جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

نتایج i5 13600k

LWenwbaxLuZX43ZG9k6T4i.jpg 2022-07-21_17-42-29.jpg

نسبت به 5950x
20 درصد تو تک سریعتره و 3 درصد تو مولتی ضعیفتره.
نتایج تا زمان ریلیز میتونه بهتر از این باشه بخاطر مشکلات بایوس.

Intel Arc A770 flagship GPU demoed with 2.5 GHz clock and 190W GPU power, OC up to 285W​

اولین نمایش از کارتگرافیک پرچمدار اینتل

قیمت 380 رو تو کانال یوتیوبی تایید میکنه، اینتل، این قشنگ نیست.
طبق حرفهای linus یکسری از مشکلاتی که گفته بود مثل rbar و نصب درایور و ... یا رفع شدن یا تا آگوست رفع میشن.

آخرین ویرایش:
اینتل گفته برای رفع مشکل اوراستاک(موجودی بیش از حد) قیمت ها می خواد افزایش بده
در حقیقت اینتل می خواد با تهدید افزایش قیمت کاری کنه تا خریداران عمده مازاد تولیدیش رو هر چه زودتر بخرن
مشخص نیست این افزایش قیمت به نسل بعد هم کشیده می شه یا نه اما ظاهرا اینتل می خواد با این سیاست پردازنده های خیلی زیادی که روی دستش باد کرده رو رد کنه بره تا فضا برای نسل بعدیش باز بشه
همیشه سیاست این بوده تا قبلی ها افرهای ویژه می خوردن تا سریعا رد بشن برن دقیقا مشابه کاری که انویدیا به تازگی انجام داده(کاهش قیمت و باندل کردن محصولات)
من در مورد این خبر سکوت می کنم تحلیلش با شما

1658427171391.png

بنچمارک 13600 هم عرضه شده و طبق پیشبینی ها(نه پیشگویی) دقیقا همون 12700 هست 13700 هم همون 12900 هست
با بایوس جدید هم تغییری در پرفورمنس شاهد نخواهیم بود چون معماری پردازنده هیچ تفاوتی نکرده بایوس جدید صرفا برای معرفی پردازنده به سیستم هست مگر اینکه برای اورکلاکش بتونه موثر تر عمل کنه

amd سوتی داده و اشتباها یکی از تکنولوژیهای آیندشو که رقیب انویدیا و rtx voice هست ررو تو یوتیوب لیک کرده با عنوان amd noise suppression
یه نرم افزار کاربردیه که کیفیت صدا رو بهبود میبخشه با کمک هوش مصنوعی
این برا کسانی که از notebook و میکروفونهای داخلی با کیفیت پایین استفاده میکنن کاربردیه و سعی میکنه نویز رو حذف کنه.مثل اینکه آماده ریلیزه،
rtx voice انویدیا تا سری 600 جواب میده، محض یادآوری.اینم لینک، اگه تا حالا نگرفتید
https://developer.download.nvidia.c..._Voice/NVIDIA_RTX_Voice_v0.5.12.6_Updated.exe

View attachment AMD Noise Suppression teaser video - Amd_2.mp4
یه چیزی عرفه، مثل اینکه بگم، 4050 قدرتی مابین 3060 و 3070 داره. عرفه.
ولی مثلا در مقابل یه بازی مثل stray تو 7 هفته پیش فروش 3 هفته تو تاپ 10 باشه رو بگی خوب نفروخته، این میشه پیش بینی و حالا ففرداشم رکورد 60 هزار پلیر همزمانو میزنه، مهم نیست،چون نسبی هست و بر اساس فروش gta v یا فیفا یا کالاف ضعیف فروخته،پس پیش بینی درسته.
کلام آخر: معمولا تحلیلگرها نمیارن سطح خودشونو پایین و با کسانی که دیتاهای low level دارن بحث کنن، مثل تحلیل های ندیدن قیمت msrp و نابودی فلان شرکت و بهمان شرکت.
پس تو سطحتون نیست واقعا،که با افراد low level که صرفا خبر ترجمه میکنن و میزارن بحث کنید، افت داره. انشاالله این پایان باشه.

آخرین ویرایش:
بنچمارک 13700K هم منتشر شده هر چند با رم DDR4 هست این پردازنده دقیقا همون 12900K هست که کمی اختلافش برای استفاده از رم DDR4 هست
1658493311402.png
1658493335180.png
--------
بچه ها ممنون از اینکه پست دادین که فلانی داره بی احترامی می کنه چرا جوابش نمی دی من توی این سایت نیومدم که با کسی سر مسائل بی اهمیت بحث کنم برای من واقعا اهمیتی نداره چه برندی خوب کار می کنه یا نه چون منافعش به من نمی رسه برای همین هیچ وقت از هیچ برندی طرفداری یا بر عکس تخریب نمی کنم صرفا عین هر سایت دیگه ای خبرهای مهم می ذارم و عین همون ها که تحلیل خودشونم در خبر می ذارن من هم می ذارم اما اکثر مواقع خود تحلیل همون منبع می ذارم. باید بگم که یکسری افراد توی سایت دائما انلاین بی کار و دائما اسپم هستن که سر به هر تاپیکی هم که بزنید اونجا هستن و پست گذاشتن من این افراد رو گذاشتم توی بلک لیستم که حتی دیگه پستشون رو نبینم برامم مهم نیست که بهم بی احترامی می کنن یا چی می گن دوست هم ندارم مجدد پست هاشون رو بهم نشون بدید بذارید این افراد توی دنیای کوچیک خودشون باشن هر چند از محبتتون سپاسگذارم.
من همیشه اخبار رو بی طرف گذاشتم و ذره ای برام اهمیت نداشته به نفع کدام جناح بوده به موقعش انودیا تخریب کردم به موقعش بقیه برندها رو ازشون تعریف کردم این بستگی به اون شرکت داره که داره در اون لحظه چطوری کار می کنه. من تا به حال پست تخریب کسی رو نقل نکردم و اگرم بحثی بوده صرفا برای این بوده که با فن بازی اطلاعات غلط به مخاطب داده نشه

شبکه ی اتریوم به طور رسمی در تاریخ 19 سپتامبر یعنی اخر شهریور (30 م فکر کنم می شه) اپدیت می شه
2 ماه تا پایان عمر ماینینگ اتریوم برای همیشه مونده و باید دید اینده ماینینگ به چه سمتی می ره خیلی از شرکت ها کارهایی دارن انجام می دن تا جایگزین اتریوم بشن و البته اتریوم کلاسیک هم به قوت خودش باقی خواهند بود و قابل ماین

آخرین ویرایش:
شبکه ی اتریوم به طور رسمی در تاریخ 19 سپتامبر یعنی اخر شهریور 30 م فکر کنم می شه اپدیت می شه
2 ماه تا پایان عمر ماینینگ اتریوم برای همیشه مونده و باید دید اینده ماینینگ به چه سمتی می ره خیلی از شرکت ها کارهایی دارن انجام می دن تا جایگزین اتریوم بشن و البته اتریوم کلاسیک هم به قوت خودش باقی خواهند بود و قابل ماین
کل مارکت کپ اتریوم کلاسیک الان 3.5 میلیارد دلاره. در بالاترین روزگارش هم 6.5 میلیارد دلار بوده.
همه کوین‌های موجود منهای بیت‌کوین و اتریوم، روی هم کمتر از ۴۰۰ میلیارد دلار ارزش دارن (قابل ماین یا غیر قابل ماین) در حالی که اتریوم حدود ۲۰۰ میلیارد دلاره.
مونرو هم در حد همین ۲-۳ میلیارد دلاره.
در نتیجه اگر واقعا اتریوم از حالت استخراجی خارج بشه، بعیده که بقیه کوین‌ها تاثیر قابل توجهی در ماینینگ داشته باشن.
اگر فرض کنیم درآمد ماینینگ ۱.۵ درصد مارکت کپ در سال باشه، کل درآمد ماینینگ میشه ۶ میلیارد دلار که نمی‌تونه تاثیر زیادی روی بازار کارت گرافیک بذاره.

کل مارکت کپ اتریوم کلاسیک الان 3.5 میلیارد دلاره. در بالاترین روزگارش هم 6.5 میلیارد دلار بوده.
همه کوین‌های موجود منهای بیت‌کوین و اتریوم، روی هم کمتر از ۴۰۰ میلیارد دلار ارزش دارن (قابل ماین یا غیر قابل ماین) در حالی که اتریوم حدود ۲۰۰ میلیارد دلاره.
مونرو هم در حد همین ۲-۳ میلیارد دلاره.
در نتیجه اگر واقعا اتریوم از حالت استخراجی خارج بشه، بعیده که بقیه کوین‌ها تاثیر قابل توجهی در ماینینگ داشته باشن.
اگر فرض کنیم درآمد ماینینگ ۱.۵ درصد مارکت کپ در سال باشه، کل درآمد ماینینگ میشه ۶ میلیارد دلار که نمی‌تونه تاثیر زیادی روی بازار کارت گرافیک بذاره.
من البته هیچ تحلیلی نکردم و فقط خبر رو گذاشتم به هر حال ممنونم از توضیحات خوبتون
نگرانی از بازار کارت گرافیک تقریبا تا چند ماه اول عرضه ش منتفی هست مگر اینکه دست هایی پشت پرده باشه که بارها سوپرایزمون کردن
اینده بازار ماینینگ یکی از مبهم ترین چیز های دنیا هست که همه ی پیشبینی ها رو به سمت پیشگویی می بره
حذف اتریوم از معادلات تغییرات گسترده ای در کل بازار ارز دیجیتال ایجاد خواهد کرد. این طوفان به سمتی حرکت کنه مشخص نیست. همه مدل سناریو موجود هست
اما بازار ماینینگ بخش زیادیش به اتریوم وابسته هست و البته نه همش چرا که بخشی از ماینینگ با دستگاهای خاص برای کوین های دیگه هست که البته بیشتر دست ارگان های بزرگ هست چون مصرف برق به شدت بالایی داره
این تحلیلی که شما کردید یک تحلیل خطی هست در حضور اتریوم اما با حذف اون از معادلات ماینینگ باید دید این حجم کجا می ره ایا از بین می ره یا شرکت دیگه ای می تونه جاشو به تدریج بگیره
من فعلا سرم شلوغه اما به زودی کلی اطلاعات در این باره جمع کردم و البته باید تکمیلش کنم طی یک ویدیو داخل کانال قرار می دم اطلاعاتی که واقعا اینده ماینینگ رو به شدت پیچیده می کنه
طوری شده که حتی شرکت های فعال در این حوزه هم از ایندشون دید درستی ندارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
از آمازون برزیل طرف کارت 3090ti گرفته، دیده وزنش عجیبه. گفته به خانمش بیاد فیلم بگیره

توی جعبه کرده، این بوده، یه ظرف پر از شن.

2022-07-23_14-06-22.jpg

جعبه باز شده و 3070 رو گذاشتن جای 3090

2022-07-23_14-18-12.jpg 2022-07-23_14-18-56.jpg

انویدیا رو کاهش قبلیش بازم یه کاهش دیگه زد و الان

2022-07-24_15-58-59.jpg

https://www.newegg.com/msi-geforce-...on=3080ti&cm_re=3080ti-_-14-137-651-_-Product
300 دلار کاهش تو کمتر از یکماه، اگه خواستیید بخرید، 30 دلار کارت تخفیف داره.

2022-07-24_16-04-13.jpg

استیم دک صدرنشینه که بخاطر قیمتشه
stray دومه و پیش فروش اسپایدر من هم سومه، اسپایدی احتمالا یه چند هفته ای تو لیست خواهد موند
raft پنجمین هفته متوالی هست که تو لیست تاپ 10 هست
dinkum با استقبال خوبی روبرو شده و اولین بازی استودیو هست و حدود 12 هزار پلیر همزمان داره
no man sky هم تخفیف خورده و اومده
والو و الدن که امسال عمدتا تو لیسته هفتم و هشتمن
multiversus و ready or not بعدین.

2022-07-24_19-35-45.jpg

استیم دک صدرنشینه که بخاطر قیمتشه
stray دومه و پیش فروش اسپایدر من هم سومه، اسپایدی احتمالا یه چند هفته ای تو لیست خواهد موند
raft پنجمین هفته متوالی هست که تو لیست تاپ 10 هست
dinkum با استقبال خوبی روبرو شده و اولین بازی استودیو هست و حدود 12 هزار پلیر همزمان داره
no man sky هم تخفیف خورده و اومده
والو و الدن که امسال عمدتا تو لیسته هفتم و هشتمن
multiversus و ready or not بعدین.

View attachment 265811
من دلیل این که Index میاد توی Top10 رو نمی فهمم. البته می دونم که چارت ها بر اساس قیمت هست نه تعداد ولی بازم منطقی پشتش نیست.
Index شدیدا مشکلات سخت افزاری داره و Valve هم لطف کرده کلا به هیچ جاش نگرفته. از نشت چسب روی لنز ها گرفته تا فیل شدن Base Station ها و دریفت کنترل.
هدست قدیمی ای هم هست و N تا Paten هم اومده از Valve بیرون که هدست جدید داره می ده بیرون.
گزینه های بهتر از Index الان هستن. Reverb G2 V2 و Quest 2 هر دو هم از Index ارزون تر ان هم بهتر ان (به جز FOV) یا Vive Pro 2. در نهایت مشکل Reverb و Vive اگر کنترلر هم باشه می تونی فقط خود HMD رو بگیری با کنترلر های Index ست اشون کنی.
کلا Index مطلقا ارزش خرید نداره الان. گارانتی اشم صرفا یک ساله و بعد اون یک سال هر بلایی سرش بیاد باید پول بدی تعمیرش کنن.
البته بماند که نسل جدید Headset ها هم دارن میان که البته خیلی گرونن.

من دلیل این که Index میاد توی Top10 رو نمی فهمم. البته می دونم که چارت ها بر اساس قیمت هست نه تعداد ولی بازم منطقی پشتش نیست.
Index شدیدا مشکلات سخت افزاری داره و Valve هم لطف کرده کلا به هیچ جاش نگرفته. از نشت چسب روی لنز ها گرفته تا فیل شدن Base Station ها و دریفت کنترل.
هدست قدیمی ای هم هست و N تا Paten هم اومده از Valve بیرون که هدست جدید داره می ده بیرون.
گزینه های بهتر از Index الان هستن. Reverb G2 V2 و Quest 2 هر دو هم از Index ارزون تر ان هم بهتر ان (به جز FOV) یا Vive Pro 2. در نهایت مشکل Reverb و Vive اگر کنترلر هم باشه می تونی فقط خود HMD رو بگیری با کنترلر های Index ست اشون کنی.
کلا Index مطلقا ارزش خرید نداره الان. گارانتی اشم صرفا یک ساله و بعد اون یک سال هر بلایی سرش بیاد باید پول بدی تعمیرش کنن.
البته بماند که نسل جدید Headset ها هم دارن میان که البته خیلی گرونن.
الان که جشنواره vr هست و بازیای vr تخفیف دارن.
ولی معمولا وقتی بازیاش وقتی خوب تخفیف میخورن یا رقیب قوی ای نیست تو بازار میاد تو لیست.
ولی به هر صورت طرفدار داره

steam-headset-vendor-marketshare-january-2022.png steam-headset-marketshare-january-2022-1.png monthly-connect-vr-headsets-steam-january-2022-count.png

3.4 میلیون vr تو ژانویه رفتن تو استیم
quest 2 بود 46
والو 14.3
risft sهم 13.1
vive 7.3
2/3 بازار دست متا هست و هدستاش.

Samsung is the first in the world to start shipping 3nm chips

سامسونگ امروز تبدیل به اولین شرکت دنیا شد که تراشه های 3 نانومتری رو شیپ میکنه. در ساخت این تراشه ها از فناوری GAA (Gate All Around) transistors استفاده شده. کمپانی کره ای برای رونمایی از این فناوری یک مراسم با حضور 100 نفر از کارمند های خودش برگزار کرد و گفته شده که از همین الان مشتریای این شرکت که AMD و اپل و اینتل و Nvidia هستن، دست به کار شدن و سفارش هاشون رو به سامسونگ دادن.

TSMC هم در ماه های پایانی سال 2022 از فناوری ساخت 3 نانومتری خودش رونمایی میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or