جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بهتره که توان و تمرکزش روی پردازنده هاش بذاره تا ببینیم می تونه دما با مصرفش بالاخره پایین بیاره یا نه
حتی اینقدر مشکلات دارن که نسل بعدیش همچنان مشخص نیست به چه شکلی قرار بیاد چندین مدل شایعه پشتشه فقط اخرین بارشون گفتن نسل 14 اخر همین امسال عرضه می شه گویا نسخه ریفرش هم تابستان میاد
به دلایل خیلی زیادی نه اینتل نه شرکت دیگه ای توان رقابت گرافیکی با AMD NVIDIA نداره
یه زمانی هم کسی میگفت amd اینتل رو پشت سر میگذاره در بهترین حالت به حساب شوخی میگذاشتن.
اینتل همین الان، کارتی مثل a770 داره که با ۱۶ گیگ رم به مشکل از بابت رم نمیخوره ، مشکلی به زودی حتی 3070ti هم باهاش دست به گریبان خواهد بود و از طرفی در ریتریسینگ از amd بهتره

1682331459452.png
بدیهی هست که نمیشه یک شبه راه صد ساله رو بره.

آخرین ویرایش:
یه زمانی هم کسی میگفت amd اینتل رو پشت سر میگذاره در بهترین حالت به حساب شوخی میگذاشتن.
اینتل همین الان، کارتی مثل a770 داره که با ۱۶ گیگ رم به مشکل از بابت رم نمیخوره ، مشکلی به زودی حتی 3070ti هم باهاش دست به گریبان خواهد بود و از طرفی در ریتریسینگ از amd بهتره

View attachment 290839
بدیهی هست که نمیشه یک شبه راه صد ساله رو بره.
AMD با ATHLON با PHENOM کولاک کرد به حد کافی و البته داستان پردازنده از گرافیک خیلی متفاوت تره
AMD اکثرا می گفتن که امکان رسیدنش به اینتل بازم هست و صد البته با حماقت های اینتل راه برای AMD باز شد
چند نسله این شرکت روی 14 باقی موند بعدشم تازه اومد روی 10 که رقباش الان روی 4 هستن
AMD شاید بتونه بیاد در حد انویدیا یا حتی شاید ازش رد بشه اما
جایی برای اینتل در این بازی نیست
حتی احتمال اینکه انویدیا بیاد توی بازار CPU و بتونه رقابت کنه با دو غول دیگه خیلی بیشتر تا اینکه اینتل توی گرافیک حرفی برای گفتن داشته باشه
اینتل بهتره روی پردازنده های مجتمع خودش کار کنه که IGPU هست شاید حتی بتونه یکی از شرکت های کنسول سازی سمت خودش بکشه طوری که انویدیا نینتندو رو سمت خودش کشوند

آخرین ویرایش:
AMD با ATHLON با PHENOM کولاک کرد به حد کافی و البته داستان پردازنده از گرافیک خیلی متفاوت تره
AMD اکثرا می گفتن که امکان رسیدنش به اینتل بازم هست و صد البته با حماقت های اینتل راه برای AMD باز شد
چند نسله این شرکت روی 14 باقی موند بعدشم تازه اومد روی 10 که رقباش الان روی 4 هستن
AMD شاید بتونه بیاد در حد انویدیا یا حتی شاید ازش رد بشه اما
جایی برای اینتل در این بازی نیست
حتی احتمال اینکه انویدیا بیاد توی بازار CPU و بتونه رقابت کنه با دو غول دیگه خیلی بیشتر تا اینکه اینتل توی گرافیک حرفی برای گفتن داشته باشه
اینتل بهتره روی پردازنده های مجتمع خودش کار کنه که IGPU هست شاید حتی بتونه یکی از شرکت های کنسول سازی سمت خودش بکشه طوری که انویدیا نینتندو رو سمت خودش کشوند

amd تا مرز ورشکستگی رفته بود ، پیشبینی میشد سال 2020 ورشکسته بشه

https://www.nasdaq.com/articles/could-amd-go-bankrupt-2012-10-19
AMD Predicted to go Bankrupt by 2020

بعد از تغییر مدیریت با کاهش هزینه های سرمایه ای و با مدیریت خوب لیزا سو از اون وضعیت نجات پیدا کرد.

How AMD became a chip giant and leapfrogged Intel after years of playing catch-up

https://edition.cnn.com/2020/03/27/tech/lisa-su-amd-risk-takers/index.html

-------------------------------
از اونجایی که هر کدوم از شرکتها نام گذاری مخصوص به خودش رو داره مقایسه لیتوگرافی اینتل و amd مقایسه سیب با پرتغاله

Screenshot (1630).png
7 nm lithography process - WikiChip

10نانومتری اینتل غلظت ترانزیستور بیشتری نسبت 7 نانو متری tsmc داره

طبق گفته فیلیپ وانگ اینها صرفا اعداد هستند مثل مدل خودروها مثل bmw سری 5 و مزدا 6

Today, these numbers are just numbers. They are like models of a car: it is like a BMW 5 series or a Mazda 6. It doesn’t matter what the number is, it’s just the nomenclature of the next technology, the name. Don’t confuse the name of the node with what the technology actually offers,” said Philip Wong, VP of Research at TSMC.

The size in nanometers is pure marketing: what does it really mean that a transistor is manufactured in 3, 5 or 7 nanometers - How smart Technology changing lives

TSMC’s 7nm, 5nm, and 3nm “are just numbers… it doesn’t matter what the number is”

Intel 14nm and AMD/TSMC 7nm transistors micro-compared

آخرین ویرایش:
amd تا مرز ورشکستگی رفته بود ، پیشبینی میشد سال 2020 ورشکسته بشه

https://www.nasdaq.com/articles/could-amd-go-bankrupt-2012-10-19
AMD Predicted to go Bankrupt by 2020

بعد از تغییر مدیریت با کاهش هزینه های سرمایه ای و با مدیریت خوب لیزا سو از اون وضعیت نجات پیدا کرد.

How AMD became a chip giant and leapfrogged Intel after years of playing catch-up

https://edition.cnn.com/2020/03/27/tech/lisa-su-amd-risk-takers/index.html

-------------------------------
از اونجایی که هر کدوم از شرکتها نام گذاری مخصوص به خودش رو داره مقایسه لیتوگرافی اینتل و amd مقایسه سیب با پرتغاله

View attachment 290858
7 nm lithography process - WikiChip

10نانومتری اینتل غلظت ترانزیستور بیشتری نسبت 7 نانو متری tsmc داره

طبق گفته فیلیپ وانگ اینها صرفا اعداد هستند مثل مدل خودروها مثل bmw سری 5 و مزدا 6

Today, these numbers are just numbers. They are like models of a car: it is like a BMW 5 series or a Mazda 6. It doesn’t matter what the number is, it’s just the nomenclature of the next technology, the name. Don’t confuse the name of the node with what the technology actually offers,” said Philip Wong, VP of Research at TSMC.

The size in nanometers is pure marketing: what does it really mean that a transistor is manufactured in 3, 5 or 7 nanometers - How smart Technology changing lives

TSMC’s 7nm, 5nm, and 3nm “are just numbers… it doesn’t matter what the number is”

Intel 14nm and AMD/TSMC 7nm transistors micro-compared
اونی چرندی که هر شرکتی می گه من کاری ندارم که فقط فن هاش باورش می کنن برای من ریزالت مهمه که اینتل واقعا حرارت با مصرف زیادی داره چیزی که مشخصه مصرف نسل جدید اینتل قشنگ دوبل amd هست و این یعنی همون 10 نانو هست و داره ماست مالی می کنه
الان 78003dx به طرز عجیبی توی گیم مصرف کمی داره و پرفورمنسش عالیه
amd هم هنوز حماقت زیاد داره همین که نسخه 3d گذاشت با کلی تاخیر عرضه کرد و اصلا نسخه ی ارزون قیمت ازش هم نداد
توی گرافیک هاشم هیچ بهبود خاصی و جامپ خاصی توی ری تریسینگ نزد که همین باز باعث شکستش شد حتی نکرد در حد نسل 2000 ش توی این زمینه ظاهر بشه
این نسل هم اینتل هم انویدیا گاف بزرگ دادن اما amd واقعا موقعیتش سوزوند با حماقتش

نقد غول اخر اینتل که به تازگی منتشر شده

1682372223809.png

1682372304739.png
1682372341138.png

ادم می مونه چی بگه
115 درجه حرارت با کولینگ D14S که یکی از بهترین های ایر هست 355 وات مصرف اخرشم 6 درصد ضعیف تر در گیم در مقابل 77 وات مصرف با دمای 82 درجه
خودم اینتل دارم اما واقعا از 13600K بالاترش با هیچ چیزی غیر از کاستوم خنک بشو نیست

فقط می تونم به عنوان یک عاشق کامپیوتر بهتون پیشنهاد کنم که به هر قیمتی هم که شده یک انتی ویروس خوب برای خودتون تهیه کنید تا دیر نشده من برای کسایی که توی ایران هستن KASPERSKY INTERNET SECURITY با اختلاف پیشنهاد می کنم می تونید بخش هاییش که ازارتون می ده هم خاموشش کنید من خودم APP CONTROL با چند تا چیز دیگه بستم سرچ های تصادفیش هم حداقل کردم
این کسپر هکی نداره؟
من سیستم قبلیم eset بود
منتها یکی یه کانال تلگرام اده بود که هر از گاهی کد میداد اکتیو میشد
الان کد نمیده
اومدیم کسپر اینمکه پولیه
چه باید کرد؟ هکی نداره؟

این کسپر هکی نداره؟
من سیستم قبلیم eset بود
منتها یکی یه کانال تلگرام اده بود که هر از گاهی کد میداد اکتیو میشد
الان کد نمیده
اومدیم کسپر اینمکه پولیه
چه باید کرد؟ هکی نداره؟
تریال ریست داره از اون استفاده کنید کد 90 روزه ارزون هم دارن می فروشن سایت ها
نرم افزار MALWAREBYTE هم نسخه ی کرکی داره اما یکم فالس الارم هم داره چیزایی که برای کسپر زرد هست برای اون قرمزه

• Like
Reactions: Rize Mize and VICE
AMD از Z1 و Z1 Extreme جدیدترین APU خودش که مختص PC های گیمینگ Handheld ـه رو نمایی کرد :

View attachment 290973

View attachment 290972
View attachment 290971
View attachment 290970
این همون چیپ rog ally هست اما مشخص نیست کدومشه یا شایدم جفتشون باشه
مدل 8 16 هسته ایش رسما از cpu ps5 بهتره جون می ده برای شبیه سازها از جمله rpcs3 که خیلی cpu لازمه

Asus در تاریخ 11 می در ساعت 5:30 بعد از ظهر به وقت ایران از Rog Ally رو نمایی می کنه.
قیمت و تاریخ عرضه هم در همون رونمایی اعلام می شن.

FujZ-5qaUAEY5n0.jpg

نکته جالب حضور شخص بالارده ای از مایکروسافت در این معرفی هست.
خانم Roanne Sones که به تازگی به ریاست بخش دستگاه های Xbox در اومده در این ایونت حضور داره.
----
چند وقت پیش شایعاتی اومده بود که مایکروسافت حالتی به اسم Handheld Mode رو برای سیستم عامل ویندوز مخصوص دستگاه های Handheld در دست توسعه داره.

آخرین ویرایش:
این همون چیپ rog ally هست اما مشخص نیست کدومشه یا شایدم جفتشون باشه
مدل 8 16 هسته ایش رسما از cpu ps5 بهتره جون می ده برای شبیه سازها از جمله rpcs3 که خیلی cpu لازمه

Asus در تاریخ 11 می در ساعت 5:30 بعد از ظهر به وقت ایران از Rog Ally رو نمایی می کنه.
قیمت و تاریخ عرضه هم در همون رونمایی اعلام می شن.

View attachment 290976

نکته جالب حضور شخص بالارده ای از مایکروسافت در این معرفی هست.
خانم Roanne Sones که به تازگی به ریاست بخش دستگاه های Xbox در اومده در این ایونت حضور داره.
----
چند وقت پیش شایعاتی اومده بود که مایکروسافت حالتی به اسم Handheld Mode رو برای سیستم عامل ویندوز مخصوص دستگاه های Handheld در دست توسعه داره.
Asus ROG Ally hands-on: Windows but tiny

1682440098473.png

1682440584821.png

آخرین ویرایش:
AMD از Z1 و Z1 Extreme جدیدترین APU خودش که مختص PC های گیمینگ Handheld ـه رو نمایی کرد :

View attachment 290973

View attachment 290972
View attachment 290971
View attachment 290970
حدس من اینه که ولو برای استیم دک ۲ از همین الان داره برنامه میچینه که این بازاری رو که داره به دست میاره از دست نده
احتمالا از Ryzen z2 استفاده کنه و صفحه oled....

احتمالا با مایکروسافت هم همکاری میکنه برای آوردن گیم پس یا روی استیم یا روی steamos ( که این سرمایه گذاری زیادی میخواد)

حدس من اینه که ولو برای استیم دک ۲ از همین الان داره برنامه میچینه که این بازاری رو که داره به دست میاره از دست نده
احتمالا از Ryzen z2 استفاده کنه و صفحه oled....

احتمالا با مایکروسافت هم همکاری میکنه برای آوردن گیم پس یا روی استیم یا روی steamos ( که این سرمایه گذاری زیادی میخواد)
البته فک نکنم هیچکدوم از این‌ شرکتا رقیب ولو بشن ولو چون استور داره به طبع قیمت گذاری بهتری هم داره به اینا همون SteamOS و ساپورتش رو هم اضافه کنیم هیچ نیازی واسه دستگاه جدید نمیبینه. در کل فعلا زوده واسه دستگاه جدید

البته فک نکنم هیچکدوم از این‌ شرکتا رقیب ولو بشن ولو چون استور داره به طبع قیمت گذاری بهتری هم داره به اینا همون SteamOS و ساپورتش رو هم اضافه کنیم هیچ نیازی واسه دستگاه جدید نمیبینه. در کل فعلا زوده واسه دستگاه جدید
از همون روز اولی که مشخصات استیم دک اومد بیرون من گفتم سخت افزارش ضعیفه و عمر طولانی نداره( حداقل برای اجرای بازیای AAA). با وجود بهینه سازیای Steamos هم بازم بعید میدونم معجزه کنه و تا ۲ سال دیگه بتونه بازیای aaa رو روی پایینترین کیفیت ۱۰ فریم هم بده...
البته برای بازیای ایندی به شدت جوابه
یه مشکل دیگه استیم اک نداشتن دسترسی به گیم پس و استور اپیک و riot games هست. که روگ الای این مشکل رو نداره.
ولو از داشتن استور خودش سود میبره و خیلی کله گنده هست ولی Asus هم به شدت توی سخت افزار کله گنده هست و مث شرکتای کوچیک مثل aya نیست به هیچ عنوان. میتونه حتی روی ally ضرر بده ولی سودش رو پارتنرشیپ با مایکروسافت جبران کنه. البته ضررشم برای زمان لانچش هست و تا دو سال دیگه برای تولیدش احتمالا به سوددهی هم میرسه
در کل فکر میکنم که این کنسول جدید ولو رو مجبور کنه که نسخه آپگرید شده کنسولش رو سریعتر عرضه کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or