جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

کمی صحبت خارج از بحث تاپیک میشه،
به طور کلی لزومی نیست دو سیستم آدم داشته باشه.
این بازی استارفیلد یک مثلا خیلی خاص هست که گرافیک های 7900XT و 7900XTX پا به پا و حتی بهتر از RTX 4090 عمل کردن، ولی در نهایت هر نسل قویترین گرافیک های بازار که از جدیدترین تکنولوژی های موجود هم استفاده میکنند گرافیک های اندویدیا هست. خدا رو شکر انویدیا حداقل تو پرچمدارش هم خیلی کوتاهی خاصی نکرده و شاید تنها انتقاد بهشون قیمتشون باشه (اونم بیشتر در این نسل شامل 4080 میشه).
درباره رزلوشن 8K اگر اشتباه نکنم صحبتی که قبلا درباره شرایط شما بوده، این بود که علاقه دارید از 55 اینچ به 75 اینچ ارتقا بدید مانیتور کامپیوتر رو، و مسئله ای که هست در اون فاصله شاید 75 اینچ رو 4K تراکم پیکسل پایینی داشته باشه و برای همین علاقه مند به 8K بودید. حالا یک مشکل دیگه این هست که ما واقعا گرافیکی که این نسل خروجی 8K بده نداریم حتی شک دارم نسل بعد هم بشه خروجی مطلوب روی این رزولوشن گرفت، 4K نسبت به 8K شما 4 برابر پیکسل بیشتر دارید و نیاز به قدرت پردازش خیلی بالاتری داره.
برای همین به نظرم شاید بهتر باشه در این مورد کمی تجدید نظر کنید چون شاید فعلا خیلی قابل دسترس نباشه.
برای سیستم بستن از طرف دیگه سی پی یو های AMD رو هم به خصوص اگر تمرکز اصلی گیم هست در نظر بگیرید. الان 7800X3D و 7950X3D دست کمی از پرچمدار های اینتل ندارند و از طرف دیگه 7800X3D بر خلاف بخاری های اینتل خیلی دمای قابل کنترل تری داره، اینتل تو نسل 14 هم شاید یک پیشرفت جزیی بکنه، ولی در کنارش مصرف بالاتر و گرمای بالاتری هم تولید خواهد کرد. از طرف دیگه هم اگر خیلی به آینده نگری سیستم و استفاده از همه تکنولوژی های روز دارید پلتفرم فعلی AMD با دادن 24 لاین PCIe Gen 5 در برابر فقط 16 لاینی که اینتل در نسل فعلیش (و نسل 14) میده شاید انتخاب بهتری باشه.
اول از همه از دوستان عذر میخوام چون شاید Off Topic باشه شاید هم به درد کسی بخوره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عارف جان سلام
ممنونم از لطفتون و وقتتون
در مورد بحث CPU من اینتل فن بودم
منتها الان نیم نگاهی هم به AMD مخصوصا X3D دارم
مخصوصا که هر سال مجبور نیستم تو AMD کل سیستم رو بیارم پایین تا بورد عوض کنم
در مورد تلویزیون هم تا الان انتخابم این مدل شده :
SONY 75Z9K 8K
سمت اولد نمیرم چون نمیخوام برایتنس رو کم کنم
البته امسال هم اولد 8K تو ایران فکر نکنم داشته باشیم
در مورد گیمها هم ببینیم انویدیا چیکار میخواد بکنه
چون فکر نکنم آبی از AMD گرم بشه

اول از همه از دوستان عذر میخوام چون شاید Off Topic باشه شاید هم به درد کسی بخوره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عارف جان سلام
ممنونم از لطفتون و وقتتون
در مورد بحث CPU من اینتل فن بودم
منتها الان نیم نگاهی هم به AMD مخصوصا X3D دارم
مخصوصا که هر سال مجبور نیستم تو AMD کل سیستم رو بیارم پایین تا بورد عوض کنم
در مورد تلویزیون هم تا الان انتخابم این مدل شده :
SONY 75Z9K 8K
سمت اولد نمیرم چون نمیخوام برایتنس رو کم کنم
البته امسال هم اولد 8K تو ایران فکر نکنم داشته باشیم
در مورد گیمها هم ببینیم انویدیا چیکار میخواد بکنه
چون فکر نکنم آبی از AMD گرم بشه
من خودم تا چند روز پیش اینتل داشتم رفتم به سمت 7800x3d که خوب ارتقای خوبی بود منم اینتل باز بودم اما از مهاجرتم راضیم اینتل فعلا هممون رو مسخره کرده این سال سومیه که می گه نانو کم می کنم باز لحظه اخری می گه همون مضخرف قبلیه
الان دیگه از شر delay با input lag نسل 12 13 هم راحت شدم youtube راجبش کلیپ زیاد ساختن
به علاوه e cores گاهی قاطی هم می کنه بین سوییچ کردن هاش باعث استاتر یا افت فریم در بازی ها می شه هر چند با اپدیت های اخری 11 اوضاع به مراتب بهتر شده اما همچنان کمی اذیت می کنه
به نظرم هر چی می خوای بخری سریع تر بخر تا بازار توی رکود هست و دلار ثابته کلا از بر عکس بودن مردم به شخصه همیشه استفاده می کردم چون دلار که افزایشی بشه که قطعا می شه تا چند ماه اینده باز همه هجوم میارن و دیگه خرید کردن خیلی سخت می شه یا اصلا اجناس کم می شن یا قیمت هاش فضایی می شه الان برید بخرید کلیم باهاتون راه میان

دوستان یه سوال داشتم بی شوخی
اگر قرار بر این هست که nVidia و AMD اینجوری بخوان اذیت کنن
به نظرتون ارزش داره من 2 تا سیستم ببندم بر اساس هر دو برند ؟
علت این سوالم اینه که ماد دوست ندارم
عاشق RT و DLSS هم هستم
از طرفی دوست دارم تو رز 8K بازی کنم
منظورم اینه که یه سیستم بر اساس اینتل و انویدیا
یه سیستم دیگه کلا بر اساس AMD
ممنونم
دو تا سیستم لازم نیست یک سیستم ببند با 2 تا کارت گرافیک
من الان همین کار را گردم
میتونی انتخاب کنی کدوم رندر کنه بازی رو
برای AMD لازم نیست بهترین باشه

الان 6900XT قیمتش مفته یکی بخر بزار کنار یک کارت nvidia

من خودم یک 3080ti دارم یک 6800xt

در مورد سی پی یو فکر کنم یک 13700k فعلا کاملا کافی باشه و به بالاتر نیازی نباشه

من خودم یک 3080ti دارم یک 6800xt و سی پی یو هم 12900

برای 8k هم با توجه به اینکه حتی نسل بعد کنسولها هم فکر نمی کنم از پس 8k بر بیاد و تقریبا همه بازیهای بزرگ هم بر اساس کنسول ساخته میشن فعلا یک 4k@120 بهترن گزینه هست.

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
دو تا سیستم لازم نیست یک سیستم ببند با 2 تا کارت گرافیک
من الان همین کار را گردم
میتونی انتخاب کنی کدوم رندر کنه بازی رو
برای AMD لازم نیست بهترین باشه

الان 6900XT قیمتش مفته یکی بخر بزار کنار یک کارت nvidia

من خودم یک 3080ti دارم یک 6800xt

در مورد سی پی یو فکر کنم یک 13700k فعلا کاملا کافی باشه و به بالاتر نیازی نباشه

من خودم یک 3080ti دارم یک 6800xt و سی پی یو هم 12900

برای 8k هم با توجه به اینکه حتی نسل بعد کنسولها هم فکر نمی کنم از پس 8k بر بیاد و تقریبا همه بازیهای بزرگ هم بر اساس کنسول ساخته میشن فعلا یک 4k@120 بهترن گزینه هست.
جدا نفهمیدید این دوستمون چند ساله که اسگولتون کرده توی هر تاپیکی نظرسنجی برای خرید بهترین ها کرده اما هیچ کدومم تا حالا نخریده شما این همه پول داشته باشی این همه صبر می کنی؟ اصلا می تونی صبر کنی؟
احساس کردم تا الان دیگه همه فهمیدید :D

average-fps-2560-1440.png

average-fps-2560-1440.png

قیمت 450 دلار 500 دلار برای کارت های جدید
اختلاف خیلی زیاد 7800 با 6800 ادم رو به فکر فرو می بره
البته اختلاف 50 دلار 7800 با 7700 هم با توجه به اختلاف 4 گیگی وی رم هم به همین شکله

bf82bd51-680b-447c-bc63-a97fd3a20fc5.webp

بعد از عرضه واتر استریکس در چند ماه قبل به قیمت فضایی 2200 دلار ایشون به زودی با قیمت خیلی فضایی 3000 (طبق شایعات) عرضه می شن
برد واتر قبلی تغییر کرده بود به نسبت استریکس معمولی اطلاعاتی نیست اینم تغییراتی داره یا نه اما فن روی کارت حذف شده به جاش از خمیر لیکویید استفاده شده قطر لوله ها همون مونده اما قطر با سایز رادیات بیشتر شده
بایوس اصلی برد همون 500 وات سری استریکس باقی مونده و تغییری نداشته اما بوست کلاک بالاتری داره

1694820246510.png
نسل قبل اینتل i5 در حد i9 نسل قبل شد بعد این نسل حتی به i7 قبلی نزدیک هم نشده بگذریم که کشش هم بیشتره شد
خود 13600 که داشتم بدون دستکاری با ست بوست روی 5.3 بهم امتیاز 25.600 داد عملا همون نسل قبلی با اورکلاک بالاترش هست که حتی ولتاژ با مصرفشم بیشتر شده یعنی دقیقا همون قبلی رو داره با اسم جدید می ده
فقط 14700 کمی تعییر داشته که 4 تا هسته خسته بهش اضافه شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or