اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
من زمانی که داشتم از معماری ساخت اینتل(نه معماری خود پردازنده) ایراد می گرفتم خوب یک عده در دفاع ازش کلی پست گذاشتن و حرف های اینتل رو تکرار کردن عین همین AMD که خودش می گه خودش هم به به اما خوب چون اینتل خیلی طرفدار داره خودمم یکیش البته حرف اینتل بیشتر باور کردناینتل در بهترین حالت کلا دو نسل توی کارت کرافیک عقبه اونم نه تو بالارده تازه. توی میان رده و پایین رده.
احتمالا می خواد با کارت های چینی رقابت کنه
این از اواضاع Meteor Lake که خبر هاش اومد ممکنه برن سراغ TSMC براش و برای این که یک وقتی گندش در نیاد و سهامشون سقوط نکنه و سهام دار ها نریزن سرشون سریع یه چیزی گرفتن دستشون تو نت پخش کردن که آره این اولین پردازنده Meteor Lake اه. اینم از وضع گرافیک هاش.
تقریبا 99 درصد آدم ها که دیدم همیشه نیاز دارند طرف یک چیز (بزند یا تیم یا شخصی ) را در هر شرایطی بگیرند .من زمانی که داشتم از معماری ساخت اینتل(نه معماری خود پردازنده) ایراد می گرفتم خوب یک عده در دفاع ازش کلی پست گذاشتن و حرف های اینتل رو تکرار کردن عین همین AMD که خودش می گه خودش هم به به اما خوب چون اینتل خیلی طرفدار داره خودمم یکیش البته حرف اینتل بیشتر باور کردن
اما خوب تصمیم اخیر اینتل نشون می ده که بالاخره کم اوردن و با اینکه ابروریزی هست این کار اما جام زهر بالاخره خوردن تا از AMD جا نمونن چون واقعا نسل جدید AMD مخصوصا 3D هاش که بیاد اینتل هیچ حرفی برای گفتن نداره دیگه اصلا امار فروش اینتل AMD خیلی با هم اختلاف داشت اما این چند ساله بارها AMD ازش جلو زده اونم برای معماری که برای خود اینتل هست
من که همیشه طرف جنس بهتر هستم کلا فن بودن(تعصب) قدرت فکر از ادم می گیره مخصوصا اگر توی زمینه دینی باشه که بحث ترس و گناه هم داخلش هست نسل جدید هر کدوم بهتر شدن می ریم سمتش اما اینتل فکر کنم بهتره برای سال 2024 اگر کسی قصدش داره یعنی 2 نسل بعدیش سرمایه گذاری بکنه که قراره بهبودهای زیادی بکنه
نکته این شکل بحثا اینکه بهت کلی تهمت می زنن بر فرض اصلا پردازنده اینتل های اند از نزدیک دیدی؟تقریبا 99 درصد آدم ها که دیدم همیشه نیاز دارند طرف یک چیز (بزند یا تیم یا شخصی ) را در هر شرایطی بگیرند .
چیز بدی اصلا نیست ! چون لذت بخشه ...
اما ... اینکه منکر میشن یا با واقعیت میجنگند چیز جالبی نیست !
هدفشون هم فقط برنده شدن توی بحث هست .
البته فقط وسط بحث انکار میکنند وگرنه در حالت معمولی با افتخار میگن من طرفدار فلان چیزم ...
در واقع کمتر کسی میشه پیدا کرد که فقط روی نتیجه نهایی تمرکز کنه . تفاوت اون یک درصد پراگماتیسم همیشه در همین موضوع خلاصه میشه .
اینا گرفتن ملتو.AMD Navi 31 GPU now rumored to feature 384-bit memory bus, 24GB GDDR6 memory
شایعه شده چیپ navi31 از مموری باس 384 بیت استفاده میکنه ، همچنین پیکربندی این چیپ از یک (GCD(Graphics Compute Die یا واحد پردازشی گرافیکی استفاده میکنه که در تضاد با شایعه های گذشته هست که خبر از استفاده از دو واحد از این نوع واحد پردازشی میداد.
View attachment 255276
View attachment 255275
gddr5 سال 2007 توسط سامسونگ معرفی شد و اولین نسخه های اون در سال 2008 به مرحله تولید انبوه رسیدن با سرعت حدود 3 گیگابایت بر ثانیه و تا سال 2017 هم نسخه های gddr5x با سرعت 11.4 گیگابایت بر ثانیه در کارتگرافیکها استفاده میشدناینا گرفتن ملتو.
هنوزم GDDR6؟!
نه به زمانی که HBM می زاشتن نه به الان!
اون MCM هم اگر این نسل نیاد Epic Fail بزرگیه برای AMD.
منظور من GDDR6X اه.gddr5 سال 2007 توسط سامسونگ معرفی شد و اولین نسخه های اون در سال 2008 به مرحله تولید انبوه رسیدن با سرعت حدود 3 گیگابایت بر ثانیه و تا سال 2017 هم نسخه های gddr5x با سرعت 11.4 گیگابایت بر ثانیه در کارتگرافیکها استفاده میشدن
gddr7 احتمالا سال 2023 به تولید انبوه میرسه و شایعه هست که نسخه ریفرش نسل ada از این حافظه استفاده کنه
hbmهزینه زیادی داره و برای بازی نمیصرفه نمونه بارزش کارت radeon7 حدود نیمی از هزینه صرف رم شده بود ، در صورتی که با معماری بهتر gpu میشه علاوه بر هزینه پایینتر عملکرد بهتری رو هم کسب کرد.
Radeon VII 16GB HBM 2 memory cost around $320