جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

View attachment 266661

به گفته لیکر معروف kopite7kimi چیپ کامل ad104 دارای

. 7680 هسته پردازشی fp32
. 12گیگبایت vram با سرعت 21 گیگابایت بر ثانیه و مصرف 400 وات هست
. قدرتی برابر با rtx3090ti دارد.

View attachment 266662

Full NVIDIA RTX 40 "AD104" GPU with 7680 cores and 400W TDP to match RTX 3090 Ti in performance - VideoCardz.com
اگه بخواد قدرت خامو اونو داشته باشته و تغییرات دیگه رو در نظر نگیریم. فرکانسش باید به 2.6 گیگ برسه.

3DCENTER-PRICES-AUGUST-22.png

2022-08-01_15-36-56.jpg

قیمتا یکم گیج کننده هست. باید msrp رو از دلار به یورو تبدیل کنید و بعد 19 درصد مالیات بهش اضافه کنید

2022-08-01_15-48-27.jpg

در واقع 999 یورو میشه همون 858 دلار.
_________
nimez برداشته تو درایور کاستوم خودش. برا کارتهای قبل از rdna با درایوری که داده
noise suppression رو فعال کرده. البته بعضی یوزرها براشون درست کار نکرده.
لینک دانلود

آخرین ویرایش:
Hardware Unboxed بررسی Intel Arc A380 از GUNNIR رو گذاشته و این GPU بدون ReBAR از 6400 بر روی اسلات PCIe3 و با ReBAR از 6400 بر روی اسلات PCIe4 ضعیف تره.

نتایج ناامید کنندست و مجددا تایید می کنه که کارت عملکرد مناسبی نداره و بنچمارک های قبلی درست بودن. در کنار این گزارش های بسیاری هست که کارت مشکلات درایور داره.

آخرین ویرایش:
نتایج Hardware Survey اه استیم در ماه جولای منتشر شده و دو نکته قابل توجه در اون هست.
اول این که سهم بازار اینتل بعد از افزایشی که ماه پیش داشت مجددا 2.21% کاهش داشته در حالی که سهم AMD مقدار 2.22% افزایش داشته.

نکته بعدی اینه که تعداد کاربران استیم که هدست VR دارن افزایش چشم گیر 4.80% ای داشته و به 6.67% رسیده. بیش از نیمی از هدست های استیم رو هدست Meta/Oculus Quest 2 با 50.32% تشکیل می ده که رشد 1.30% ای نسبت به ماه پیش داشته.
هدست Valve Index با 15.26% در مقام بعدی هست که نسبت به ماه پیش 0.31% کاهش داشته. در مقام سوم هدست Oculus Rift S با 9.88% سهم هست که از April 2021 تولیدش متوقف شده و 0.72% کاهش سهم داشته.
در مجموع 67.16% بازار دست هدست های Oculus/Meta هست.

خواستم اول به عزیزان بگم که من فعالیتم در این سایت به دلایلی که در بخش انتقادات هست قطع کردم و تمرکزم برای کانال خواهم گذاشت چون به زودی از فاز بتا در میاد و تغییرات گسترده ای می کنه
اما کماکان در بخش پیام خصوصی پاسخگوی دوستان هستم
Gamers Nexus یک ویدئو گذاشته از وضعیت افتضاح درایور کارت های گرافیک Intel Arc. کارتی که استفاده کردن A380 بوده و دو هفته به صورت مداوم این کارت رو بررسی می کردن.
حتی CSGO هم درست اجرا نمی شه!
watch?v=MjYSeT-T5uk

نتایج Hardware Survey اه استیم در ماه جولای منتشر شده و دو نکته قابل توجه در اون هست.
اول این که سهم بازار اینتل بعد از افزایشی که ماه پیش داشت مجددا 2.21% کاهش داشته در حالی که سهم AMD مقدار 2.22% افزایش داشته.

نکته بعدی اینه که تعداد کاربران استیم که هدست VR دارن افزایش چشم گیر 4.80% ای داشته و به 6.67% رسیده. بیش از نیمی از هدست های استیم رو هدست Meta/Oculus Quest 2 با 50.32% تشکیل می ده که رشد 1.30% ای نسبت به ماه پیش داشته.
هدست Valve Index با 15.26% در مقام بعدی هست که نسبت به ماه پیش 0.31% کاهش داشته. در مقام سوم هدست Oculus Rift S با 9.88% سهم هست که از April 2021 تولیدش متوقف شده و 0.72% کاهش سهم داشته.
در مجموع 67.16% بازار دست هدست های Oculus/Meta هست.
اینتل اونطوری که شنیده می شه کلا بخش گرافیکش رو کنسل کرده و بعد از تاخیرهای زیاد ظاهرا فقط همین مدلش عرضه می شه بقیه کنسل شدن. در کل هم اوضاع اینتل اصلا خوب نیست و درامد فصل دوم امسالش 17 درصد افت داشته که از کلمه disater یعنی فاجعه براش استفاده کردن
خوب من از قبل هم با توجه به شرایط اینتل گفتم که شکست می خوره و حالا نیومده هم شکست رو پذیرفته جالبم هست کسی که هر ثانیه توی سایت هست هر خبری میاد بدون تاخیر می ذاره خبرهایی که جو منفی راجب برند محبوبش داره رو ابدا نمی ذاره و این مدل خبرگذاری 2 زار هم ارزش نداره.
حقیقتا ارزش نداره به خاطر سود یک شرکت دیگه که اصلا به شما مربوط نمی شه نوع برخوردتون با دیگران به این شکل باشه اینو برای مدیرهای این سایت هم می گم تنها چیزی که ارزش داره حقیقت و واقعیت هست

در مورد vr هم از ابتدا گفتم که شکست می خوره دلایلش زیاده ولی دست و پایی که می زنن بیهوده هست vr باید سال های دیگه کلی از نواقصش برطرف بشه و با یک قیمت منطقی بیاد تا بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه فعلا چیزی نیست که بتونه فراگیر بشه
من خودم بارها انواع vr هم تست کردم و فقط برای چند دقیقه لذت بخش هست یا مدت کوتاه بعدش دیگه سمتش نمی رید در کل half life بهترین تجربه طولانی این گجت هست که خیلی ها بعد از اون فروختنش

تاریخ ریلیز رایزن 7000 مشخص شد
  • AMD Ryzen 7000 Announcement – August 29th, 2022, 8:00PM ET
  • AMD Ryzen 7000 Reviews – September 13th, 2022, 9:00 AM ET
  • AMD Ryzen 7000 Launch – September 15th, 2022, 9:00 AM ET
همونطور که قبلا گفته شده بود تو آگوست ( دقیقتر 29 آگوست) معرفی میشه و 13 سپتامبر امبارگو برداشته و 15 سپتامبر لانچ هست
چون که اونا بیکار نیشتن، دو بار مطلبشو گذاشتن و منتظرن ببینن تو زمان انتشار درایور نهایی هم مشکل پابرجا میمونه یا نه و همینجا اینو پیش بینی میکنم تو انتشار درایور نهایی، بازیهای زیر دایرکت 11 بهینه نیستن اصلا.

آخرین ویرایش:
اگه اینا هم مثل اینتل برای کارکردن نیاز به راکتور اتمی و برای خنک شدن نیاز به کولر ۳۰ هزار دارن، به درد عمه محترم‌شون می‌خوره:-<

تصویر لیک شده از نسل بعدی خنک کننده برای رایزن سری 7000 و راپتر لیک

احتمالا با توجه به اینکه از لیتوگرافی 5 نانومتری استفاده میکنند مشکل کمتری برای خنک سازیشون باشه . حداقل نسبت به اینتل که از لیتوگرافی قدیمیتری استفاده میکنه

Screenshot (823).png
AMD vs Intel: Which CPUs Are Better in 2022?
Screenshot (824).png

AMD Zen 4 Ryzen 7000 Specs, Release Date Window, Benchmarks, and More

آخرین ویرایش:
این یه لیست از لیک cpu های amd

2022-08-04_13-22-07.jpg

2022-08-04_13-19-53.jpg

شده 12 گیگ و پهنای باند بشدت افزایش پیدا کرده و 192 بیت شده + سایر تغییرات

CB-HWBOT.png

با 5995wx رفته فرکانسو رسونده به 5.15 گیگ، بالاترین فرکانس بوستش 4.5 گیگه، اور زده و رکورد زده

AMD-TR-5995WX-OC-4.jpg AMD-TR-5995WX-OC-1.jpg

cpu ش 6500 دلاره، حالا مادربرد و سایر بماند.

amd اشتباه کرد سر drr5 بودن تو فروش ضربه میخوره بازار امادگیشو نداره
کار دیگه نمی تونست بکنه. به خاطر پشتیبانی طولانی مدتی که از سوکت اش داره تنها راهش همین بود. نمی تونست چندین نسل CPU بده با کنترلر DDR4 روش.
فعلا هم فقط سری بالارده اش رو عرضه می کنه بقیه می رن اواخر امسال و سال دیگه. از اون ورم قیمت پردازنده های Ryzen 5000 رو شدیدا آورده پایین و همین اواخر هم یک سری پردازنده جدید عرضه کرد تا بتونن بازار رو پوشش بدن.

مادربورد های جدید اینتل هم فقط DDR5 ساپورت می کنن و فقط پردازنده هاش کنترلر DDR4 دارن و اگر بخوای استفاده کنی باید مادربورد های نسل قبل سری 600 رو بخری.

اینتل هفته آینده در siggraph 2022 از اولین کارت گرافیک ورک استیشن بر پایه arc رونمایی میکنه
این نمایشگاه از 8-11 آگوست برگزار میشه، دوشنبه هفته آینده

Intel-Arc-PRO-768x296.png

به نظر میاد کارتهای پایین رده معرفی میشن و احتمالا از قابلیت xess و ریتریس کارتای اینتل چیزی ببینیم.

4080 مثل اینکه دانگرید شده و 4070 رو که بردن بالا، 4080 رو کشیدن پایین

2022-08-05_13-43-40.jpg

هنووز سوالاتی از قیمت، ریتریس و ... رو بی پاسخ گذاشته و باعث شده، aib هایی مطرح که به طراحیهای اختصاصی مشهورن، نگران بشن
بقیه شرکا هم فعالیتهای بازاریابی رو محدود کردن.باید بجنبه اینتل . به قول igor lab از دیدگاه یه مشتری، تنها میتونم بهترینها رو براشون آرزو کنم

2022-08-05_13-54-24.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or