اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
آنتی لگ پلاس فکر کنم محدودیت سخت افزاری سری ۶۰۰۰ و ۵۰۰۰ اجازه نده که بشه ازش استفاده کردامیدوارم واقعا Anti-Lag+ محدودیت سخت افزاری نداشته باشه و ببینیم تو درایور های Amernimezone برای کارت های 6000 و قدیمی تر اضافش کنن مثل HYPR-RX
تنها مشکلی که از FG دیدم همین Latency بالای سیستمه
فریم دهیش بهتره اما استاتر و لگ(تاخیر) ش بیشتره عملا برای ادم های حساس غیر قابل استفاده هست من که حتی نسخه 3 هم نمی پسندم تازه ارتیفکت هم توی حرکت سریع دارن اما برای کسی که اصلا فریم نمی گیره خوب خوبه از هیچی بهترهعملکرد FSR3:
View attachment 311974
روی 3060 و 3070:
View attachment 311976 View attachment 311977
---
نمیشه یه جوری ترکیبشون کرد؟ فریم جنریشن FSR با آپسکیل DLSS
حالا خودم تست نکردم که ببینم تجربم چه شکلی میشه اما با این وضع واسه کارتای غیر 4000 انویدیا منطقی تر نیست Native +FSR FG روشن باشه تا مثلا DLSS 3.5 کوالیتی بدون FG؟
با ۶۹۰۰xt ، درسته؟خوب منم روی Forspoken تست کردم، از انتظاراتم بهتر بود ولی خیلی حس عجیبیه، فکر میکنی FPS Counter بهت دروغ میگه
Anti-Lag معمولی واقعا کمک میکنه، بدون اون قشنگ Latency حس میشه اگر حساس باشین
همچنان منتظر معجزه هستم که Anti-Lag+ برای همه کارت ها بیاد
حتما حتما حتما V-sync رو روشن کنید، اونم در صورتی که فریم بالاتر از Refresh Rate مانیتور میگیرین، وگرنه فعلا بیخیال FG بشین که بدون VRR....
خود Upscaling ـه FSR3 هم بنظرم عالیه، تو Forspoken با اون همه گل و گیاه و پارتیکل افکت هم ظاهر خوبی داره، خیلی ریز دقت کنید Artifact میبینید ولی تو گیمپلی معمولی اذیت نمیکنه
3.1 و بالاتر در آینده بیان قطعا این مشکلات ریز هم حل میشه
NAA هم پسندیدم قبل از این تنها تجربهام با این سبک AA یه ماد واسه RDR2 بود که میگفتن یه جورایی DLAA رو برای کارت های دیگه فعال میکنه، اون پشت نمیدونم چخبره ولی تو ظاهر نهایی بازی خیلی تاثیر خوبی داشت و کاهش فریم کمی داشت
دوستانی که میخوان تست کنن بهترین راه دانلود دمو Forspoken از استیمه، حجمش 40 گیگه
بلیبا ۶۹۰۰xt ، درسته؟
خود بازی باید پچ بده، فعلا فقط بازی های Immortals of Aveum و Forspoken اضافش کردندوستان این FSR3 یا موارد مشابه که روی کیفیت یا فریم یا ری ترسینگ بازی ها تاثیر میذاره رو چطور فعال میکنین؟
خود بازی پچ میده یا چیزی نصب میکنین؟
این FSR مثل DLSS مخصوص AMD هست؟خود بازی باید پچ بده، فعلا فقط بازی های Immortals of Aveum و Forspoken اضافش کردن
ولی از اونجایی که AMD میگفت بازی هایی که FSR 2.x دارن گذاشتن FSR3 براشون راحت تره، احتمالا ملت دست به کار بشن کم کم ماد FSR3 رو واسه بازی هایی که نسخه 2 دارن بدن
بازی هایی که قراره به زودی پچ بدن:
View attachment 312470
آره یه جورایی با این فرق که "مخصوص AMD" نیست جفتشون برای Upscaling هستن، یعنی رزولوشن پایین تر از مانیتور رو رندر میگیرن بعد Upscale میکنن به رزولوشن مورد نظر، اینطوری فریم بیشتر میگیری ولی خوب یکم کیفیت تصویر میاد پاییناین FSR مثل DLSS مخصوص AMD هست؟
چون من 3060 دارم و راستش خیلی از این چیزا اطلاعاتی ندارم