جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

نمی دونم چطوری می شه بیای روی 3 نانومتر مصرفت بازم زیاد باشه توی گیم هم i9 بشه در حد 14600 نسل قبلش
من review سایت techpowerup رو خوندم
تمرکز بیشتر رو کاهش دما و مصرف بوده
تو زمینه گیم هم پیشرفتی نبوده تقریبا کمی پسرفت بوده
minimum-fps-1920-1080.png

ولی بعضی موارد پیشرفت بوده
vray.png
blender.png
cinebench-multi.png

تو زمینه کاهش دما و مصرف نسبت به نسل قبل پیشرفت خوب بوده
cpu-temperature-gaming.png
power-games.png

من review سایت techpowerup رو خوندم
تمرکز بیشتر رو کاهش دما و مصرف بوده
تو زمینه گیم هم پیشرفتی نبوده تقریبا کمی پسرفت بوده
View attachment 354625

ولی بعضی موارد پیشرفت بوده
View attachment 354626
View attachment 354627
View attachment 354628

تو زمینه کاهش دما و مصرف نسبت به نسل قبل پیشرفت خوب بوده
View attachment 354629
View attachment 354630
کمی نه خیلی در گیم پسرفت داشته
1729850279846.png
1729850291757.png
1729850305772.png
1729850325344.png

• Like
Reactions: GPSY and m.a.t
پرفورمنس کاهش پیدا نکرده؟
شاید تو بازی همون طور که GPSY گفتن خیلی محصوص نباشه.
ولی مثلا من با همون 13700K تو Cinnebench R23 من قدیم تا 30500 هم برای تست مولتی کور تو 10 دقیقه میگرفتم ولی الان 28220 شده بدون هیچ دستکاری خاصی تو بایوس.

نمی دونم چطوری می شه بیای روی 3 نانومتر مصرفت بازم زیاد باشه توی گیم هم i9 بشه در حد 14600 نسل قبلش
بله خوب نبوده...جهت دلداری به طرفداران اینتل😁: به قول لاینوس میشه گفت که این نسل از محصولات اینتل تازه اولین نوع از این معماری هست...مثل سری رایزن ۱ از amd..شاید نسل‌های دیگه بهتر بشه😁

نقد df: راضی نیستند

اما igpu نسبتا خوبی داره...ولی کاش بهترین igpu خودش که واسه لونارلیک هست رو استفاده می کرد

بله خوب نبوده...جهت دلداری به طرفداران اینتل😁: به قول لاینوس میشه گفت که این نسل از محصولات اینتل تازه اولین نوع از این معماری هست...مثل سری رایزن ۱ از amd..شاید نسل‌های دیگه بهتر بشه😁
مشکل اینجاست که این به ضرر مشتریه یعنی حالا که اینتل گند زده amd هم هم جهشش کمتره می شه هم قیمت هاش بالاترم می ره خبری هم از اف های سنگینش دیگه نخواهد بود
حساب کنید 7800 الان دارن 500 600 دلار می فروشن
هر چی رقیب ضعیف تر بشه به ضرر مشتریه برای همینه که من از فن بازی متنفرم هر کی جنس بهتر داد اون اولویته

مد TURBO GAME MODE محدود به مادربردهای گیگا نیست و اپدیت جدید خود AMD هست مادربردهای ایسوس هم دریافتش کردن
فقط موندم با این همه اپدیت های اخیر 9800X3D قراره کجای جدول قرار بگیره اینتل واقعا اوضاعش داغونه
9800 تونستن با رم 8800 هم پایدارش کنن
شواهد قیمت های زود هنگام از قیمت 450 دلاریش خبر می ده اما احتمالا تا مدت ها همه جا ناموجود بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or