اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
قیمت 380 رو تو کانال یوتیوبی تایید میکنه، اینتل، این قشنگ نیست.Intel Arc A770 flagship GPU demoed with 2.5 GHz clock and 190W GPU power, OC up to 285W
اولین نمایش از کارتگرافیک پرچمدار اینتل
کل مارکت کپ اتریوم کلاسیک الان 3.5 میلیارد دلاره. در بالاترین روزگارش هم 6.5 میلیارد دلار بوده.شبکه ی اتریوم به طور رسمی در تاریخ 19 سپتامبر یعنی اخر شهریور 30 م فکر کنم می شه اپدیت می شه
2 ماه تا پایان عمر ماینینگ اتریوم برای همیشه مونده و باید دید اینده ماینینگ به چه سمتی می ره خیلی از شرکت ها کارهایی دارن انجام می دن تا جایگزین اتریوم بشن و البته اتریوم کلاسیک هم به قوت خودش باقی خواهند بود و قابل ماین
من البته هیچ تحلیلی نکردم و فقط خبر رو گذاشتم به هر حال ممنونم از توضیحات خوبتونکل مارکت کپ اتریوم کلاسیک الان 3.5 میلیارد دلاره. در بالاترین روزگارش هم 6.5 میلیارد دلار بوده.
همه کوینهای موجود منهای بیتکوین و اتریوم، روی هم کمتر از ۴۰۰ میلیارد دلار ارزش دارن (قابل ماین یا غیر قابل ماین) در حالی که اتریوم حدود ۲۰۰ میلیارد دلاره.
مونرو هم در حد همین ۲-۳ میلیارد دلاره.
در نتیجه اگر واقعا اتریوم از حالت استخراجی خارج بشه، بعیده که بقیه کوینها تاثیر قابل توجهی در ماینینگ داشته باشن.
اگر فرض کنیم درآمد ماینینگ ۱.۵ درصد مارکت کپ در سال باشه، کل درآمد ماینینگ میشه ۶ میلیارد دلار که نمیتونه تاثیر زیادی روی بازار کارت گرافیک بذاره.
من دلیل این که Index میاد توی Top10 رو نمی فهمم. البته می دونم که چارت ها بر اساس قیمت هست نه تعداد ولی بازم منطقی پشتش نیست.استیم دک صدرنشینه که بخاطر قیمتشه
stray دومه و پیش فروش اسپایدر من هم سومه، اسپایدی احتمالا یه چند هفته ای تو لیست خواهد موند
raft پنجمین هفته متوالی هست که تو لیست تاپ 10 هست
dinkum با استقبال خوبی روبرو شده و اولین بازی استودیو هست و حدود 12 هزار پلیر همزمان داره
no man sky هم تخفیف خورده و اومده
والو و الدن که امسال عمدتا تو لیسته هفتم و هشتمن
multiversus و ready or not بعدین.
View attachment 265811
الان که جشنواره vr هست و بازیای vr تخفیف دارن.من دلیل این که Index میاد توی Top10 رو نمی فهمم. البته می دونم که چارت ها بر اساس قیمت هست نه تعداد ولی بازم منطقی پشتش نیست.
Index شدیدا مشکلات سخت افزاری داره و Valve هم لطف کرده کلا به هیچ جاش نگرفته. از نشت چسب روی لنز ها گرفته تا فیل شدن Base Station ها و دریفت کنترل.
هدست قدیمی ای هم هست و N تا Paten هم اومده از Valve بیرون که هدست جدید داره می ده بیرون.
گزینه های بهتر از Index الان هستن. Reverb G2 V2 و Quest 2 هر دو هم از Index ارزون تر ان هم بهتر ان (به جز FOV) یا Vive Pro 2. در نهایت مشکل Reverb و Vive اگر کنترلر هم باشه می تونی فقط خود HMD رو بگیری با کنترلر های Index ست اشون کنی.
کلا Index مطلقا ارزش خرید نداره الان. گارانتی اشم صرفا یک ساله و بعد اون یک سال هر بلایی سرش بیاد باید پول بدی تعمیرش کنن.
البته بماند که نسل جدید Headset ها هم دارن میان که البته خیلی گرونن.