اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
البته که این rt هست نه pt.View attachment 354335
اختلاف سری 3000 با 4000 در بازی های path tracing خودشون خیلی بیشتر نشون می ده حتی 4090 هم به نسبت 4080 حدودا 50 درصد اختلافشون شده که نشون می ده این تکنیک کاملا شیره کارت ها می کشه بیرون
نابغه pt هم جزئی از ری هست و تکمیل کننده شه حتی توی بازی هم زیر شاخه ری تریسینگ هست و توی این تست ها هم این گزینه روشنه(عکس از خود سایت بنچمارک هست که روی چه تنظیماتی بنچمارک گرفته شده)البته که این rt هست نه pt.
با توجه به ادبیات ضعیف و غیر واضح در جوابی که به شما داده شده، من صلاح دونستم جهت بر طرف کردن شک به وجود آمده کمک کنم.البته که این rt هست نه pt.
خوب شد گفتی. چون من نمیدونستم و فکر میکردم که جزو fg هستش.نابغه pt هم جزئی از ری هست و تکمیل کننده شه حتی توی بازی هم زیر شاخه ری تریسینگ هست و توی این تست ها هم این گزینه روشنه(عکس از خود سایت بنچمارک هست که روی چه تنظیماتی بنچمارک گرفته شده)
Path tracing is an extension of ray tracing
زمانی که یک عده دارن براتون زحمت می کشن مجانی جای لایک و تشکر دنبال مچ گرفتن یا ضایع کردن هستید ادبیات درخورتون همینه پستی ناقصه یا متوجه نمی شید می تونید محترمانه درخواست توضیحش بدید نه اینکه تیکه بندازید تیکه بندازین جوابش می گیریدبا توجه به ادبیات ضعیف و غیر واضح در جوابی که به شما داده شده، من صلاح دونستم جهت بر طرف کردن شک به وجود آمده کمک کنم.
متاسفانه با اینکه اخیرا هم به ایشون تذکر داده شده که فلان خبر رو قرار میدی، توضیحی یا لینکی چیزی هم قرار بدی بد نیست، ولی بازم در جواب به صورت کاملا تند برگردن بگن که تو این زمونه یک Google بکن و تنبلی رو کنار بزار و حالا دقیق مطلب خاطرم نیست. دقیق نمیدونم چرا باید چنین لحنی و برخوردی داشته باشه یک نفر، به خصوص در مورد شما یا موردی که ذکر کردم وجود شک و واضح نبودن مطلب برای مخاطب کاملا مسئله به جا و درستی هست و خیلی لطیف تر میشه جواب گو بود به جای صفت های نا مناسب دادن به مردم.
بنچ مارک ها انجام شده تو اون عکس مال سایت gamegpu.com هست و بررسی کامل رو میشه از لینک زیر مشاهده کنید.
Alan Wake 2: The Lake House тест GPU/CPU | Action / FPS / TPS | TEST GPU
سایت به روسی هست و باید ترجمه کنید به انگلیسی، ولی به طور کل، در بخشی که کارت گرافیک های مختلف رو بررسی کردن، ابتدا دوتا اسکرین شات از تنظیمات بازی قرار دادن، که اون کاربر زحمت کشیدن اون بخشی که تنظیمات مربوط به RT هست رو اسکرین شاتش رو اینجا قرار داده که شک شما رو بر طرف میکنه از Path Tracing بودن وقتی Max+RT داره بررسی میشه.