جدیدترین اطلاعات منتشر شده از بازی Watch Dogs

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
91723159940183771194.jpg

بعد از گذشت این همه سال انتظار برای این عنوان، حال طرفداران نگران جلوه های بصری این بازی هستند که نکند سازندگان قسمت هایی را حذف کرده و یا کاهش داده باشند.
RASHED یکی از اعضای سایت thearabgamer و از معدود کسانی که به تازگی توانسته بازی را بر روی پلتفرم PS4 تجربه کند، اطلاعاتی را در این مورد منتشر کرده که با هم می خوانیم:
"یه عنوان یکی از کسانی که این بازی را برای 90 دقیقه تجربه کرده باید حقیقت رو برای شما بگم، اگر دروغ نباشه این حقیقت داره که جلوه های بصری بازی افت کرده. بازی آنطور که در همایش E3 2012 نمایش داشتند نخواهد بود. قسمت های محتلف دیگری را از هر قسمت بازی را نیز حذف کرده اند، ولی خب اینطور نیست که بازی بدی باشه."
حتما با خود می گویید که دیگر کدام قسمت های بازی حذف شده، خب من الان اینجا به شما این موارد رو خواهم گفت و زمانی که شما در ماه May بازی رو تجربه کنید، حتما عصبانی خواهید شد، شاید هم از این قضیه تعجب کنید.
"اول از همه این رو بگم که در بازی "خون" وجود نخواهد داشت. فقط قسمت هایی از بازی اونم در "کات سین" ها این ویژگی دیده میشه و دیگر هیچ. وقتی تصمیم گرفتم که برم داخل شهر و یک شهروند رو منفجر کنم (!) اصلا شاهد خون ریزی در بازی نبودم، تنها چیزی که قابل رویت بود زخم هایی بود که بر روی بدن فرد به جا گذاشته شده بود، همین.
حتما با خودتون الان فکر می کنید من دروغ میگم، ولی اینطور نیست. اگر آخرین تریلر منتشر شده از بازی رو بادقت مشاهده کنید خواهید دید وقتی که Aiden شخصیت داستان بازی با اسلحه "شات گان" یکی از دشمنان رو به قتل میرسونه، هیچ خونریزی در بازی دیده نمیشه، این رو گفتم تا حرف من رو خودتون باور کنید."(این صحنه تقریبا در دقیقه 00:54 جدیدترین تریلر منتشر شده از بازی اتفاق می افتد.)
او ادامه داد و گفت:
"از اون جالب تر اینکه شما نمی توانید به صورت Random در شهر افراد را با "باتوم" خود بزنید. تا اونجایی که من میدونم با این سلاح سرد فقط دشمنان رو می توانید ناکار کنید و نه کس دیگری!."
اینطور که گفته شده شما توانایی شلیک هنگام رانندگی را نیز نخواهید داشت:
"Aiden نمی تونه که هنگام رانندگی شلیک هم بکنه. این برای یک بازی open-world خیلی عجیب و غریبه، فکر کنم توجیه Ubisoft برای این قضیه این هست که اونها میخوان بیشتر بر روی مکانیزم "هک کردن" و "فرار" کار کنن، در حالی که هنوز شناسایی نشده باشند."
به غیر از همه این قضایا Watch Dogs یک بازی open-world با مکانیزم "مخفی کاری" هست، پس یه جورایی میشه گفت که این قضیه منطقی به نظر میاد.
من همه این نکات منفی بازی رو گفتم ولی آیا باعث شد که من از بازی لذت نبرم؟!
قطعا جواب خیر است. با اینکه جلوه های بصری بازی کاهش پیدا کرده، ولی هنوز هم زیبا و نفس گیر خواهند بود.
"توجه داشته باشید که من این بازی را بر روی پلتفرم PS4 انجام دادم. فقط میتونم بگم که "انیمیشن" ها و "تکسچر" ها در محیط های مختلف، فوق العاده زیبا عمل می کنند، مخصوصا مواقعی که در بازی "بارون" میاد!."
در مورد کارکترهای فرعی و اصلی بازی شاید فکر کنید که گرافیک "کارتونی" و یا "cell shade" را دارند، ولی اینطور بد نیست که بخواهید از بازی خارج شوید. تکرار می کنم، من بازی رو بر روی PS4 انجام دادم پس شاید نسخه PC بازی بهتر عمل کنه و جلوه های بصری غنی تری داشته باشه.
نظر شما چیست، آیا این بازی بعد از این همه تاخیر و تغییر انتظارات طرفداران را برآورده خواهد کرد یا خیر؟!
[source]

جلوه بصری میخوام چیکار همین قسمت حرفش منو راضی میکنه که دو ماه دیگه بشینم بازی کنم :)

به غیر از همه این قضایا Watch Dogs یک بازی open-world با مکانیزم "مخفی کاری" هست، پس یه جورایی میشه گفت که این قضیه منطقی به نظر میاد.
من همه این نکات منفی بازی رو گفتم ولی آیا باعث شد که من از بازی لذت نبرم؟!
قطعا جواب خیر است. با اینکه جلوه های بصری بازی کاهش پیدا کرده، ولی هنوز هم زیبا و نفس گیر خواهند بود.

"توجه داشته باشید که من این بازی را بر روی پلتفرم PS4 انجام دادم. فقط میتونم بگم که "انیمیشن" ها و "تکسچر" ها در محیط های مختلف، فوق العاده زیبا عمل می کنند، مخصوصا مواقعی که در بازی "بارون" میاد!."

در مورد کارکترهای فرعی و اصلی بازی شاید فکر کنید که گرافیک "کارتونی" و یا "cell shade" را دارند، ولی اینطور بد نیست که بخواهید از بازی خارج شوید. تکرار می کنم، من بازی رو بر روی PS4 انجام دادم پس شاید نسخه PC بازی بهتر عمل کنه و جلوه های بصری غنی تری داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

اگه گرافیک ps4 این بازی در این حد تریلر 14 دقیقه ای باشه من دیگه از خدا چیزی نمیخوام..شما از کجا مطمینی برای ps4 هستش؟
در اینکه یه pc high end خیلی از ps4 قویتره شکی نیست بحث اینه که آیا یوبی برای pc gamer ها سنگ تموم میذاره یا نه
بابا یک تریلر دیگه هم بود که آیشا تایلر و جیمی فالون بودن قشنگ نسخه PS 4 دستشون بود گزاشتن تو دستگاه و بازی کردن! بعد هیچ کس اونو ندیدا همه اومدن زوم کردن رو تریلر آخر :|

بازی Watch Dogs سر جلوه های بصریش،فیزیکش خیلی سر زبونها اومد وگرنه اگر قرار باشه این 2 مورد افت شدید داشته باشه چرا باید این بازی رو تجربه کرد؟

متاسفانه Open World ساختن استعداد میخواد و همچنین حرفه که Ubisoft اون رو نداره،(البته دو بازی Farcry و Assassins Creed خوب هستند و من فکر می کنم یوبی سافت تمرکزش رو روی این دو بذاره بهتره)

ای کاش دست کم کیفیت نمایشش تو کنفرانس سونی در E3 2013 رو داشت،نورپردازی ای که در تریلر آخری دیدم از نورپردازی عناوین PS2 هم ضعیف تر هست.

بابا یک تریلر دیگه هم بود که آیشا تایلر و جیمی فالون بودن قشنگ نسخه PS 4 دستشون بود گزاشتن تو دستگاه و بازی کردن! بعد هیچ کس اونو ندیدا همه اومدن زوم کردن رو تریلر آخر :|

شما هم مارو کشتی با اون جیمی فالون...اون نمایشی که شما می گی مال اواسط 2013 بود و همه اون موقع از نمایش بازی راضی بودن اما پس از اینکه تاخیر خورد و دیگه خبری از یوبی سافت و WD نشد و به یک باره این تریلر بیرون اومد کیفیت از اون چیزی که دیده بودیم خیلی افت پیدا کرد

آخرین ویرایش:
عزیزم همشو بازی کردم اون موقع..ولی بازم میگم تاپ نبودن..اون موقع که گرافیک مکس پین 1 و 2 و یا هاف لایف و doom و nfs اومده بود گاست ریکان یا Sc درجه دوم حساب میشدن
الان اینایی که ردیف کردی جز Max Payne 1، همه 2 سال بعد از SC اومدن (اون NFS هم که اصلا معلوم نیست کدومش منظورته! قاعدتا باید Hot Persuit 2 باشه که هیچی!). میخوای بازی 2004 رو با 2002 مقایسه کنی؟ MP1 هم که مقایسه گرافیکیش با SC خنده داره!
55293252707601167261.jpg
ضمن اینکه بقیه بازی هایی که نام بردی باید با Pandora Tomorrow مقایسه بشه که هر چند ممکنه بعضی جاها کم بیاره و پایین تر باشه ولی فاصله اونقدر نیست که بهش بگیم درجه 2!
خوشبختانه جایزه بهترین گرافیک سال که IGN سال 2002 به SAR داده یا چندین نامزدی برای بهترین گرافیک از منابعی مثل GDC و IAA خلاف حرف شما رو نشون میده.
پ.ن: درجه 2؛ هه!

شما هم مارو کشتی با اون جیمی فالون...اون نمایشی که شما می گی مال اواسط 2013 بود و همه اون موقع از نمایش بازی راضی بودن اما پس از اینکه تاخیر خورد و دیگه خبری از یوبی سافت و WD نشد و به یک باره این تریلر بیرون اومد کیفیت از اون چیزی که دیده بودیم خیلی افت پیدا کرد
خوب اون مگه کنسول PS4 نبود جلوش؟ مگه PS4 نتونست اونو اجرا کنه؟ اگه تونست پس تونسته!
آخه اگه اون واقعا اجرا شده باشه آخه چطور ممکنه حالا کیفیت آخر از اون بدتر باشه! واقعا خودت یکم فکر کن مگه شرکت بازی ساز مرض داره یک بازی با یک گرافیک توپ در بیاره بعد باهاش روی PS4 ران کنه بعد بیاد توی نسخه آخر گند بزنه به گرافیکش؟ آخه اصلا ممکنه نیست!

وقتی PS4 تونسته بازی رو به راحتی روی اون گرافیک اجرا کنه پس باید نسخه آخر هم همونطوری باشه واقعا اگه اونطوری نباشه من دیگه به عقل یوبی سافت شک میکنم :|

خوب اون مگه کنسول PS4 نبود جلوش؟ مگه PS4 نتونست اونو اجرا کنه؟ اگه تونست پس تونسته!
آخه اگه اون واقعا اجرا شده باشه آخه چطور ممکنه حالا کیفیت آخر از اون بدتر باشه! واقعا خودت یکم فکر کن مگه شرکت بازی ساز مرض داره یک بازی با یک گرافیک توپ در بیاره بعد باهاش روی PS4 ران کنه بعد بیاد توی نسخه آخر گند بزنه به گرافیکش؟ آخه اصلا ممکنه نیست!

وقتی PS4 تونسته بازی رو به راحتی روی اون گرافیک اجرا کنه پس باید نسخه آخر هم همونطوری باشه واقعا اگه اونطوری نباشه من دیگه به عقل یوبی سافت شک میکنم :|
درسته اون نسخه بتای بازی بود که تو سالن اجرا کردند،اینکه PS4 اون رو اجرا کرده شکی نیست اما چیزی که شاید باعث شده گرافیک بازی رو Downgrade کنن شاید افت فریمها بوده،اینو مطمئن نیستم ولی شاید یکی از نسخه های کنسولهای نسل جدید نتونسته جزییات رو به خوبی نسخه دیگه پردازش کنه و برای اینکه تفاوت ها زیاد نباشه مجبور شدن نسخه های دیگه رو هم در همون سطح بیارن البته فکر می کنم PC بدون شک نمایش 2012 اش رو هنوزم حفظ کرده باشه

حالا فقط می شه چندتا امید داشت به اینکه کیفیت بازی به مانند گذشته بشه

1. تریلر جدید مربوط به نسخه نسل هفتم باشه (چون آخر تریلر لوگوی X360 رو می بینید که نمایش می دن) و کسانی که تایید کردند این تریلر نسل جدید هست اشتباه گفته باشند

2.کسی که این خبر رو بیان کرده دروغ گفته باشه

3.تکنیک هایی که حذف شدند از بازی با آپدیت دوباره به بازی برگردونده بشند...

فکر نمی کنم هر 3 مورد امیدوارمون کنه پس تنها کاری که باید کرد اینه که امید به نسخه دوم بازی داشت (البته اگر فروش کنه این نسخه ابتدایی)

قطعا بازیش ارزش خریدن رو داره ! ( کپی رو میگم >:) ) اما به احتمال 99% انتظارات رو برآورده نمیکنه !

کلا فلسفه ی بازی Open World اینه که بازیکن آزاد باشه هر کاری میخواد بکنه , حالا تو این , میان میگن فلان کارو میشه کرد فلانو نمیشه کاملا مسخرست ... :|

دوستان میان میپرسن چرا به این بازی یا کمپانی یوبی سافت بدو بیراه میگین ؟ یوبی سافت داشت اولا جولان میداد که این بازی با Gta V رقابت میکنه و فلانو بهمان !!! بعد هم کم کم عقب میکشه ! یکی نباید بگه که حداقل رو حرفت وایسا ؟

در کل از تاخیرات پیاپی که خورد معلوم بود به اون خوبی که میگفتن نیس ... )x ( کیفیت GTA V , که بازیو باهاش مقایسه میکردن دیدن و دنیاشون زیرو رو شد ! )

درسته اون نسخه بتای بازی بود که تو سالن اجرا کردند،اینکه PS4 اون رو اجرا کرده شکی نیست اما چیزی که شاید باعث شده گرافیک بازی رو Downgrade کنن شاید افت فریمها بوده،اینو مطمئن نیستم ولی شاید یکی از نسخه های کنسولهای نسل جدید نتونسته جزییات رو به خوبی نسخه دیگه پردازش کنه و برای اینکه تفاوت ها زیاد نباشه مجبور شدن نسخه های دیگه رو هم در همون سطح بیارن البته فکر می کنم PC بدون شک نمایش 2012 اش رو هنوزم حفظ کرده باشه

حالا فقط می شه چندتا امید داشت به اینکه کیفیت بازی به مانند گذشته بشه

1. تریلر جدید مربوط به نسخه نسل هفتم باشه (چون آخر تریلر لوگوی X360 رو می بینید که نمایش می دن) و کسانی که تایید کردند این تریلر نسل جدید هست اشتباه گفته باشند

2.کسی که این خبر رو بیان کرده دروغ گفته باشه

3.تکنیک هایی که حذف شدند از بازی با آپدیت دوباره به بازی برگردونده بشند...

فکر نمی کنم هر 3 مورد امیدوارمون کنه پس تنها کاری که باید کرد اینه که امید به نسخه دوم بازی داشت (البته اگر فروش کنه این نسخه ابتدایی)
خوب همینه دیگه! دقیقا!
اگه هر افتی وجود داشته باشه نسبت به اون تریلر مطمئنن دلیلی غیر از افت فریم روی کنسول نباید باشه! آخه دلیل دیگه ای نمیتونه باشه! پس در نتیجه نسخه PC باید حداقل حداقل یک چیزی مثل اون تریلر باشه یعنی ممکن نیست از اون پایین تر باشه و احتمال اینکه مثل اولین تریلر باشه هم وجود داره ولی دوستان بدون هیچ شکی میان در مورد نسخه PC هم نظر میدن و میگن نسخه PC هم همونطوره :|

دوستان مثل این که نمی‌خوان متوجه بشن. مساله این نیست که یه PCـه High End چقدر Raw Power داره و از پس اون نمایش E3 2012 بر میاد یا نه!
مساله اینه که اون نمایش اولیه جزئیات خیلی خیلی زیادی توی محیط شهری داشت، که اصلاً و ابداً نمی‌شه از یوبی‌سافت انتظار داشت کل شهر رو با اون همه جزئیات بسازن. فقط مشکل ضعیف بودن کنسول‌ها در برابر High End PCـها نیست.

جانم ؟ بیخیال دوست عزیز Half-life 1 که سال 1998 امده در مقابل SC 2002 حرفی برای گفتن نداشته Half life 2 امده که 2004 امده در مقابل Pandora Tomorrow بنچمارک بود برای کارت خریدن چطور درجه دو حساب میشدن ؟.

DOOM که برای سال 1998 شما اصلا گیم پلی اون بازی یادت میاد ؟ که با SC 2002 حتی مقاسیه کنیم ؟ یا نسخه های بعدیش ؟ حتی اگه منظورت DOOM 3 هم بوده باشه که 2004 امده .

هر چی گفتی درسته، ولی هیچ کدوم در زمان خودش به اندازه HL2 انقلاب گرافیکی به پا نکرد. HL2 بنچمارک گرافیکی PC بود تا شروع نسل هفتم.

دوستان بازی ای که ‍‍‍‍‍‍‍توی تبلیغاتهاش برای GTA خطو نشون میکشید همه انتظار اینو داشتیم قابلیتهای گیم پلیش نزدیک یا حتی متنوع تر از GTA باشه ولی حالا هم مشکل شده گیم پلی هم جلوه های بصری ، گفتن چیزی حذف نشده ، نسخه کنسولی نسل هشتم که تکلیفش معلوم شد و جلوه ی بارونش !! فقط شبیه تریلر E3 گفتن هست ! . و از نسخه کنسولی هم انتظاری نداریم و امیدواریم مثل تریلرش باشه .

نسخه PC میمونه که اگه اونم خراب کنن دیگه نباید انتظار داشته باشن از جماعت گیمر نمره ی بالای 7 بگیرن . نسخه PC هر چقدر گرافیک سنگینی بخواد اشکال نداره . این همه صبر و تاخیر برای همین بود . حداقل نسخه PCش شبیه در بیاد ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍

بابا گرافیک میگن افت کرده حالا میگیریم جزئیات هم کم شده دیگه گیم پلی یا داستان و ... که خراب نشده که انتظار داشته باشین نمره 6-7 بگیره بازی :|
حالا هنوز نسخه PC رو ندیدیم که نظر بدیم ولی خداییش زیادی دارین به گرافیک بازی اهمیت میدین! بازی همه تمرکزش رو هک و گیم پلی هست زدین دهن گرافیکشو سرویس کردین دیگه یوبی سافت پشیمون میشه تریلر با گرافیک بده بیرون :دی

جدا که خجالت داره! این ایراد های بچه گانه باعث نمیشه که ارزش های بازی پایین بیاد فقط با این کارها سطح تفکر و درک خودتون رو نشون می دید! حداقل میخواید ایراد بگیرید از یه چیزی باشه که حداقل ارزش داشته باشه و باعث خنده نشه!
کارگردان بازی در این مورد گفته :
There wouldn’t be any locational damage though. When asked if shooting some one in the arm would affect their accuracy or shooting them in the leg would affect their movement, Morin said, “No for the arms and leg leaping. We do have different reputation outcome.”

جدا که خجالت داره! این ایراد های بچه گانه باعث نمیشه که ارزش های بازی پایین بیاد فقط با این کارها سطح تفکر و درک خودتون رو نشون می دید! حداقل میخواید ایراد بگیرید از یه چیزی باشه که حداقل ارزش داشته باشه و باعث خنده نشه!
کارگردان بازی در این مورد گفته :
من این جمله رو متوجه نشدم یکی بگه یعنی چی:d
“No for the arms and leg leaping.
We do have different reputation outcome

یعنی این چیزا اعتبار نمیاره! اعتبارشون رو از ره های دیگه ای بدست میارند!

دوست عزیز منظور این نیست

بازی سیستمی به نام Reputation داره که مربوط به شهرت آیدن‌ـه.
اگر به افراد کمک کنید امتیاز مثبت دریافت می‌کنید. و برای برخی کارها هم امتیاز منفی کسب می‌کنید
منظور اینجا این بوده که بازی قابلیت قطع و پرتاب شدن دست و پا رو نداره + براساس Reputation، نتایج مختلفی رو در بازی شاهد خواهیم بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or