اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اول از همه از دوستان عذر میخوام چون شاید Off Topic باشه شاید هم به درد کسی بخورهکمی صحبت خارج از بحث تاپیک میشه،
به طور کلی لزومی نیست دو سیستم آدم داشته باشه.
این بازی استارفیلد یک مثلا خیلی خاص هست که گرافیک های 7900XT و 7900XTX پا به پا و حتی بهتر از RTX 4090 عمل کردن، ولی در نهایت هر نسل قویترین گرافیک های بازار که از جدیدترین تکنولوژی های موجود هم استفاده میکنند گرافیک های اندویدیا هست. خدا رو شکر انویدیا حداقل تو پرچمدارش هم خیلی کوتاهی خاصی نکرده و شاید تنها انتقاد بهشون قیمتشون باشه (اونم بیشتر در این نسل شامل 4080 میشه).
درباره رزلوشن 8K اگر اشتباه نکنم صحبتی که قبلا درباره شرایط شما بوده، این بود که علاقه دارید از 55 اینچ به 75 اینچ ارتقا بدید مانیتور کامپیوتر رو، و مسئله ای که هست در اون فاصله شاید 75 اینچ رو 4K تراکم پیکسل پایینی داشته باشه و برای همین علاقه مند به 8K بودید. حالا یک مشکل دیگه این هست که ما واقعا گرافیکی که این نسل خروجی 8K بده نداریم حتی شک دارم نسل بعد هم بشه خروجی مطلوب روی این رزولوشن گرفت، 4K نسبت به 8K شما 4 برابر پیکسل بیشتر دارید و نیاز به قدرت پردازش خیلی بالاتری داره.
برای همین به نظرم شاید بهتر باشه در این مورد کمی تجدید نظر کنید چون شاید فعلا خیلی قابل دسترس نباشه.
برای سیستم بستن از طرف دیگه سی پی یو های AMD رو هم به خصوص اگر تمرکز اصلی گیم هست در نظر بگیرید. الان 7800X3D و 7950X3D دست کمی از پرچمدار های اینتل ندارند و از طرف دیگه 7800X3D بر خلاف بخاری های اینتل خیلی دمای قابل کنترل تری داره، اینتل تو نسل 14 هم شاید یک پیشرفت جزیی بکنه، ولی در کنارش مصرف بالاتر و گرمای بالاتری هم تولید خواهد کرد. از طرف دیگه هم اگر خیلی به آینده نگری سیستم و استفاده از همه تکنولوژی های روز دارید پلتفرم فعلی AMD با دادن 24 لاین PCIe Gen 5 در برابر فقط 16 لاینی که اینتل در نسل فعلیش (و نسل 14) میده شاید انتخاب بهتری باشه.
من خودم تا چند روز پیش اینتل داشتم رفتم به سمت 7800x3d که خوب ارتقای خوبی بود منم اینتل باز بودم اما از مهاجرتم راضیم اینتل فعلا هممون رو مسخره کرده این سال سومیه که می گه نانو کم می کنم باز لحظه اخری می گه همون مضخرف قبلیهاول از همه از دوستان عذر میخوام چون شاید Off Topic باشه شاید هم به درد کسی بخوره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عارف جان سلام
ممنونم از لطفتون و وقتتون
در مورد بحث CPU من اینتل فن بودم
منتها الان نیم نگاهی هم به AMD مخصوصا X3D دارم
مخصوصا که هر سال مجبور نیستم تو AMD کل سیستم رو بیارم پایین تا بورد عوض کنم
در مورد تلویزیون هم تا الان انتخابم این مدل شده :
SONY 75Z9K 8K
سمت اولد نمیرم چون نمیخوام برایتنس رو کم کنم
البته امسال هم اولد 8K تو ایران فکر نکنم داشته باشیم
در مورد گیمها هم ببینیم انویدیا چیکار میخواد بکنه
چون فکر نکنم آبی از AMD گرم بشه
دو تا سیستم لازم نیست یک سیستم ببند با 2 تا کارت گرافیکدوستان یه سوال داشتم بی شوخی
اگر قرار بر این هست که nVidia و AMD اینجوری بخوان اذیت کنن
به نظرتون ارزش داره من 2 تا سیستم ببندم بر اساس هر دو برند ؟
علت این سوالم اینه که ماد دوست ندارم
عاشق RT و DLSS هم هستم
از طرفی دوست دارم تو رز 8K بازی کنم
منظورم اینه که یه سیستم بر اساس اینتل و انویدیا
یه سیستم دیگه کلا بر اساس AMD
ممنونم
جدا نفهمیدید این دوستمون چند ساله که اسگولتون کرده توی هر تاپیکی نظرسنجی برای خرید بهترین ها کرده اما هیچ کدومم تا حالا نخریده شما این همه پول داشته باشی این همه صبر می کنی؟ اصلا می تونی صبر کنی؟دو تا سیستم لازم نیست یک سیستم ببند با 2 تا کارت گرافیک
من الان همین کار را گردم
میتونی انتخاب کنی کدوم رندر کنه بازی رو
برای AMD لازم نیست بهترین باشه
الان 6900XT قیمتش مفته یکی بخر بزار کنار یک کارت nvidia
من خودم یک 3080ti دارم یک 6800xt
در مورد سی پی یو فکر کنم یک 13700k فعلا کاملا کافی باشه و به بالاتر نیازی نباشه
من خودم یک 3080ti دارم یک 6800xt و سی پی یو هم 12900
برای 8k هم با توجه به اینکه حتی نسل بعد کنسولها هم فکر نمی کنم از پس 8k بر بیاد و تقریبا همه بازیهای بزرگ هم بر اساس کنسول ساخته میشن فعلا یک 4k@120 بهترن گزینه هست.
تا دیروز اسپانسر همه ی نسخه های amd بود حالا که من amd خریدم شد اینتل