اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
نمی دونم چطوری می شه بیای روی 3 نانومتر مصرفت بازم زیاد باشه توی گیم هم i9 بشه در حد 14600 نسل قبلش
میکروکد 0x12b تمام مشکلات نسل ۱۳/۱۴ رو حل کرده حتی تاثیر بسیار زیادی روی کاهش دما داشتههمه لپ تاپ های بازار نسل 13-14 شده آدم تخم نمیکنه لپ تاپ بخره
پرفورمنس کاهش پیدا نکرده؟میکروکد 0x12b تمام مشکلات نسل ۱۳/۱۴ رو حل کرده حتی تاثیر بسیار زیادی روی کاهش دما داشته
شخصا از i7 13700k استفاده میکنم
من review سایت techpowerup رو خوندمنمی دونم چطوری می شه بیای روی 3 نانومتر مصرفت بازم زیاد باشه توی گیم هم i9 بشه در حد 14600 نسل قبلش
کمی نه خیلی در گیم پسرفت داشتهمن review سایت techpowerup رو خوندم
تمرکز بیشتر رو کاهش دما و مصرف بوده
تو زمینه گیم هم پیشرفتی نبوده تقریبا کمی پسرفت بوده
View attachment 354625
ولی بعضی موارد پیشرفت بوده
View attachment 354626
View attachment 354627
View attachment 354628
تو زمینه کاهش دما و مصرف نسبت به نسل قبل پیشرفت خوب بوده
View attachment 354629
View attachment 354630
من باهاش گیم میزنم هیچی احساس نکردمپرفورمنس کاهش پیدا نکرده؟
شاید تو بازی همون طور که GPSY گفتن خیلی محصوص نباشه.پرفورمنس کاهش پیدا نکرده؟
بله خوب نبوده...جهت دلداری به طرفداران اینتل: به قول لاینوس میشه گفت که این نسل از محصولات اینتل تازه اولین نوع از این معماری هست...مثل سری رایزن ۱ از amd..شاید نسلهای دیگه بهتر بشهنمی دونم چطوری می شه بیای روی 3 نانومتر مصرفت بازم زیاد باشه توی گیم هم i9 بشه در حد 14600 نسل قبلش
مشکل اینجاست که این به ضرر مشتریه یعنی حالا که اینتل گند زده amd هم هم جهشش کمتره می شه هم قیمت هاش بالاترم می ره خبری هم از اف های سنگینش دیگه نخواهد بودبله خوب نبوده...جهت دلداری به طرفداران اینتل: به قول لاینوس میشه گفت که این نسل از محصولات اینتل تازه اولین نوع از این معماری هست...مثل سری رایزن ۱ از amd..شاید نسلهای دیگه بهتر بشه