جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

یک سایت تایوانی زده 5090 گیمینگ او سی گیگا با 40 تا مادربرد H610 گیگا می ده 5800 دلار که نکته داره
حتی همین بارم بازم قیمتش از 600 میلیونی که الماس برای 5090 گذاشته کمتره واقعا مملکت عسلامی که می گن همینه
بگذریم تازه اینا با دلار توافقی 60 و خورده ای میاد حتی با دلار بازار ازادم یعنی به اندازه بیش از 40 تا مادربرد توش می خورن تازه همون مادربردها هم با کلی سود می فروشن بیارن
(مادربرد توی ایران 7.5 فروخته می شه)
بازار ایران کاری به کار کشور دیگه ای نداره و فقط با خودش رقابت میکنه! :D

مثلا همین کانفیگ رو بخوای روز عرضه اینجا تحویل بگیری باید بری رو 350~400 میلیون.

1000020507.jpg

*چون ایسوس نمایندگی داره تو ایران اول از همه یه رانت چن هفته ای بهش میدن پس همیشه کارتهای ایسوس زودتر از همه تو ایران موجود میشه (تقریبا همون روز عرضه رسمی) امروز که با سایت وارد کننده صحبت کردم میگفت قیمت کارت ها ساعت 6 عصر مشخص میشه. اگه قیمتش تخیلی باشه و باتوجه به دمای شدیدا ناپایدار کارت، همون بمونه برای خودشون بهتره. فعلا با همون امولاتور سگا سر می‌کنیم :D

amd فقط این 4 مدل رو و اونهم برای اولین عرضه با قیمت msrp عرضه میکنه

2025-03-06_15-54-34.jpg

بعد از پایان اولین محموله، فیمت این مدلها هم افزایش پیدا میکنند و هیچ کارتی با قیمت msrp توسط amd وجود نخواهد داشت.
____
فروشنده ها گفتن، قیمت آتی کارتها رو میدونیم ولی نمیتونیم بگیریم،پس اگه میخواید بگیرید تا قبل از اتمام محموله اول،بخرید.

• Like
Reactions: ravi and Sobhan_23
این الان موجودی Canada Computer Ottawa Downtown هست برای گرافیک های نسل جدید هر دو کمپانی. فقط تحویل حضوری و First Come First Serve.
5070 کلا گیر نمیاد با اینکه اصلا هم گرافیک جذابی نیست از نظر قیمت و خروجی.

9070 و 9070XT با توجه به Promotion برای عرضه موجودی با قیمت MSRP دارند الان، مدل گیگا هم به نظر قرار هست کلا با USD $60 بالاتر از MSRP به فروش برسه! اینا الان تو فروشگاه موجود بودن، شاید حالا اول صبح موجودی بیشتر هم بوده باشه. به نظر فعلا که از نظر لانچ شرایط حداقل جایی که من هستم بدک نیست. مسئله جالب تر این هست بر خلاف گرافیک های Nvidia یک سری مدل ها خرید آنلاین هم داشتند اول صبح (الان تموم شدن دیگه) و البته تو این عکس فقط موجودی حضوری رو من فیلتر کردم. همون طوری هم که صبحان نشون داد یک سری مدل ها هم قیمتشون نزدیک 5070Ti میشه که نمی‌دونم چقدر جذاب خواهند بود و چقدر خوب فروش برن.

از طرف دیگه 5070Ti هستش که مدل Ventus که اتفاقا یکی از ارزونترین مدل ها هست داره با حدود USD $130 دلار بالاتر از MSRP خودش فروش میره. مدل TUF هم الان با MSRP مربوط به 5080 گرونترین 5070Ti هست که میشه همین الان خرید.

5080 جالبیش اینه من کل 5 تا شعبه شهر رو موجودیشون رو چک کردم، کلا دو مدل موجود بود یکی همین که تو این عکس هست یکی دیگه هم Windforce از گیگا که حدود USD $350 بالاتر از MSRP هست. حقیقت انتظار دارم به خصوص با توجه به اینکه 9070XT بعضی جاها حتی خروجی نزدیک به 5080 داره میده اونم با نصف قیمت به زودی موجودی 5080 هم بهتر بشه.

جالب ترین هم 5090 های هست که از اول صبح تا الان حدود 1 ساعتی هست رو شلف موجودن! اکثرا رو دقیقه موجودیشون ناپدید میشه...

1741272500174.png

کارت 9070 xt توی اروپا با قیمت MSRP موجود نیست. هلند، آلمان، اتریش و فرانسه رو چک کردم. یه مقدار از 5070 ti ارزونتره در صورتی که قرار بود 150 یورو ارزونتر باشه. ولی موجودیش برای روز اول بدک نیست. شاید تا فردا تموم بشه. در کل گول مارکتینگ رو نخورید.

Screenshot 2025-03-06 162124.png

• Like
Reactions: ArefTheGreat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or