اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
فقط مولتی تک هسته ای نهamd همه جوره الان ضعیفتره
هم تک هسته و هم مولتی
نسل 14 اینتل که رسما خاک میشه
13600 به عنوان میانرده غولی هست برا خودش
خدا رو شکر مساله IHS مزخرف از اینتل به AMD ها سرایت کرده
نتیجه دیلید کردن رایزن 7900
زیر لود کامل حدود ۲۰ درجه خنکتر کار میکنه (البته با یه کولر تخیلی)
فرآیند هم یه جوریه که کاربر عادی هیچ وقت نمیتونه این نتیجه رو بگیره. فقط در حد دیدن میتونید استفاده کنید.
Sony PS3 Emulator “RPCS3” Now Fully Supports AMD Ryzen 7000 “Zen 4” AVX-512 CPU Instructions
قیمت ها هم در ایران نمایان شدن از 12500 برای 7600 تا 16500 برای 7700 به همین ترتیب به بالا
من در تاپیک وین 11 توضیح دادم که می شه خیلی راحت با 2 برنامه همه چیز شبیه 10 کردآیا این چیزی بود که یک سال طول بکشه مایکرو جان؟
لطفا یه اپدیت سالم و استیبل بده ما کوچ کنیم. یه سری اپدیت کردم بعد ۲ روز برگشتم رو ۱۰
من وسواس اپدیت دارم ولی UX ویندوز ۱۱ خیلی رو مخه. ۱۰ یه سری ویژگی خوبی داشت که لطف کردن به هر طریقی دسترسی بهش سخت کردن مثل همین
View attachment 274146
اصلا ول کن اینارو یک StartAllBack نصب کن همه اینارو اوکی میکنه هم چند برابر آپشن واسه کاستومایزشن تسک بار و رابط کاربری میزاره جلوت، جوری هم مچ میشه با ویندوز که اصلا نمیفهمی دیفالت خودش هست یا نه.آیا این چیزی بود که یک سال طول بکشه مایکرو جان؟
لطفا یه اپدیت سالم و استیبل بده ما کوچ کنیم. یه سری اپدیت کردم بعد ۲ روز برگشتم رو ۱۰
من وسواس اپدیت دارم ولی UX ویندوز ۱۱ خیلی رو مخه. ۱۰ یه سری ویژگی خوبی داشت که لطف کردن به هر طریقی دسترسی بهش سخت کردن مثل همین
View attachment 274146