جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

:)):)):)):))

Apple و AMD اعصاب نگذاشتند دیگه برای انویدیا با بنچمارهای عجیب و غریبشون !!!
بالاخره انویدیا هم مجبور شد اشاره مستقیم بکنه .

فقط کافیه به قیافه این رفیقمون دقت کنید !

View attachment 255998
اگه واقعی باشه می تونن به راحتی ازش شکایت کنن مگه اینکه بدونن چطوری تست کنن در شرایط غیر استاندارد

انویدیا هم که سری جدید معرفی نکرد و احتمالا همون سپتامبر بیادش من گفتم زمانی که سر اشپز نباشه خبری هم از غذای جدید نیست :D

• Like
Reactions: {ehsan}
Linus یک ویدئو از این Project Stealth اه Gigabyte گذاشته و همونطور که گفتم وقتی پاور می بده کل Cable Management کیس به فنا می ره.
MSI هم از یک چیزی مثل همین امروز رونمایی کرده.
بابا یکدونه از این ار جی بی لیانلی می خرید خوشگل ترم می شه الان همه دنیا یدونه از اینا با فن خز هیلو ست می کنن :D برای گرافیک های جدید که 12 پین می شن برای کارت های دراز اما گزینه ی خوبی هست که پشت کارت سوکت بذارن به شرط اینکه مشابه گیگا نیان سوکت به جای لحیم به برد با کابل منتقلش کنن که یا پین های سوکت کج بشن یا سیم ذوب بشه یا کلا اتیش بگیره

جالبه که گیگابایت دیگه یکدونه شعبه تعمیرات هم توی دوبی نداره من نمی دونم اواژنگ چطوری هنوز خدمات گارانتی می ده

• Smile
Reactions: Annunaki ™
اگه واقعی باشه می تونن به راحتی ازش شکایت کنن مگه اینکه بدونن چطوری تست کنن در شرایط غیر استاندارد

انویدیا هم که سری جدید معرفی نکرد و احتمالا همون سپتامبر بیادش من گفتم زمانی که سر اشپز نباشه خبری هم از غذای جدید نیست :D
چرا عاخه شکایت کنند وقتی خودشون این مسخره بازی را شروع کردند !

• Smile
Reactions: Persia Tech
ویدیو linus که دوستمون گفت رو دیدم جلوی کیس بستس بعد fan filter داره =)) مشخصه نمیصرفه برا هچین کاری خط تولید رو تغییر بدی
این گیگابایت مهندساش از دانشگاه پیام نور جمع کرده :D
پاور می زنه اتیش می گیره
گرافیک می زنه اتیش می گیره
کیس می زنه جلوش ورودی هوا نداره(توی همین کلیپی که گفتی کلی مسخره ش می کنه اخرم با دریل جلوش سوراخ ایجاد می کنه)
اونم از طراحی فن های ائورس گرافیک هاش که متداخله باعث می شه هم دیگه رو خنثی کنن نتیجه ش فقط می شه نویز بالای صدا با دمای بالا(دیگه مهندش یک ترم هم انتقال حرارت خونده باشه همچین طراحی مسخره ای نمی کنه)

این گیگابایت مهندساش از دانشگاه پیام نور جمع کرده :D
پاور می زنه اتیش می گیره
گرافیک می زنه اتیش می گیره
کیس می زنه جلوش ورودی هوا نداره(توی همین کلیپی که گفتی کلی مسخره ش می کنه اخرم با دریل جلوش سوراخ ایجاد می کنه)
اونم از طراحی فن های ائورس گرافیک هاش که متداخله باعث می شه هم دیگه رو خنثی کنن نتیجه ش فقط می شه نویز بالای صدا با دمای بالا(دیگه مهندش یک ترم هم انتقال حرارت خونده باشه همچین طراحی مسخره ای نمی کنه)
مادربورد هاشم که شاهکار کرده زده روی مادربورد های میان رده و حتی یک سری بالارده نسل 12 اینتل چیپ ست صدایی استفاده می کنه که روی ارزون ترین مادربورد ها استفاده می کنن.
کلا از زباله ترین برند هاست :D فقط یک سری مانیتور هاش حرفی برای گفتن دارن که به لطف QC افتضاحش شانس این که مانیتور مشکل دار بهت بیفته بیشتر از اینه که سالم بیفته :D

آخرین ویرایش:
ASUS GeForce RTX 3080 Noctua OC review
ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming review

نقد 3080 نوکتوا اومده و در عمل داغ تر از تاف همین مدل هست که خسته نباشید داره با 4 اسلات بودنش و البته طراحی بسیار زشتش(تاف 2.7 اسلاته هست)
بردش که خیلی داغ تره اما خوب کورش 63 در مقابل 62 تاف هست که چون یک دسی بل ساکت تره نرمالایز بشه دمای کورشون می شه گفت یکیه
از لحاظ اورکلاک هم چنگی به دل نمی زنه و ابدا به پای استریکس نمی رسه همون در حد تاف هست توان اورکلاکش لیمیت پاورشم همون 10 درصد تاف هست

کلا یکم از نوکتوا الکی بت سازی شده کارش درسته اما در حد بقیه ی برندهای معتبر با طراحی خیلی زشت

مادربورد هاشم که شاهکار کرده زده روی مادربورد های میان رده و حتی یک سری بالارده نسل 12 اینتل چیپ ست صدایی استفاده می کنه که روی ارزون ترین مادربورد ها استفاده می کنن.
کلا از زباله ترین برند هاست :D فقط یک سری مانیتور هاش حرفی برای گفتن دارن که به لطف QA افتضاحش شانس این که مانیتور مشکل دار بهت بیفته بیشتر از اینه که سالم بیفته :D
برندی که یک شعبه رسمی توی دوبی نداره مشخصه چقدر معبره تقریبا همه ی برندهای حسابی توی دوبی شعبه دارن
برندی که گارانتی ورد واید کلا نداره باز مشخصه چقدر معتبره
من حتی بهشون ایمیل زدم(برای دوستم) راجب گارانتی هاشون گفتن فقط گارانتی لوکال دارن باید از هر جایی می خرید با فاکتوری که برای نمایندگیشون هست برید برای خدمات بر فرض کارت دوستم گفتن برای امریکا شمالی هست گفتم فاکتورم ندارم اول گفتن نمی شه بعد گفتن حالا بیاد امریکا حضوری صحبت می کنیم :D بعدم گفتن حداقل باید یک ادرس معتبر همون شهرم بهمون بدید کارتم درست شد یا عوض شد می فرستیم به همون ادرس:D
من فکر می کردم این مدل سیستم خدمات فقط شامل ایران می شه

آخرین ویرایش:
2022-05-29_20-00-33.jpg

vrising که تو سه روز اول از 500 هزار تا فروشش رد کرده و رکورد پلیر همزمان 150 هزار تا رو زده صدرو گرفته. استیم دک دومه و الدن مثل سه ماه گذشته تو لیست ده تاست
فیفا 22 و تازه واردی دیگر به نام my time at sandrock
vr والو و یه بازی تازه وارد از سگا hatsune
no man sky هم نهمه و اسنایپر هم با دهمی وارد شده

آخرین ویرایش:
امروز داشتم نگاهی به اجناس دست دوم می نداختم دیدم کارت های 3080 HHR دارن 30 تومن می فروشن
یادمه قبل از عید 70 تومن می فروختنش
من خیلی اینجا گفتم خرید کارت HHR اشتباهه محضه اونم با این قیمت ها با اینکه ماینر هم نیستم
خودم هم کارت 3080 HRR فروختم 65 نسخه تی ای برداشتم

فرض کنید 70 کسی که خریده فقط روی خود کارت 40 میلیون ضرر کرده در مدت چند ماه فقط حتی اگر اتریوم 5000 هم بشه بازم کلی توی ضرره

همون طوری که قبل هم گفتم حدسم درست بود و سری 4000 توی جولای معرفی و نه عرضه می شه 4090 4080 احتمالا اواسط یا اواخر اگوست عرضه می شن 4070 هم سپتامبر عرضه می شه
برخی پیشبینی کرده بودن که در کنفرانس قبلی انویدیا سری جدید معرفی می شه که نشد شایعات جدید از همون تاریخ های قبلی برای عرضه سری جدید خبر می دن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or