اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
همین الان کارت AMD می خری مشتری اول اخرش خودتی اینقدر مشتری نداره که 6900XT دارن 15 می فروشن حالا یک درصد فکر کن اینتل بخریتقریبا تمامی نقد های A770 کارت رو توصیه نمی کنن. یک سری مثل Hardware Unbox هم گفتن Dead on Arrival.
همشونم زشت تر شدن استریکس جلوش پلاستیک ابی قرمز کار کرده من تا الان فکر می کردم RGB هستView attachment 274378View attachment 274379
TUF 4090 در مقابل TUF 3090
رسما 3090 مثل 1060 به حساب میاد از لحاظ اندازه!
این کارت رسما توی بیلد های SFF اصلا جا نمی شه. همینجوریش 3080 و 3090 رو زورکی جا می دادن.
------------
DerBauer اورکلاکر معروف آلمانی که چند روز پیش ویدئو در آوردن IHS و نصب مستقیم کولر اه Ryzen 7000 اش خیلی سر و صدا کرد هم یک ویدئو از 4090 گذاشته و مارکتینگ کارت گیگابایت رو Bullsh*t خطاب کرده.
کلا گیگابایت در تولید زباله مهارت خاصی داره
نسل قبلشم از بدترین کارت ها بود.
این که عکس نسل قبلیه جدیده اینه
منم فکر می کردم RGB اه ویدئو آنباکیسنگ رو که دیدم حالم گرفته شدهمشونم زشت تر شدن استریکس جلوش پلاستیک ابی قرمز کار کرده من تا الان فکر می کردم RGB هست
این که عکس نسل قبلیه جدیده اینه
به تعداد یک کانتینر دستگاه پایینی رو به هم وصل کنید شاید به قدرت بالایی برسهپس چی میگن هر چی فن آوری نانومتری پایین تر بیاد سخت افزار ها کوچکتر و بهینه تر میشن؟
View attachment 274422
سایز دای همون مونده اما 16000 تا کودا کور داره با 450 وات حداقل مصرف دمای خیلی زیادی تولید می کنهپس چی میگن هر چی فن آوری نانومتری پایین تر بیاد سخت افزار ها کوچکتر و بهینه تر میشن؟
View attachment 274422