جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

View attachment 370030

شرکت الماس ایرانیان = چهل دزد بغداد
با این قیمت اگه کارت نره برام نون بخره و کارای خونه رو انجام نده نمیخوامش! :D
مگه 800 دلار نیست؟ با دلار چند تومن حساب می کنن میشه 137؟!!
البته بایدم اینو بزنن وگرنه 5090 که 599 میلیون قیمت زدن باد میکنه رو دست شون

• Like
Reactions: Iman Shadow
800 دلار رو ول کن، مدلهای پایه 600 دلاری رو هم همین قیمت گذاشتن!

هرجور حساب میکنم AMD و Asus باهم اندازه شرکت وارد کننده ایرانی سود نمیکنن! یعنی حساب کن کمپانی اصلی در طول چند سال با استفاده از نخبه ترین مهندس های جهان چیپست رو طراحی و شرکت همکار کارت رو در طول یکسال تولید میکنه، درنهایت وارد کننده بعد از یه هفته از موجود کردنش دوبرابر هردو شرکت سازنده سود میکنه! جز یه سری scalper معلوم الحال کجای دنیا کارت 5090 رو وارد کننده اصلی 7هزار دلار میفروشه!؟ :D
همین سه سال پیش بالاترین کانفیگ (بجز کارت گرافیک) رو 35 تومن گرفتم الآن فقط پردازنده 40 تومنه! تنها تفاوتمون با اصحاب کهف اینه که اونا سیصد سال خواب بودن ما سه سال!

1000020527.jpg

آخرین ویرایش:
800 دلار+ سهم فروشنده+ سهم آقازاده وارد کننده + هزینه گارانتی(چون گارانتی اصلی رو قبول ندارن) + حمل و نقل + مجوز + مالیات + ........

800 دلار رو ول کن، مدلهای پایه 600 دلاری رو هم همین قیمت گذاشتن!

هرجور حساب میکنم AMD و Asus باهم اندازه شرکت وارد کننده ایرانی سود نمیکنن! یعنی حساب کن کمپانی اصلی در طول چند سال با استفاده از نخبه ترین مهندس های جهان چیپست رو طراحی و شرکت همکار کارت رو در طول یکسال تولید میکنه، درنهایت وارد کننده بعد از یه هفته از موجود کردنش دوبرابر هردو شرکت سازنده سود میکنه! جز یه سری scalper معلوم الحال کجای دنیا کارت 5090 رو وارد کننده اصلی 7هزار دلار میفروشه!؟ :D
همین سه سال پیش بالاترین کانفیگ (بجز کارت گرافیک) رو 35 تومن گرفتم الآن فقط پردازنده 40 تومنه! تنها تفاوتمون با اصحاب کهف اینه که اونا سیصد سال خواب بودن ما سه سال!

View attachment 370040
حالا شما که سه سال پیش آپگرید کردی خوبه باز میتونی بازی های جدید رو اجرا کنی
من سال 2014 همزمان با gta v و ویچر:دی
الان چند ساله زیر نظر دارم؛ از طرفی قیمت ها اینطوری که چرت و پرت محضه، از طرفی هم مشکلات عجیب غریب cpu های اینتل و ذوب شدن کانکتور nvidia و غیره
نمدونم شاید آدم خودش مثلا بری دبی ای جایی بگیره یا بگه کسی از خارج براش بیاره خیلی ارزون تر براش بیوفته، پول مفت هم الکی به اینا نده
اگر تجربه ای دارن دوستان هم ممنون میشم در اختیار بذارن

• Like
Reactions: Iman Shadow
در 2 ضرب شده قیمت
اون 5090 هم که دوستمون گفتن خود EBAY که چند دست چرخیده تک فروشی هم داره می ده 4000 تا می ده
الماس از سورس اصلی می خره اونم با دلار توافقی نه دلار ازاد تازه چون تعداد بر می داره تخفیف های خوبی بهشون می دن
همین 5090 تاف قاچاق 336 میلیون می دادن
حتی من با فروشنده صحبت کردم از الماس شاکی بود می گفت این قیمت دیگه زیادی عجیبه
دقت کنید همشونم روی دستشون باد کرده حتی توی یک سایت هم ناموجود نشده با اینکه هر کدوم یک دونه هم بیشترم ندارن از هر مدلی

حالا شما که سه سال پیش آپگرید کردی خوبه باز میتونی بازی های جدید رو اجرا کنی
من سال 2014 همزمان با gta v و ویچر:دی
الان چند ساله زیر نظر دارم؛ از طرفی قیمت ها اینطوری که چرت و پرت محضه، از طرفی هم مشکلات عجیب غریب cpu های اینتل و ذوب شدن کانکتور nvidia و غیره
نمدونم شاید آدم خودش مثلا بری دبی ای جایی بگیره یا بگه کسی از خارج براش بیاره خیلی ارزون تر براش بیوفته، پول مفت هم الکی به اینا نده
اگر تجربه ای دارن دوستان هم ممنون میشم در اختیار بذارن
از دوبی اوردم زیر دستگاه فهمیدن 33 درصد مالیات روش بستن تازه گارانتی ایرانیشم پر از همین جا بخری خیلی بهتره
عین راهزن ها همه جا دندون تیز کردن

Last edited by a moderator:

12V-2×6 Power Connector Cooks At Over 150°C With A “Water-Cooled” NVIDIA GeForce RTX 5090​

کم کم دارن همشون ذوب می شن
اختلاف واقعی نسل جدید هم کم کم داره در بازی هایی که برای نقد بهینه نشدن مشخص می شه
1741483966996.png
1741484055611.png
جفتشون رزولوشن 4k هست که gddr7 هم عملا کاری نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or