اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
برادر کجا اوردن و کجا فروختن سایت بود یا مغازه بود میشه بگید کدوم مدل بود از این در پیتها بود یا استریکس ایسوس چون من به غیر از استریکس ایسوس هیچ گرافیکی حاضر نیستم پول بدم خیلی وقته دنبال گرافیکم نظرم رو استریکس 6600 ایکس تی بود که تا الان منتظر بودم تازه چند تا سایت موجود کردن البته قیمتش بالاست من چون نمیخام زیاد هزینه کنم برای گیم دیدم شما میگید قیمت 3050 تا 15 تومان هست گفتم این بهتره دی ال اس داره ولی 6600 ایکس تی خیلی قویتره چون من زورم میاد الکی اینهمه پول بدم برای گرافیکی که سال بعد جدیدش میاد بعد نه سر دارن این قیمتها نه ته شاید یهو ماین ترکید اونوقت کی میخره اینواز نظر من که اینا بهونه س به دلایلی که اینجا جاش نیست
ایسوس دوال با ام اس ای ونتوس با استریکس من دیدم از همین سایت هایی که جنس از مرز میارن از 12 تا 15برادر کجا اوردن و کجا فروختن سایت بود یا مغازه بود میشه بگید کدوم مدل بود از این در پیتها بود یا استریکس ایسوس چون من به غیر از استریکس ایسوس هیچ گرافیکی حاضر نیستم پول بدم خیلی وقته دنبال گرافیکم نظرم رو استریکس 6600 ایکس تی بود که تا الان منتظر بودم تازه چند تا سایت موجود کردن البته قیمتش بالاست من چون نمیخام زیاد هزینه کنم برای گیم دیدم شما میگید قیمت 3050 تا 15 تومان هست گفتم این بهتره دی ال اس داره ولی 6600 ایکس تی خیلی قویتره چون من زورم میاد الکی اینهمه پول بدم برای گرافیکی که سال بعد جدیدش میاد بعد نه سر دارن این قیمتها نه ته شاید یهو ماین ترکید اونوقت کی میخره اینو
چرا این دکمه haha لعنتی رو حذف کردن؟!
درسته که گرافیک های جدید برای خیلی ها دست نیافتنی شدن اما KEYCAP ش می تونید راحت بخرید
این فسقل 75 دلار قیمتشه و فقط یک عدد برای دکمه شیفت سمت راست ساخته شده لامصب هم قیمت کیبورد مکانیکال هم هست
جالبه که جعبشم دقیقا عین خودش ساخته شده فن ها هم قابلیت چرخش دارن
ساخت رسمی نیست و تولید خود چین هست