جدیدترین بازی RTS خالقین Command & Conquer با نام Grey Goo معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
32495600192470097949.jpg

استدیو Petroglyph (متشکل از برخی کارمندان Westwood Studios) جدیدترین بازی خود را با نام Grey Goo و سبک استراتژیک همزمان معرفی کرده است که گیم پلی شناخته شده را با طراحی و ابزارهای مدرن تلفیق خواهد کرد.
طبق اعلامیه Petroglyph بازی Grey Goo به بهترین شکل ساخت و ساز پایگاه (Base)، مدیریت واحدها و جنگ در فضا را به نمایش در خواهد آورد. همچنین قول داده شده یک سری موارد کسل کننده که بعضا بازی های این سبک دچار آن می شوند حذف شود و تمرکز بر روی یک بازی تاکتیکی مبتنی بر ساخت پایگاه و گیم پلی کلاسیک RTS خواهد بود.
این بازی دارای سه فرقه است: گروه Beta، انسان ها و Goo. هر کدام استراتژیک ها و واحدهای منحصر به فرد خود را دارا هستند و شما می توانید به صورت تک نفره، Co-op و یا چند نفره آن را تجربه کنید. هوش مصنوعی در بازی Grey Goo بر اساس ایده های آژانس تحقیقات پیشرفته بر روی سیستم پدافند (DARPA - سازمانی که در دنیای واقعی وجود دارد) طراحی خواهد شد و هر مسابقه بجای اینکه از پیش تعیین شده باشد، منحصر به فرد خواهد بود.
تهیه کننده اجرایی استدیو Petroglyph آقای Ted Morris می گویند:
ما سابقه غنی و دراز مدتی را بر روی عناوین RTS دارا هستیم و در زمانی که Westwood وجود داشت ما سری Command & Conquer را به وجود آوردیم. ما می خواهیم یک سری از آن مواردی که بازی های ما را در گذشته بی نظیر می کردند با خود بیاوریم و در عین حال چیزهایی جدیدی را که در این مدت فرا گرفته ایم اضافه کنیم.
Grey Goo تابستان 2014 از طریق Steam برای PC عرضه می شود.
Gamespot

جاااااااااااااااااااااان عجب خبری مدتهاست یک ریال تایم استراتژی مشتی بازی نکردیم
خبر بسیار خشحال کننده است
امیدوارم بازی خوبی از کار در بیاد

پارسال همین موقع استارکرفت 2 زدیم و هنوز هم داریم بازیش می کنیم!:|:d
مشتی تر این دیگه نداریم و نیست!

RTS بازی نداریم اینجا؟ :-/ من گفتم الان همه Pc گیمرها میریزند توی خبر :d ناسلامتی سازنده های C&C هستند و این بازی Base سازی داره!

خب چه کار کنیم؟ دوست داری اینجا هم بریزن سر و کله هم بزنن؟ مال کنسول نیست که بیان از وسط هوا پای TLOU رو بکشن وسط ;) دعوا بشه. 54 نفر دیدن like کردن راضی هستن از خبر دیگه چی می خوای؟

دوست داری اینجا هم بریزن سر و کله هم بزنن؟
انقدر دعواهای پشمکی کردیم توی تاپیک های مختلف عادت کردیم همه چیز رو به دعوا بگیریم :)
54 نفر دیدن like کردن راضی هستن از خبر دیگه چی می خوای؟
کلا اخبار و مقالات برای گدایی لایک هستش! ;) (انقدر از دید شما 54 لایک دستاورد بزرگی برای یک خبر محسوب میشه؟ :) )

انقدر دعواهای پشمکی کردیم توی تاپیک های مختلف عادت کردیم همه چیز رو به دعوا بگیریم :)

کلا اخبار و مقالات برای گدایی لایک هستش! ;) (انقدر از دید شما 54 لایک دستاورد بزرگی برای یک خبر محسوب میشه؟ :) )

داداش انگار دنبال سوژه می گردی. شما شاکی بودی چرا کسی نریخته تو خبر، من گفتم 54 نفر حداقل این خبر رو خوندن و استقبال کردن. این کار شما که اومدی می گی چرا نرختید رو تاپیک از گدایی like دست کمی نداره. اصلا فلسفه شما از زدن خبر چیه؟ هر دقیقه بیای ببینی چند نفر پست دادن کیف کنی؟ اگر اینجوریه لطف کن این کار رو به کسان دیگه بسپار.

شما شاکی بودی چرا کسی نریخته تو خبر، من گفتم 54 نفر حداقل این خبر رو خوندن و استقبال کردن
شما دارید میگید که خبر توسط 54 دیده و لایک شده و بسه ... منظور من هم این بود که این بازی RTS هستش (سازنده های اون هم افراد سابق استدیو Westwood هستند) که خیلی از PC Gamer ها مشتاق اون هستند و تعجب کردم که چرا کسی برای بحث و گفتگو حضور نداره! حالا نمیدونم چطور از این شکلک خنده ( :d ) من رو شاکی تصور کردید.
این کار شما که اومدی می گی چرا نرختید رو تاپیک از گدایی like دست کمی نداره. اصلا فلسفه شما از زدن خبر چیه؟ هر دقیقه بیای ببینی چند نفر پست دادن کیف کنی؟
:)) لایکی که نه ارتقاء درجه ای داره، نه پولی، نه مزایایی جز یه آواتار 50 کیلوبایتی به نظر خودت انقدر ارزش داره که 270 خبر فرستادم صفحه اصلی؟!!
این سه تا خبر پایینی رو ببین:
http://forum.bazicenter.com/thread86974/ فقط 7 لایک!
http://forum.bazicenter.com/thread86838/ و http://forum.bazicenter.com/thread87144/ هر یک کمتر از 20 لایک. چرا اونها رو نکشیدم بالا همون موقع اگر دنبال لایک هستم؟! :) (ترجمه گواهی های ثبت اختراع سونی که به زور ده تا لایک میگرفت ولی از همه اخبار سخت تر بودند به کنار)
همیشه قبل از اینکه دنبال دلیل بگردید برای برکناری یک نفر، دلیل محکم داشته باشید!

دلیل اینکه تو این سایت خبرای pc مورد توجه نیست و pc بازا کم شدن اینه که تو این انجمن همه کنسول فن هستن که هر چی به نفعشون نباشه به جای برخورد منطقی فقط ترول میکنن مثلا یه بنده خدایی که به من تهمت میزنه من آی دی یکی دیگه ام اومده ps4 خریده اینقدر خوشحاله داره با های اند pc با 16 گیگ رم و cpu core i7 و گرافیک gtx680 مقایسه میکنه میگه بازی x چون روی ps4 اینجوریه حتما روی pc های اندم همینجوریه :( بعدش دوستاش از حرفش طرفداری میکنن حالا هیچی چون بالاخره انجمن هرکی بایست حرفو عقیدشو بگه ولی به جای بحث 100 به یک ترول میکنن و عکس میزارن و مسخره بازی در میا%k

بیشتر از یک دهه از عمر C&C Generals می گذره و هنوز بازی استراتژیکی به سبک و گیم پلی اون نیومده!
انتظار داشتیم که EA به قولش عمل کنه و نسخه بعدی این بازی رو بده، اما متاسفانه چیزی رو ساخت که شباهتی به نسخه اول Generals نداشت و خوشبختانه کنسل شد!
اینگار چیزهای خوب یک بار اتفاق میوفتن و گاهی اوقات اگر سال ها تلاش کنی نمی تونی مثل اون رو پیدا کنی و بسازی!
به عنوان کسی که بازی های استراتژیک متعددی رو امتحان کردم و واردشون شدم، به جرات می تونم بگم عنوان C&C Generals یک عنوان موندگار و تکراری نشدنی در دنیای بازی های استراتژیک هست.
سرعت، دقت، هوش و حواس جمعی، زیرکی و خوش فکری و از همه مهمتر، خــــلاقیت! این ها تمام چیزهائی بود که C&C Generals در بیشتر از 10 سال پیش برای گیمرها ساخت!
عمر ما که گذشت و واقعا پیر شدیم برای این کارها و از حوصلمون خارج هست! اما امیدوارم، امیــــدوارم دوباره بتونیم یک بازی استراتژیک خــــاص و تک پر رو ببینیم! یک بازی مثل بهترین بازی استراتژیک دنیا یعنی C&C Generals :)

شما دارید میگید که خبر توسط 54 دیده و لایک شده و بسه ... منظور من هم این بود که این بازی RTS هستش (سازنده های اون هم افراد سابق استدیو Westwood هستند) که خیلی از PC Gamer ها مشتاق اون هستند و تعجب کردم که چرا کسی برای بحث و گفتگو حضور نداره! حالا نمیدونم چطور از این شکلک خنده ( :d ) من رو شاکی تصور کردید.

:)) لایکی که نه ارتقاء درجه ای داره، نه پولی، نه مزایایی جز یه آواتار 50 کیلوبایتی به نظر خودت انقدر ارزش داره که 270 خبر فرستادم صفحه اصلی؟!!
این سه تا خبر پایینی رو ببین:
http://forum.bazicenter.com/thread86974/ فقط 7 لایک!
http://forum.bazicenter.com/thread86838/ و http://forum.bazicenter.com/thread87144/ هر یک کمتر از 20 لایک. چرا اونها رو نکشیدم بالا همون موقع اگر دنبال لایک هستم؟! :) (ترجمه گواهی های ثبت اختراع سونی که به زور ده تا لایک میگرفت ولی از همه اخبار سخت تر بودند به کنار)
همیشه قبل از اینکه دنبال دلیل بگردید برای برکناری یک نفر، دلیل محکم داشته باشید!

از نظر من دلیلش ساده هست، pc گیمر جماعت جو گیر نمی شه معمولا! من خودم عشق استراتژی هستم ولی از این خبر ها خیلی هیجان زده نمی شم. خوشحال می شم ولی هیجان زده اصلا، صبر می کنم بازی بیاد ببینم اصلا ارزش داره یا نه بعد می شه بحث بشه دربارش. کلا اون شلوغ کاری ها مال کنسول فن هاست که همدیگه رو بترکونن سر هیچ و پوچ. کلا خبر یحث خاصی نمی طلبه، فقط امید هست که یه بازی استراتژی خوب ببینیم. باید بود و دید!

اخرین بازی استراتژیکی که واقعا بهم حال داد battle for middle earth II بود... بعد از مدتها امیدوارم این بازی جدید بتونه همون حس و حال برگردونه... به نظرم اوج استراتژیک ها نسل 6 بود... از وارکرفت و ایج اف متالوژی بگیر تا باقی...جدا یادش بخیر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or