اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اینا قرار بود جمعه اطلاعات انویدیا رو فاش کنن که خبری ازشون نشدگروه هکری Lapsus که چند روز قبل شرکت انویدیا را هک کرده بود، ادعا میکند موفق به هک شبکه سامسونگ شده است که شامل اطلاعات محرمانهای است.
افشا شدن کد منبع و دادههای محرمانه مربوط به :
- الگوریتم های رمزگذاری بخش های مهمی از گوشی های سامسونگ مانند TEE و Knox که این محتواهای محافظتشده DRM را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
- سورس کد بوتلودر گوشیهای سامسونگ و حتی الگوریتم های رمزنگاری اثر انگشت و دادههای بیومتریک
- سورس کد حسابهای کاربری سامسونگ که شامل الگوریتم های هویت سنجی نیز می شود.
Samsung Hacked - Source Code & Important Data Leaked
اینا قرار بود جمعه اطلاعات انویدیا رو فاش کنن که خبری ازشون نشد
تقاضا که زیاده اما هم کسایی که 3080 یا 3080 تی ای خریدن شاکی می شن هم به نسل بعدیش ضربه می زنه چون یکی از دلایلی که بخوان مشتری ها نسل بعدی بخرن همین حافظه بالاترش هستبر اساس شایعات 3090 Ti در 29 مارچ عرضه می شه و 3070 Ti با حافظه 16GB کنسل شده چرا که به نظر انویدیا تقاضای چندانی برای این کارت نمی بینه و ترجیح می ده بر روی عرضه نسل بعدی کارت هاش که طبق شایعات در سپتامبر امسال عرضه می شن تمرکز کنه.
بنده با کمال میل دوست دارم اینتل با کله بخوره زمین.قراره بعد 24 سال، شاهد رقابت سه کمپانی در صنعت کارت گرافیک دسکتاپ باشیم. کارتهای مورد انتظار ایناست.
View attachment 247704
رقابت پرچمدارها و میدرنجها و پایین رده ها
مزایا بودن رقیب از نبودن خیلی بیشتره حتی با مشکلاتش.بنده با کمال میل دوست دارم اینتل با کله بخوره زمین.
همینجوریش دو تا کمپانی GPU می سازن بازی واسه هیچ کدومشون عین آدم بهینه نمی شه وای به حال این که 3 تا بشن.
هرکی هم یک چیزی از خودش در می کنه که فقط با کارت های خودش کار می کنه.
همین دوتا رقیب هستن بسه دیگه.مزایا بودن رقیب از نبودن خیلی بیشتره حتی با مشکلاتش.
صنعت گیمی که پارسال کمبود سیلیکون بوده ، بیش از 40 میلیون چیپ زده. کشش بیش از 3 تا هم داره.همین دوتا رقیب هستن بسه دیگه.
صنعت گیم کشش تنوع سخت افزار بیش از این رو نداره.
من به شخصه یادم نمیاد آخرین بازی AAA مولتی پلتفرمی که در زمان عرضه عین آدم روی PC اجرا می شد کی ریلیز شده. خیلی هاشون بعد از عرضه با یک خروار پچ بازم روی یک سری سخت افزار ها لنگ می زنن.
بنده عرض کردم صنعت گیم. مگه صنعت گیم چیپ می زنه؟صنعت گیمی که پارسال کمبود سیلیکون بوده ، بیش از 40 میلیون چیپ زده. کشش بیش از 3 تا هم داره.
و اگه نباشه مشکل ایجاد میشه. اینکه این پچا بوده، از قدیم الایام هم بوده و گاها وضع بدتر بوده، این ربطش به کمپانیای بازیسازه و این موضوع مختص pc هم نیست و میبینی بازی x رو این کنسول این فریمو میده و رو اون یچی دیگه
و صنعت کامپیوتر فقط برای گیم نیست که بخاطر پرفورمنس چند تا بازی aaa ، انحصار کرد گرافیکشو.
تا تهش برسیم به دوران cpu های اینتل که ته اختلاف یه نسلشون به 10 درصد میرسید که amd اومد و باعث شد اینتل بیدار بشه
الانم با گندهایی که amd تو پایین رده ها میزنه، همینو ادامه بده انویدیا هم شل میکنه. پس رقیب اضافی خبلی حال میده. منتظر xess هم هستیم.
کم مونده برا یه دستمال و چند تا گیم ، قیصریه رو به آتش بکشی.بنده عرض کردم صنعت گیم. مگه صنعت گیم چیپ می زنه؟
منظور توسعه دهنده ها هستن که همینجوریش باید با SoC اه 2 تا قوطی و 2 تا برند CPU و 2 تا برند GPU سر و کله بزنن که در نهایت نمی زنن معمولا هم دودش توی چشم PC Gamer ها می ره. بعد بیا GPU اینتل هم به اینا اضافه کن ببین دیگه چی می شه.
کلا با این وضع صنعت گیم که هزینه ساخت بازی ها خیلی بالا رفته ناشر ها هم یک تنه فشار میارن بازی زودتر منتشر بشه وجود یک GPU جدید فقط و فقط باعث می شه اوضاع بدتر بشه.