جدیدترین بازی RTS خالقین Command & Conquer با نام Grey Goo معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
32495600192470097949.jpg

استدیو Petroglyph (متشکل از برخی کارمندان Westwood Studios) جدیدترین بازی خود را با نام Grey Goo و سبک استراتژیک همزمان معرفی کرده است که گیم پلی شناخته شده را با طراحی و ابزارهای مدرن تلفیق خواهد کرد.
طبق اعلامیه Petroglyph بازی Grey Goo به بهترین شکل ساخت و ساز پایگاه (Base)، مدیریت واحدها و جنگ در فضا را به نمایش در خواهد آورد. همچنین قول داده شده یک سری موارد کسل کننده که بعضا بازی های این سبک دچار آن می شوند حذف شود و تمرکز بر روی یک بازی تاکتیکی مبتنی بر ساخت پایگاه و گیم پلی کلاسیک RTS خواهد بود.
این بازی دارای سه فرقه است: گروه Beta، انسان ها و Goo. هر کدام استراتژیک ها و واحدهای منحصر به فرد خود را دارا هستند و شما می توانید به صورت تک نفره، Co-op و یا چند نفره آن را تجربه کنید. هوش مصنوعی در بازی Grey Goo بر اساس ایده های آژانس تحقیقات پیشرفته بر روی سیستم پدافند (DARPA - سازمانی که در دنیای واقعی وجود دارد) طراحی خواهد شد و هر مسابقه بجای اینکه از پیش تعیین شده باشد، منحصر به فرد خواهد بود.
تهیه کننده اجرایی استدیو Petroglyph آقای Ted Morris می گویند:
ما سابقه غنی و دراز مدتی را بر روی عناوین RTS دارا هستیم و در زمانی که Westwood وجود داشت ما سری Command & Conquer را به وجود آوردیم. ما می خواهیم یک سری از آن مواردی که بازی های ما را در گذشته بی نظیر می کردند با خود بیاوریم و در عین حال چیزهایی جدیدی را که در این مدت فرا گرفته ایم اضافه کنیم.
Grey Goo تابستان 2014 از طریق Steam برای PC عرضه می شود.
Gamespot

RTS بازی نداریم اینجا؟ :-/ من گفتم الان همه Pc گیمرها میریزند توی خبر :d ناسلامتی سازنده های C&C هستند و این بازی Base سازی داره!

کلا SC توی RTS اه sci-fi کلا همه رو جمع کرده رفته :d
من بیشتر دوست دارم بازی تو مایه های C&C General بسازن تا C&C3,C&C4

جاااااااااااااااااااااان عجب خبری مدتهاست یک ریال تایم استراتژی مشتی بازی نکردیم
خبر بسیار خشحال کننده است
امیدوارم بازی خوبی از کار در بیاد

RTS بازی نداریم اینجا؟ :-/ من گفتم الان همه Pc گیمرها میریزند توی خبر :d ناسلامتی سازنده های C&C هستند و این بازی Base سازی داره!
ذائقه ها عوض شده حالا اگه یه خبر از یه بازی تکراری مثل..... بود 60 صفحه رفته بود جلو اما .....بگذریم
بازیهای خوب تو این سبک خیلی زیادند یه چندتا شون هم دوستان نام بردند که واقعا جزو عالیترین ها خاطره انگیزترین ها هستند اما تا وقتی بازی ایی مثل sc هست بازیهای دیگه با اختلاف زیاد پشت سرشند.
امیدوارم با یه بازی عالی طرف باشیم .تو این دوره ایی که دیگه طرفدارای اینجور بازیها نسبت به بقیه سبک ها کمتر شده بازیهای تو این سبک هم کمتر ،کلا از هر بازی ایی با این سبک استقبال میکنیم.

آخرین ویرایش:
جاااااااااااااااااااااان عجب خبری مدتهاست یک ریال تایم استراتژی مشتی بازی نکردیم
خبر بسیار خشحال کننده است
امیدوارم بازی خوبی از کار در بیاد
بهتره بری COH بازی کنی خیلی به واقعیت نزدیک تاره تا چهار تا قیافه ی چپ و چار :d البته فعلا :| این بیاد تا ببینیم چی میشه :|

RTS باید بیفته دسته indie ها...هر چند امسال سال خیلی خوبی نبود برای این سبک CoH و TW هر دو با مشکلات زیادی ریلیز شدن Relic هم که به خاطر THQ ضربه خورد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or