جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

1 سری تکنیک ها و نکات جالبی در ویدیو وجود داشت که جا داشت بیشتر راجبش صحبت کرد دیگه خیلی مختصر مفید بود

اونجایی هم که میزان رم گرافیکی نشون داد که حتی RED DEAD 2 بیش از 9 گیگ رم گرافیکی در 1440P استفاده می کنه دروغ محض بود این بازی نهایت به 6 گیگ برسه لینک زیر یا نقدهای دیگه بازی هم ثابتش می کنه
Red Dead Redemption 2 тест GPU/CPU 2019 | Action / FPS / TPS | Тест GPU
نیاز نداره ولی اگه رم داشته باشی پر میکنه.خود انویدیا هم سر 3070 فکر کنم بود که یه بروشور داد که تو چند بازی تو یه رزولوشن و با حداکثر تنظیمات 3070 به 7 گیگ میرسید اونموقع 2080ti میرفت و 10 رو پر میکرد.
البته این یکم پیاز داغشو زیاد کرده.فکر کنم

تا فیها خالدون اور شده جوری که فرکانس گیم همش 100 تا بالاتره و فرکانس بوست 260 تا. ولی ممکنه به فرکانس گیمم نرسه.
کارتای aib اگه بخوان خوب اور کنن احتمالا به کولینگ مایع نیاز دارن

نیاز نداره ولی اگه رم داشته باشی پر میکنه.خود انویدیا هم سر 3070 فکر کنم بود که یه بروشور داد که تو چند بازی تو یه رزولوشن و با حداکثر تنظیمات 3070 به 7 گیگ میرسید اونموقع 2080ti میرفت و 10 رو پر میکرد.
البته این یکم پیاز داغشو زیاد کرده.فکر کنم

تا فیها خالدون اور شده جوری که فرکانس گیم همش 100 تا بالاتره و فرکانس بوست 260 تا. ولی ممکنه به فرکانس گیمم نرسه.
کارتای aib اگه بخوان خوب اور کنن احتمالا به کولینگ مایع نیاز دارن

بله کش می گیره اما حتی برای رادئون 2 نسخه 16 گیگ هم بیشتر از 6 گیگ نرفته اگه کم بیاره می ره سراغ رم سیستم اما بازی رد دد 2 کلا بازی نیست که vRAM زیاد استفاده کنه 1 نقدم حتی من ندیدم که حتی همون 8 گیگ رو پر کنه خودمم با 10 گیگ رم گرافیکی باز به 6 گیگ نمی رسه این بازی

بله کش می گیره اما حتی برای رادئون 2 نسخه 16 گیگ هم بیشتر از 6 گیگ نرفته اگه کم بیاره می ره سراغ رم سیستم اما بازی رد دد 2 کلا بازی نیست که vRAM زیاد استفاده کنه 1 نقدم حتی من ندیدم که حتی همون 8 گیگ رو پر کنه خودمم با 10 گیگ رم گرافیکی باز به 6 گیگ نمی رسه این بازی
تو red dead اگه app دیگه ای رم بکشه اونم میزنه.
2021-03-03_20-33-35.jpg

شاید اینجوری حساب کردن. :D

• Smile
Reactions: Persia Tech
نکته جالب اینه که کارتای 3000 انویدیا با این که Vram کمتری دارن ولی تو رزولوشن بالاتر فریم بیشتری میدن:D
ای ام دی هم تو روزولوشن 1080 فریمش بیشتره
Nioh 2 DLSS Analysis: AI Upscaling's Toughest Test Yet?

کارت های AMD هیچ شانسی ندارند توی بازار PC این نسل (فقط کافیه نظرسنجی IGN را ببینید یا بررسی های تخصصی که تمرکز دارند روی ساخت بازی نه فقط اجرای بازی) هر چقدرم یکسری رسانه ها زور بزنند
جدا از ری تریسینگ ضعیف و ناقص در حد پایین رده های(میان رده های دیروز) نسل قبلی انویدیا
DLSS داره تبدیل میشه به یک آپشن واجب برای بازی ها ...
و این اصلا خوب نیست توی مارکت رقابتی که AMD جایگزینی نداشته باشه...
مخصوصا که آنریل 4.6 چند روز پیش DLSS را به صورت پیش فرض گنجونده (البته با واترمارک انویدیا پایین صفحه )
هر چند داریم پول دو یا سه تا کارت را میدیم برای یک کارت گرافیک ! (البته اگر سهامداران این دو تا شرکت الان نریزن این وسط)

ویرایش : DLSS اشتباها گفتم به صورت پیش فرض ... منظورم به صورت پابلیک قابل دانلود هست (نیازی به فرم پر کردن و دردسر های RTXGI نیست )

آخرین ویرایش:
Nioh 2 DLSS Analysis: AI Upscaling's Toughest Test Yet?

کارت های AMD هیچ شانسی ندارند توی بازار PC این نسل (فقط کافیه نظرسنجی IGN را ببینید یا بررسی های تخصصی که تمرکز دارند روی ساخت بازی نه فقط اجرای بازی) هر چقدرم یکسری رسانه ها زور بزنند
جدا از ری تریسینگ ضعیف و ناقص در حد پایین رده های(میان رده های دیروز) نسل قبلی انویدیا
DLSS داره تبدیل میشه به یک آپشن واجب برای بازی ها ...
و این اصلا خوب نیست توی مارکت رقابتی که AMD جایگزینی نداشته باشه...
مخصوصا که آنریل 4.6 چند روز پیش DLSS را به صورت پیش فرض گنجونده (البته با واترمارک انویدیا پایین صفحه )
هر چند داریم پول دو یا سه تا کارت را میدیم برای یک کارت گرافیک ! (البته اگر سهامداران این دو تا شرکت الان نریزن این وسط)
من خودم جزو کسانی بودم که خیلی dlss رو سرنوشت ساز نمیدونستم ولی هرچه زمان بیشتر گذشت و افراد متخصص نظراتشون راجب اینده ai تو صنعت گیم ( چه ساختن چه بازی کردن ) بیشتر گفتن ، بیشتر به اهمیت کارهای nvidia پی بردم کانال coreteks این اواخر یه سری ویدئو گذاشته بود که واقعا جالب بود به دوستان توصیه میکنم

طبق چیزهایی که این چند وقته خوندم و دیدم فکر نمیکنم amd نسل بعد (2022-2023) هم بتونه تو gpu به nvidia برسه ...

البته فعلا که dlss و غیر dlss اهمیت چندانی ندارن و هر کارتی موجود بشه تو میلی ثانیه ماینر ها و اسکالپر ها با بات زدنش !

کارت intel خیلی زود تر از چیزی که فکرشو میکردم داره میاد !
تو این شرایط اینتل اگر فقط یه ذره دورنگری داشته باشه میتونه چنان جای پای خودشو تو gpu محکم کنه که خوابشو هم نمیدیده ! کارتهاشو برای ماین لاک کنه و تبدیل بشه به قهرمان گیمیر ها !

نکته جالب اینه که کارتای 3000 انویدیا با این که Vram کمتری دارن ولی تو رزولوشن بالاتر فریم بیشتری میدن:D
ای ام دی هم تو روزولوشن 1080 فریمش بیشتره

دلیلش پهانی باند بالاتر 3080 با 3090 هست اگر بین کارتی مشابه 3060 با 6700 هم همچین اختلافی پیش بیاد دیگه 1 جای کار می لنگه
من خودم جزو کسانی بودم که خیلی dlss رو سرنوشت ساز نمیدونستم ولی هرچه زمان بیشتر گذشت و افراد متخصص نظراتشون راجب اینده ai تو صنعت گیم ( چه ساختن چه بازی کردن ) بیشتر گفتن ، بیشتر به اهمیت کارهای nvidia پی بردم کانال coreteks این اواخر یه سری ویدئو گذاشته بود که واقعا جالب بود به دوستان توصیه میکنم
کلا انویدیا با DLSS 2.0 جادو کرد افزایش محسوس شفافیت بازی در ازای فریم ریت بیشتر؟؟؟؟

احتمالا شما DLSS 1.0 ملاک قرار داده بودید که چیز جالبی نبود

AMD FidelityFX Super Resolution to launch as cross-platform technology - VideoCardz.com

super resolution amd تاریخ نداره ولی قراره همزمان با نسسخه کنسولیش بیاد رو pc ،مث اینکه
و بر پایه direct ml هست بازم مثل اینکه.
بیا @Z-fan
برات خبر خوب آوردم

طبق چیزهایی که این چند وقته خوندم و دیدم فکر نمیکنم amd نسل بعد (2022-2023) هم بتونه تو gpu به nvidia برسه ...

البته فعلا که dlss و غیر dlss اهمیت چندانی ندارن و هر کارتی موجود بشه تو میلی ثانیه ماینر ها و اسکالپر ها با بات زدنش !

کارت intel خیلی زود تر از چیزی که فکرشو میکردم داره میاد !
تو این شرایط اینتل اگر فقط یه ذره دورنگری داشته باشه میتونه چنان جای پای خودشو تو gpu محکم کنه که خوابشو هم نمیدیده ! کارتهاشو برای ماین لاک کنه و تبدیل بشه به قهرمان گیمیر ها !

والا این اصلا خوب نیست که بازار تک قطبی بشه ، هر چند از بعد از سری 4000 که AMD داد نزدیک 15 سال پیش هیچوقت نتونست به Nvidia برسه توی High-End ولی به نظرم با DLSS اختلافشون خیلی بیشتر هم میشه ! این مشابهشم AMD داره میاره ، ولی واقعیت هنوز درایورای سری 57xx خرابه ، این پیشکش x_x

والا این اصلا خوب نیست که بازار تک قطبی بشه ، هر چند از بعد از سری 4000 که AMD داد نزدیک 15 سال پیش هیچوقت نتونست به Nvidia برسه توی High-End ولی به نظرم با DLSS اختلافشون خیلی بیشتر هم میشه ! این مشابهشم AMD داره میاره ، ولی واقعیت هنوز درایورای سری 57xx خرابه ، این پیشکش x_x
amd یه مزیت داره اونم اینه که رو کنسولها هم هست، باعث میشه سریعتر فراگیر بشه. درست نمیتونه به اندازه dlss کارایی داشته باشه ولی اگه بتونه جامعه بزرگتری رو هدف بگیری و از تکنیکش استفاده کنن. زیاد عقب نمیوفته.
ولی قیمت گزاریش و 480 دلار. برا کارتی که به نظر در سطح 3060ti هست زیاده. و چجوری میخواد بقیه رو قیمت بزنه. این مدلی بازارو میده دست انویدیا

• Like
Reactions: just_p30
amd یه مزیت داره اونم اینه که رو کنسولها هم هست، باعث میشه سریعتر فراگیر بشه. درست نمیتونه به اندازه dlss کارایی داشته باشه ولی اگه بتونه جامعه بزرگتری رو هدف بگیری و از تکنیکش استفاده کنن. زیاد عقب نمیوفته.
ولی قیمت گزاریش و 480 دلار. برا کارتی که به نظر در سطح 3060ti هست زیاده. و چجوری میخواد بقیه رو قیمت بزنه. این مدلی بازارو میده دست انویدیا
من فکر نمی کنم اینتل هیچ شانسی توی این بازار داشته باشه بهتر بود یکم بیشتر به پردازنده هاش می رسید جای ورود به این بازار بزرگترین مشکلشم اینکه بعید می دونم بازی های قدیمی و مخصوصا شبیه ساز ها سازگاری خوبی با کارت گرافیک های اینتل داشته باشن که در نهایت موجب می شه خیلی کسی سمتش نره حتی اگه خیلی خوبم کار کنه که حتی اینم بعید می دونم چون چند سالی هست که خیلی درجا می زنه تازه رقیبی سرسختی مشابه انویدیا داره که واقعا تکنولوژی بالایی داره

من فکر نمی کنم اینتل هیچ شانسی توی این بازار داشته باشه بهتر بود یکم بیشتر به پردازنده هاش می رسید جای ورود به این بازار بزرگترین مشکلشم اینکه بعید می دونم بازی های قدیمی و مخصوصا شبیه ساز ها سازگاری خوبی با کارت گرافیک های اینتل داشته باشن که در نهایت موجب می شه خیلی کسی سمتش نره حتی اگه خیلی خوبم کار کنه که حتی اینم بعید می دونم چون چند سالی هست که خیلی درجا می زنه تازه رقیبی سرسختی مشابه انویدیا داره که واقعا تکنولوژی بالایی داره
اینتل بی شانس و بی سابقه نیست. کارت جدا نزده ولی apu هاش خوبن. تولید cpu و gpu هم جدا هستن و ساخت بازی نیست که بگیم یه استودیو دو تیکه میشن
و چیپهای گرافیکی cpu هاش یا بازیها سازگاری خوبی داره و قرار نیست تو آغاز بازار عجیبی رو بگیره.
2021-03-04_21-48-51.jpg

همین الانم بازار 8-9 درصدی همون گرافیکهای مجتمعش دارن. نصف اندازه amd تو استیم.قرار نیست رقیب انویدیا باشه و جای اونو بگیره. اومده یه قسمت از سهم بازارو بگیره.
چون تازه اومده احتمالا با قیمت خوب بازی کنه و تو این برهه که amd هم تو cpu و هم gpu داره گرئن میده. میتونه قسمتی از بازر اونو بگیره و بازار gpu های داخلیشو با کارتای پایین ردش عوض کنه.

2021-03-04_22-10-31.jpg

سه تای آخر که پایین رده هستن. رو اون سه تای بالا هم دو تاش که میان رده هست با 6 گیگ رم کسی بالا نمیزنه.
اونم پرچمدار 8 گیگ و 16 تایی هم اگه درست یاشه فکر کنم 3070 یا 6800 باشه. فکر کنم.

3080ti شده 12 گیگ و تو اپریل میاد.به نظر میاد 3070ti هم در راهه
و لیمیت ماینم داره

آخرین ویرایش:
خوب به زودی منتظر 3050ti هم با 4 گیگ رم ddr6 با قابلیت ری تریسینگ باشید
البته این نسخه لپ تاپ هست که اطلاعاتش در رفته اما احتمالا نسخه ی دکستاپی هم داشته باشه

NVIDIA-GeForce-RTX-3050-Ti-Graphics-Card-_1.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or