اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
با dlssیا بدون dlss؟!سه فریم اختلاف تپ گبرز اف وار 5 با قیمت حدودا 100-60 دلار کمتر
GG
بدون dlssبا dlssیا بدون dlss؟!
تا وقتی برای dlss کاری نکنه amd به درد عمش میخوره !بدون dlss
قیمتشو هم نمیدونیم دوستمون از کجا اورد قیمتو![]()
لیک moores law is deadبدون dlss
قیمتشو هم نمیدونیم دوستمون از کجا اورد قیمتو![]()
یک نکته ای که اول بگم ، اگر کسی میخواد های اند بازی کنه و محدودیت بودجه اصلا نداره منتظر بنچمارک 3080s بمونهتا وقتی برای dlss کاری نکنه amd به درد عمش میخوره !
تا وقتی برای dlss کاری نکنه amd به درد عمش میخوره !
کاسب های حلال خوری هستند.
مستقیم از خارج بگیری ارزانتر تمام می شود. کسی اونور داشته باشی
amd یه fidelity fx معرفی کرده و تو ds هم استفاده کرده بخوبی dlss عمل نکرد از لحاظ پرفورمنس ولی تا 25 درصد بهبود رو داشت.یک نکته ای که اول بگم ، اگر کسی میخواد های اند بازی کنه و محدودیت بودجه اصلا نداره منتظر بنچمارک 3080s بمونه
ولی اگر کسی میخواد های اند بازی کنه و قیمت هم براش مهمه به نظرم صبر کنه تا amd کنفرانس سری 6000 رو برگزار کنه تا دقیق مشخص بشه چی به چیه
Dlssهم همونطور که گفتم ظاهرا amd برنامه مشابهی رو براش داره ، باید تا کنفرانس سری 6000 صبر کرد
amd تست من در آوردی کم نمیده. و نمیشه هم ببا اینا گفت چقدر اختلاف هست. چون فریم ریت و محاسبه همه با هم یکسان یست چون کل بازی رو مد نظر کسی قرار نمیده.
fidelity مثل dlss نیست و صرفا یه اپ اسکیل هست.و مثل dlss نیست که نیاز به rtx کارت داشته باشه.
طرف با خودش داخل چمدان بزاره بیاره مشکلی نیست .دارم اما 2 تا نکته هست کرونا هست مرزها بسته گارانتی داخلی دیگه نداری پست هم به ایران حتی بسته هست ضمن اینکه کلیم گمرگ بعدش اذیت می کنه پول می گیره.
کارتونشو نیاوردن بچه ها مشکلی نبوده.طرف با خودش داخل چمدان بزاره بیاره مشکلی نیست .