزارن کارخانه بهتره.
![]()
![]()
روی پی سی اتریوم ماین میکنن معمولا که نسبت به قیمت بالا اتریوم و مصرف برق کم ریگ سود خوبی داره.مگه asic برا بیت کوین بصرفه تر نسیت؟