جدیدترین بازی RTS خالقین Command & Conquer با نام Grey Goo معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
32495600192470097949.jpg

استدیو Petroglyph (متشکل از برخی کارمندان Westwood Studios) جدیدترین بازی خود را با نام Grey Goo و سبک استراتژیک همزمان معرفی کرده است که گیم پلی شناخته شده را با طراحی و ابزارهای مدرن تلفیق خواهد کرد.
طبق اعلامیه Petroglyph بازی Grey Goo به بهترین شکل ساخت و ساز پایگاه (Base)، مدیریت واحدها و جنگ در فضا را به نمایش در خواهد آورد. همچنین قول داده شده یک سری موارد کسل کننده که بعضا بازی های این سبک دچار آن می شوند حذف شود و تمرکز بر روی یک بازی تاکتیکی مبتنی بر ساخت پایگاه و گیم پلی کلاسیک RTS خواهد بود.
این بازی دارای سه فرقه است: گروه Beta، انسان ها و Goo. هر کدام استراتژیک ها و واحدهای منحصر به فرد خود را دارا هستند و شما می توانید به صورت تک نفره، Co-op و یا چند نفره آن را تجربه کنید. هوش مصنوعی در بازی Grey Goo بر اساس ایده های آژانس تحقیقات پیشرفته بر روی سیستم پدافند (DARPA - سازمانی که در دنیای واقعی وجود دارد) طراحی خواهد شد و هر مسابقه بجای اینکه از پیش تعیین شده باشد، منحصر به فرد خواهد بود.
تهیه کننده اجرایی استدیو Petroglyph آقای Ted Morris می گویند:
ما سابقه غنی و دراز مدتی را بر روی عناوین RTS دارا هستیم و در زمانی که Westwood وجود داشت ما سری Command & Conquer را به وجود آوردیم. ما می خواهیم یک سری از آن مواردی که بازی های ما را در گذشته بی نظیر می کردند با خود بیاوریم و در عین حال چیزهایی جدیدی را که در این مدت فرا گرفته ایم اضافه کنیم.
Grey Goo تابستان 2014 از طریق Steam برای PC عرضه می شود.
Gamespot

یه زمان هایی تو گیم نت چقدر C&C بازی میکردیم .... :-<
بینم میتونن من رو به اون زمون ها برگردونن :دی

فکر کنم SC II : WoL هم 93 شدها :> :دی

نوشته شده توسط Grey Warden
پارسال همین موقع استارکرفت 2 زدیم و هنوز هم داریم بازیش می کنیم!:|:d
مشتی تر این دیگه نداریم و نیست!

kaizershauze پارسال دیگه ؟ :d

من موندم که چرا کسی از این بازی (CoH) زیاد حرف نمیزنه !! از هر نظر برتری داره نست به سری C&C (درسته اون یکی از از پرطرفدار ترین بازی ها تو گیمینتا بود ولی با این حال چیزی رو در مورد CoH عوض نمیکنه بیس سازی داشت سیستم کپچرش خیلی بهتر بود تا منابع جم کردن ولی خوب نمیدونم چرا زیاد طرف دار نداره شاید مال اینه که مال جنگ جهانیه :|)

من موندم که چرا کسی از این بازی (CoH) زیاد حرف نمیزنه !! از هر نظر برتری داره نست به سری C&C (درسته اون یکی از از پرطرفدار ترین بازی ها تو گیمینتا بود ولی با این حال چیزی رو در مورد CoH عوض نمیکنه بیس سازی داشت سیستم کپچرش خیلی بهتر بود تا منابع جم کردن ولی خوب نمیدونم چرا زیاد طرف دار نداره شاید مال اینه که مال جنگ جهانیه :|)
کی گفته طرفدار نداره ؟
Company Of Heroes بی همتاس حرفی برای گفتن باقی نمیزاره . بشددت روش تعصب دارم

ژانر مورد علاقه من RTS بازیهای زیادی تو این سبک تهشو در اوردم. به جرات میتونم بگم Battle Realms یکی از شاهکارهایی بود که تو جوونی تجربش کردم زمان خودش بی مانند بود یاحتی SpellForce 1/2 یا American Conquest
یا خیلی بازیهای دیگه تو این سبک از زیر دستم نتونستن فرار کنن .

اما به جرات میگم بدونه چونه چرا Company Of Heroes بهترین تجربه من از این سبکه . اصلا معتادشم هنوز شبی نیست که بازیش نکنم . شاید برای خیلی ها Star Craft II علیه سلام باشه ولی من COH بیشتر میپسندم

با اینکه سر نسخه دوم خیلی نقدها به بازی وارد بود اما با توجه به روندی که برای Relic پیش اومد باز هم قابل قبول بود .

مقایسه درست نیست اما COH همیشه برای من اولین بوده
همه ی حرفای شما درست ولی من هیج وقت ندیدم که از این بازی حرفی به میون بیاد همش استراتژیک های نسل 6 و این SC بوده
yahoo_22.gif
اگه منظورتون این سایته درسته من اکثرا پی سی گیمرهایی که تو این فرم میشناسم گرایش خیلی بیشتری نسبت به بازیهای بلیزارد دارن سری SC از لحاظ داستانی رو دست نداره خیلی عظیمه مسابقات انلاین غولی هم داره منم احترام خیلی خاصی برای طرفداراش قائلم
اما COH حول جنگ جهانی دوم میچرخه از نظر شبیه سازی کیفیت بصری فوق العادس طبیعیه طرفداراش کمی خاص تر باشن .

آخرین ویرایش:
کی گفته طرفدار نداره ؟
Company Of Heroes بی همتاس حرفی برای گفتن باقی نمیزاره . بشددت روش تعصب دارم

ژانر مورد علاقه من RTS بازیهای زیادی تو این سبک تهشو در اوردم. به جرات میتونم بگم Battle Realms یکی از شاهکارهایی بود که تو جوونی تجربش کردم زمان خودش بی مانند بود یاحتی SpellForce 1/2 یا American Conquest
یا خیلی بازیهای دیگه تو این سبک از زیر دستم نتونستن فرار کنن .

اما به جرات میگم بدونه چونه چرا Company Of Heroes بهترین تجربه من از این سبکه . اصلا معتادشم هنوز شبی نیست که بازیش نکنم . شاید برای خیلی ها Star Craft II علیه سلام باشه ولی من COH بیشتر میپسندم

با اینکه سر نسخه دوم خیلی نقدها به بازی وارد بود اما با توجه به روندی که برای Relic پیش اومد باز هم قابل قبول بود .

مقایسه درست نیست اما COH همیشه برای من اولین بوده
همه ی حرفای شما درست ولی من هیج وقت ندیدم که از این بازی حرفی به میون بیاد همش استراتژیک های نسل 6 و این SC بوده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or