جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اینتل در بهترین حالت کلا دو نسل توی کارت کرافیک عقبه اونم نه تو بالارده تازه. توی میان رده و پایین رده.
احتمالا می خواد با کارت های چینی رقابت کنه :D
این از اواضاع Meteor Lake که خبر هاش اومد ممکنه برن سراغ TSMC براش و برای این که یک وقتی گندش در نیاد و سهامشون سقوط نکنه و سهام دار ها نریزن سرشون سریع یه چیزی گرفتن دستشون تو نت پخش کردن که آره این اولین پردازنده Meteor Lake اه. اینم از وضع گرافیک هاش.
من زمانی که داشتم از معماری ساخت اینتل(نه معماری خود پردازنده) ایراد می گرفتم خوب یک عده در دفاع ازش کلی پست گذاشتن و حرف های اینتل رو تکرار کردن عین همین AMD که خودش می گه خودش هم به به اما خوب چون اینتل خیلی طرفدار داره خودمم یکیش البته حرف اینتل بیشتر باور کردن

اما خوب تصمیم اخیر اینتل نشون می ده که بالاخره کم اوردن و با اینکه ابروریزی هست این کار اما جام زهر بالاخره خوردن تا از AMD جا نمونن چون واقعا نسل جدید AMD مخصوصا 3D هاش که بیاد اینتل هیچ حرفی برای گفتن نداره دیگه اصلا امار فروش اینتل AMD خیلی با هم اختلاف داشت اما این چند ساله بارها AMD ازش جلو زده اونم برای معماری که برای خود اینتل هست
من که همیشه طرف جنس بهتر هستم کلا فن بودن(تعصب) قدرت فکر از ادم می گیره مخصوصا اگر توی زمینه دینی باشه که بحث ترس و گناه هم داخلش هست نسل جدید هر کدوم بهتر شدن می ریم سمتش اما اینتل فکر کنم بهتره برای سال 2024 اگر کسی قصدش داره یعنی 2 نسل بعدیش سرمایه گذاری بکنه که قراره بهبودهای زیادی بکنه

من زمانی که داشتم از معماری ساخت اینتل(نه معماری خود پردازنده) ایراد می گرفتم خوب یک عده در دفاع ازش کلی پست گذاشتن و حرف های اینتل رو تکرار کردن عین همین AMD که خودش می گه خودش هم به به اما خوب چون اینتل خیلی طرفدار داره خودمم یکیش البته حرف اینتل بیشتر باور کردن

اما خوب تصمیم اخیر اینتل نشون می ده که بالاخره کم اوردن و با اینکه ابروریزی هست این کار اما جام زهر بالاخره خوردن تا از AMD جا نمونن چون واقعا نسل جدید AMD مخصوصا 3D هاش که بیاد اینتل هیچ حرفی برای گفتن نداره دیگه اصلا امار فروش اینتل AMD خیلی با هم اختلاف داشت اما این چند ساله بارها AMD ازش جلو زده اونم برای معماری که برای خود اینتل هست
من که همیشه طرف جنس بهتر هستم کلا فن بودن(تعصب) قدرت فکر از ادم می گیره مخصوصا اگر توی زمینه دینی باشه که بحث ترس و گناه هم داخلش هست نسل جدید هر کدوم بهتر شدن می ریم سمتش اما اینتل فکر کنم بهتره برای سال 2024 اگر کسی قصدش داره یعنی 2 نسل بعدیش سرمایه گذاری بکنه که قراره بهبودهای زیادی بکنه
تقریبا 99 درصد آدم ها که دیدم همیشه نیاز دارند طرف یک چیز (بزند یا تیم یا شخصی ) را در هر شرایطی بگیرند .
چیز بدی اصلا نیست ! چون لذت بخشه ...
اما ... اینکه منکر میشن یا با واقعیت میجنگند چیز جالبی نیست !
هدفشون هم فقط برنده شدن توی بحث هست .

البته فقط وسط بحث انکار میکنند وگرنه در حالت معمولی با افتخار میگن من طرفدار فلان چیزم ...

در واقع کمتر کسی میشه پیدا کرد که فقط روی نتیجه نهایی تمرکز کنه . تفاوت اون یک درصد پراگماتیسم همیشه در همین موضوع خلاصه میشه .

تقریبا 99 درصد آدم ها که دیدم همیشه نیاز دارند طرف یک چیز (بزند یا تیم یا شخصی ) را در هر شرایطی بگیرند .
چیز بدی اصلا نیست ! چون لذت بخشه ...
اما ... اینکه منکر میشن یا با واقعیت میجنگند چیز جالبی نیست !
هدفشون هم فقط برنده شدن توی بحث هست .

البته فقط وسط بحث انکار میکنند وگرنه در حالت معمولی با افتخار میگن من طرفدار فلان چیزم ...

در واقع کمتر کسی میشه پیدا کرد که فقط روی نتیجه نهایی تمرکز کنه . تفاوت اون یک درصد پراگماتیسم همیشه در همین موضوع خلاصه میشه .
نکته این شکل بحثا اینکه بهت کلی تهمت می زنن بر فرض اصلا پردازنده اینتل های اند از نزدیک دیدی؟ :D
توی ایران پردازنده یا گرافیک AMD بخری مشتری اول اخرش خودتی باید کلی زیر قیمت بدی تا فروش بره سره همین چیزاس در حالی بر فرض پردازنده های سری 5000 انصافا خوب از اب دراومدن
من بارها شده سمت چیزهای ور شکسته یا کم طرفدار رفتم و گفتم باید خودم امتحان کنم بعد عاشق اون چیز شدم
بر فرض من پی اس ویتا خریدم گفتم خوشم نیومد همون قیمت می فروشمش چون فقط دست دومش توی بازاره نهایت زحمتش اگهی کردنش می شه اما بعد عاشقش شدم فهمیدم حماقت سونی باعث شکستش شده اما ذاتا کنسول فوق العاده ای هست اما الانم به هر کسی بگم کلی بازی داره و خیلی کارا می شه باهاش کرد باورشون نمی شه چون جهت بازارش منفی شده یا همون دریم کست واقعا یکی از بهترین کنسول های تاریخ بود اما خوب حماقت سگا باز خرابش کرده اما توی همون دوران 2 3 سالش کلی بازی خوب براش اومد کلی خاطره ساخت

البته ببین من و شما کلی روی خودمون کار کردیم و خواستیم که پیشرفت کنیم منم 10 سال پیش خیلی عقیده های مسخره داشتم که الان بهشون می خندم این جو حاکم که توسط یکسری ادم سود جو درست شده زمان می بره تا ادم بهش پی ببره خیلی ها هم تا اخر عمرشون بهش پی نمی برن و این زندگی هر شخصیه به خودش مربوطه
بحث منحرف شد اما در کل من هدفم همیشه تحلیل بوده نه تخریب تا وقتی که رقابت باشه ماها خوشحال تریم به نفع ماست

AMD Navi 31 GPU now rumored to feature 384-bit memory bus, 24GB GDDR6 memory

شایعه شده چیپ navi31 از مموری باس 384 بیت استفاده میکنه ، همچنین پیکربندی این چیپ از یک (GCD(Graphics Compute Die یا واحد پردازشی گرافیکی استفاده میکنه که در تضاد با شایعه های گذشته هست که خبر از استفاده از دو واحد از این نوع واحد پردازشی میداد.

AMD-Navi-31-GPU.jpg

Screenshot (332).png

آخرین ویرایش:

AMD Navi 31 GPU now rumored to feature 384-bit memory bus, 24GB GDDR6 memory

شایعه شده چیپ navi31 از مموری باس 384 بیت استفاده میکنه ، همچنین پیکربندی این چیپ از یک (GCD(Graphics Compute Die یا واحد پردازشی گرافیکی استفاده میکنه که در تضاد با شایعه های گذشته هست که خبر از استفاده از دو واحد از این نوع واحد پردازشی میداد.

View attachment 255276

View attachment 255275
اینا گرفتن ملتو.
هنوزم GDDR6؟!
نه به زمانی که HBM می زاشتن نه به الان!

اون MCM هم اگر این نسل نیاد Epic Fail بزرگیه برای AMD.

آخرین ویرایش:
اینا گرفتن ملتو.
هنوزم GDDR6؟!
نه به زمانی که HBM می زاشتن نه به الان!

اون MCM هم اگر این نسل نیاد Epic Fail بزرگیه برای AMD.
gddr5 سال 2007 توسط سامسونگ معرفی شد و اولین نسخه های اون در سال 2008 به مرحله تولید انبوه رسیدن با سرعت حدود 3 گیگابایت بر ثانیه و تا سال 2017 هم نسخه های gddr5x با سرعت 11.4 گیگابایت بر ثانیه در کارتگرافیک‌ها استفاده می‌شدن

gddr7 احتمالا سال 2023 به تولید انبوه میرسه و شایعه هست که نسخه ریفرش نسل ada از این حافظه استفاده کنه

hbmهزینه زیادی داره و برای بازی نمیصرفه نمونه بارزش کارت radeon7 حدود نیمی از هزینه صرف رم شده بود ، در صورتی که با معماری بهتر gpu میشه علاوه بر هزینه پایینتر عملکرد بهتری رو هم کسب کرد.

Radeon VII 16GB HBM 2 memory cost around $320

آخرین ویرایش:
gddr5 سال 2007 توسط سامسونگ معرفی شد و اولین نسخه های اون در سال 2008 به مرحله تولید انبوه رسیدن با سرعت حدود 3 گیگابایت بر ثانیه و تا سال 2017 هم نسخه های gddr5x با سرعت 11.4 گیگابایت بر ثانیه در کارتگرافیک‌ها استفاده می‌شدن

gddr7 احتمالا سال 2023 به تولید انبوه میرسه و شایعه هست که نسخه ریفرش نسل ada از این حافظه استفاده کنه

hbmهزینه زیادی داره و برای بازی نمیصرفه نمونه بارزش کارت radeon7 حدود نیمی از هزینه صرف رم شده بود ، در صورتی که با معماری بهتر gpu میشه علاوه بر هزینه پایینتر عملکرد بهتری رو هم کسب کرد.

Radeon VII 16GB HBM 2 memory cost around $320
منظور من GDDR6X اه.
دومین نسل اه که AMD ازش توی کارت های گرافیکش استفاده نمی کنه.

• Like
Reactions: Natural Killer
Intel Releases Arc Graphics Drivers for Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, Evil Dead: The Game, and Dolmen | Hardware Times

Alder Lake-H/P iGPUs and Arc A350M/370M dGPUs

The beta driver with version 30.0.101.1732 is now available for download at Intel’s official website

:The driver also offers bug fixes for various titles, including
  • Graphics bugs in Back 4 Blood, Gears 5, and World of Warcraft: Shadowlands, as well as stability issues in FIFA 22, Shadow of the Tomb Raider, and Monster Hunter World: Iceborne​
  • From now on, you can run Counter-Strike: Global Offensive, PUBG: Battlegrounds, Monster Hunter: World, Hood: Outlaws & Legends, Outriders, and Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 without minor glitches.​

اولین لپ تاپ با یکی از کارتهای های اند اینتل از 6 ژوئن آفر میگیره با قیمت 1112 تایی تو چین.زمان ریلیزو مشخص نکردن و الان بخوای پیش خرید کنی 1274 میشه.
سیستم لپ تاپ core i7 12700 و 16 تا رمه.
a730 هم کارتشه که 12 گیگ رم داره و 24 هسته xe

2022-05-18_22-48-20.jpg 2022-05-18_22-47-41.jpg

شایعه شده پرچمدار نسل بعدی 3.5 برابر در ریتریسینگ و 2 برابر در رزلوشین 4k از پرچمدار فعلی سریعتر هست

According to @kopite7kimi, the Radeon RX 7900 XT (based on the Navi 31 die) will be “just” 2x faster than the RX 6900 XT in 4K gaming workloads, but a whopping 3.5x faster in ray-traced titles. That’s some serious ray-tracing grunt. It looks like AMD has put some serious R&D into RDNA 3’s ray accelerators. You can almost certainly expect Tier 3 grade ray-tracing capabilities with the 7000 series cards with the BVH traversal, sorting, and ray-triangle/box intersection testing offloaded to the RAs. In RDNA 2, only the ray-triangle/box testing is performed on the RAs. BVH traversal is handled by the shaders.​

1630 قراره 31 می عرضه بشه. احتممالا تو مراسم هفته دیگه معرفی بشه و ممکنه منظور از کارت جدید همین باشه و معرفی نسل بعد تو یه ایونت اختصاصی انجام بشه

2022-05-19_13-42-23.jpg

باید منتظر بنچمارکهاش باشیم و ببینیم میتونه رقیب خوبی برا 6400 باشه یا نه.1650 قیمتش 150 بود ببینیم این چنده

آخرین ویرایش:
وسترن دیجیتال اولین هارد 26 ترابایت با نام HC670 و یک هارد 22 ترابایت با نام HC570 و اولین اس اس دی 15 ترابایت Ultrastar DC SN650 (البته این اس اس دی برای سرورها استفاده میشه) ، با استفاده از تکنولوژی اوپتی نند (OptiNand) رو قراره در تابستان منتشر بکنه.
با UltraSMR تونستن عرض ترک دیسک رو افزایش بدن. اوپتی نند تکنولوژی جدیدیه که هم برای ذخیره ابرداده ها و افزایش تراکم دیسک های هارد و کاهش زمان ریفرش ترک های دیسک استفاده میشه که میشه گفت سرعت خواندن و نوشتن هارد رو افزایش میده.در واقع از چند پکیج تکنولوژی ePMR, TSA, HelioSea باعث شده که حجم نگهداری هارد دیسک ها به 26 ترابایت برسه. البته تکنولوژی UltraSMR یک نوع تکنولوژی برای انکودینگ رمزگذاری بلوک های حجم بالا، و کاهش خطای محاسباتی همراه با افزایش حجم داده های ترک های دیسک هست.

OptiNAND is used not only as cache but to store metadata, reduce refresh time of adjacent tracks, and improve storage density among other things. ePMR, TSA, and HelioSeal are packaging technologies that boost disk density in a variety of ways​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or