اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
قیمت بالا یهت میدن. البته هارد ظرفیت بالا تو ایران گرونه. ولی الان 14 ترا، 17 تومنه.530 دلار. که بد نیستدست پخت جدید:
هارد 16 ترا 60 ملیون ناقابل
این در صورتیه که گرافیک سال ها با دمای پایین و سرعت فن مناسبت میتونه ماین کنه بدون اینکه فشار خاصی بهش بیاد.
من صرفا قیمت یک سایت معروف گذاشتم قیمت جهانیش 800 دلار که نهایت 20 تومن می شه هر چند این هارد در ایران هفته پیش 10 تومن بودقیمت بالا یهت میدن. البته هارد ظرفیت بالا تو ایران گرونه. ولی الان 14 ترا، 17 تومنه.530 دلار. که بد نیست
هارد اینترنال سیگیت مدل ST14000NM001G Exos X16 با ظرفیت 14 ترابایت - شایگان سیستم| فروشگاه قطعات کامپیوتری
آمازون
همون سایتای معروفن که گند میزنن 3070 زیر 25 داشت بعدش اریا و لیون و مقداد استارت گند زدن به بازارو شروع کردن و کشید بالا.من صرفا قیمت یک سایت معروف گذاشتم قیمت جهانیش 800 دلار که نهایت 20 تومن می شه هر چند این هارد در ایران هفته پیش 10 تومن بود
البته رو 3090ش heatpipe گذاشتن، اینو در نظر بگیر.![]()
غول اخر msi مدل های 3080 3090 دیگه سوراخ پشتش نداره که باعث کباب شدن پردازنده می شه البته هر چند یک عده فیلم ساختن که تاثیری نداره اما خودم تست کردم حداقل 5 6 درجه روی دمای پردازنده می ره حتی بقیه اجزا یا سقف کیس هم اون ناحیه داغ تر می شه طبیعی هم هست دیگه درس انتقال حرارت از نوع جا به جایی اجباری هست convection
View attachment 206819
تو نرم افزار firestorm زوتک، یکسری عکس یافت شده که توشون 3090ti هم هست. فعلا انویدیا داره پشت هم کارت معرفی میکنه. هر چند هنوز 3050 و 3050ti دسکتاپ موندن 3070ti و 3080ti هنوز عرضه نشدن.
ولی گفته بودن 3090 تعداد محدودی میاد، دیگه 3090ti میخواد بیاد جایگزین بشه، چه خبره.