اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
مثل معرفی 6800xt این بار هم نتایج عجیب و مبهم !
با این حساب 6700XT از 6800 قویتر هستش ؟...
جدا از این .... AC:V و Dirt 5 کلا بنچمارک هاشون عجیب و غریب هستش نسبت به کل بازی ها و نرم افزارها ...
مثلا عملکرد 3080 فقط 15 درصد بهتر از 3070 شده ! معلوم نیست از کجای کارت گرافیک داره استفاده میکنه
View attachment 197395
البته من هیچ کدوم را بازی نکردم فقط از روی بنچمارک ها متوجه شدم این مساله راکلا بازی های اساسین/ درت 5 با گاد فال بازی های amd هستن و پول چرب گرفتن برای این قضیه نباید این ها برای بنچمارک به حساب بیان همین اساسین برای کارت من نه مصرفش بالای 250 وات می ره نه مصرفش بیشتر از 80 درصد می شه
من حتی امار میزان رم گرافیکیشونم نشون دادم که درست نبود
کارت 6700 چیزی نزدیک به 3070 هست با 12 گیگ رم گرافیکی
سر لج و لجبازی HU و انویدیا ...
اینبار اطلاعات خیلی مفیدی در مورد مشکل جدی درایور انویدیا با سی پی یو های قدیمی تر و ضعیف را توضیح میده
وقتی رقابت وجود داشته باشه و قدرت یکجا متمرکز نباشه همیشه نتیجش مثبت هستش.( البته رقابت سر فناوری های مفید در جهت خدمت رسانی)
Nvidia Has a Driver Overhead Problem, GeForce vs Radeon on Low-End CPUs
وقتی هم مشتری و مصرف کننده ها در گیر همدیگه بشن و برند بازی و فن بازی در بیارن ...(که همینجا مرکزش هست!)
نتیجش مقدس شدن اون برند و هزاران مسایل دیگه ... میشه.
در واقع مصرف کننده همیشه با همنوع خودش سر چیزی رقابت میکنه که به ضرر خودش هست( در بلند مدت) !
البته همه ی مسایل را مثل موردی که اشاره کردید را نگفته و بیشتر حالت جانبدارانه هستشخیلی جالب بود این ویدیو، اگر چه مشکل جدی هست و انویدیا باید رفع کنه این مشکل رو ولی خوب عملا برای 99 درصد گیمرها این موضوع اهمیتی نداره چرا که کسی نمیاد با کارت 3070 تو فول اچ دی با تنظیمات مدیوم بازی کنه. هر کی که کارت 3070 با مانیتور فول اچ دی داشته باشه قطعا تنظیمات گرافیکی بازی رو تا خرتناق بالا میبره و عملا گرافیک در توان ماکسیمم کار میکنه.
حداقل تو بازیهای که خود استیو تست کرد، مثل واچ داگز و والهالا که بازی های سی پی یو محور هستن با بالا بردن تنظیمات گرافیکی تو فول اچ دی، فریم به حالت طبیعی برگشته بود. یعنی دیگه 5600 از 3070 جلو نمیزد. ولی در کل خیلی جالب بود.
داداش حلالت عملکرد گیمش هم بگو واسمونبلاخره کارت ما هم از بلاد کفر بعد از ماهها انتظار اومد !ینی انقد بزرگه که اگه فقط طولش ۱ میل بیشتر بود ' هزینه یه کیس جدید هم باید پیاده میشدم . انقدی کیپه که بعید میدونم حتی گرد و خاک هم بتونه از فاصله بین کارت و کیس عبور کنه
View attachment 198318
Nvidia confirms it accidentally unlocked RTX 3060 Ethereum mining
Nvidia confirms it accidentally unlocked RTX 3060 Ethereum mining
گفته درایور برا داخل شرکت بوده و قفل توش نبوده . میگن حذفش کردن ولی درایور اومده بیرون و فایده ای نداره.