اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
مگه 800 دلار نیست؟ با دلار چند تومن حساب می کنن میشه 137؟!!View attachment 370030
شرکت الماس ایرانیان = چهل دزد بغداد
با این قیمت اگه کارت نره برام نون بخره و کارای خونه رو انجام نده نمیخوامش!![]()
800 دلار رو ول کن، مدلهای پایه 600 دلاری رو هم همین قیمت گذاشتن!مگه 800 دلار نیست؟ با دلار چند تومن حساب می کنن میشه 137؟!!
البته بایدم اینو بزنن وگرنه 5090 که 599 میلیون قیمت زدن باد میکنه رو دست شون
800 دلار+ سهم فروشنده+ سهم آقازاده وارد کننده + هزینه گارانتی(چون گارانتی اصلی رو قبول ندارن) + حمل و نقل + مجوز + مالیات + ........مگه 800 دلار نیست؟ با دلار چند تومن حساب می کنن میشه 137؟!!
حالا شما که سه سال پیش آپگرید کردی خوبه باز میتونی بازی های جدید رو اجرا کنی800 دلار رو ول کن، مدلهای پایه 600 دلاری رو هم همین قیمت گذاشتن!
هرجور حساب میکنم AMD و Asus باهم اندازه شرکت وارد کننده ایرانی سود نمیکنن! یعنی حساب کن کمپانی اصلی در طول چند سال با استفاده از نخبه ترین مهندس های جهان چیپست رو طراحی و شرکت همکار کارت رو در طول یکسال تولید میکنه، درنهایت وارد کننده بعد از یه هفته از موجود کردنش دوبرابر هردو شرکت سازنده سود میکنه! جز یه سری scalper معلوم الحال کجای دنیا کارت 5090 رو وارد کننده اصلی 7هزار دلار میفروشه!؟
همین سه سال پیش بالاترین کانفیگ (بجز کارت گرافیک) رو 35 تومن گرفتم الآن فقط پردازنده 40 تومنه! تنها تفاوتمون با اصحاب کهف اینه که اونا سیصد سال خواب بودن ما سه سال!
View attachment 370040
در 2 ضرب شده قیمتمگه 800 دلار نیست؟ با دلار چند تومن حساب می کنن میشه 137؟!!
از دوبی اوردم زیر دستگاه فهمیدن 33 درصد مالیات روش بستن تازه گارانتی ایرانیشم پر از همین جا بخری خیلی بهترهحالا شما که سه سال پیش آپگرید کردی خوبه باز میتونی بازی های جدید رو اجرا کنی
من سال 2014 همزمان با gta v و ویچر
الان چند ساله زیر نظر دارم؛ از طرفی قیمت ها اینطوری که چرت و پرت محضه، از طرفی هم مشکلات عجیب غریب cpu های اینتل و ذوب شدن کانکتور nvidia و غیره
نمدونم شاید آدم خودش مثلا بری دبی ای جایی بگیره یا بگه کسی از خارج براش بیاره خیلی ارزون تر براش بیوفته، پول مفت هم الکی به اینا نده
اگر تجربه ای دارن دوستان هم ممنون میشم در اختیار بذارن