جدیدترین اطلاعات منتشر شده از بازی Watch Dogs

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
91723159940183771194.jpg

بعد از گذشت این همه سال انتظار برای این عنوان، حال طرفداران نگران جلوه های بصری این بازی هستند که نکند سازندگان قسمت هایی را حذف کرده و یا کاهش داده باشند.
RASHED یکی از اعضای سایت thearabgamer و از معدود کسانی که به تازگی توانسته بازی را بر روی پلتفرم PS4 تجربه کند، اطلاعاتی را در این مورد منتشر کرده که با هم می خوانیم:
"یه عنوان یکی از کسانی که این بازی را برای 90 دقیقه تجربه کرده باید حقیقت رو برای شما بگم، اگر دروغ نباشه این حقیقت داره که جلوه های بصری بازی افت کرده. بازی آنطور که در همایش E3 2012 نمایش داشتند نخواهد بود. قسمت های محتلف دیگری را از هر قسمت بازی را نیز حذف کرده اند، ولی خب اینطور نیست که بازی بدی باشه."
حتما با خود می گویید که دیگر کدام قسمت های بازی حذف شده، خب من الان اینجا به شما این موارد رو خواهم گفت و زمانی که شما در ماه May بازی رو تجربه کنید، حتما عصبانی خواهید شد، شاید هم از این قضیه تعجب کنید.
"اول از همه این رو بگم که در بازی "خون" وجود نخواهد داشت. فقط قسمت هایی از بازی اونم در "کات سین" ها این ویژگی دیده میشه و دیگر هیچ. وقتی تصمیم گرفتم که برم داخل شهر و یک شهروند رو منفجر کنم (!) اصلا شاهد خون ریزی در بازی نبودم، تنها چیزی که قابل رویت بود زخم هایی بود که بر روی بدن فرد به جا گذاشته شده بود، همین.
حتما با خودتون الان فکر می کنید من دروغ میگم، ولی اینطور نیست. اگر آخرین تریلر منتشر شده از بازی رو بادقت مشاهده کنید خواهید دید وقتی که Aiden شخصیت داستان بازی با اسلحه "شات گان" یکی از دشمنان رو به قتل میرسونه، هیچ خونریزی در بازی دیده نمیشه، این رو گفتم تا حرف من رو خودتون باور کنید."(این صحنه تقریبا در دقیقه 00:54 جدیدترین تریلر منتشر شده از بازی اتفاق می افتد.)
او ادامه داد و گفت:
"از اون جالب تر اینکه شما نمی توانید به صورت Random در شهر افراد را با "باتوم" خود بزنید. تا اونجایی که من میدونم با این سلاح سرد فقط دشمنان رو می توانید ناکار کنید و نه کس دیگری!."
اینطور که گفته شده شما توانایی شلیک هنگام رانندگی را نیز نخواهید داشت:
"Aiden نمی تونه که هنگام رانندگی شلیک هم بکنه. این برای یک بازی open-world خیلی عجیب و غریبه، فکر کنم توجیه Ubisoft برای این قضیه این هست که اونها میخوان بیشتر بر روی مکانیزم "هک کردن" و "فرار" کار کنن، در حالی که هنوز شناسایی نشده باشند."
به غیر از همه این قضایا Watch Dogs یک بازی open-world با مکانیزم "مخفی کاری" هست، پس یه جورایی میشه گفت که این قضیه منطقی به نظر میاد.
من همه این نکات منفی بازی رو گفتم ولی آیا باعث شد که من از بازی لذت نبرم؟!
قطعا جواب خیر است. با اینکه جلوه های بصری بازی کاهش پیدا کرده، ولی هنوز هم زیبا و نفس گیر خواهند بود.
"توجه داشته باشید که من این بازی را بر روی پلتفرم PS4 انجام دادم. فقط میتونم بگم که "انیمیشن" ها و "تکسچر" ها در محیط های مختلف، فوق العاده زیبا عمل می کنند، مخصوصا مواقعی که در بازی "بارون" میاد!."
در مورد کارکترهای فرعی و اصلی بازی شاید فکر کنید که گرافیک "کارتونی" و یا "cell shade" را دارند، ولی اینطور بد نیست که بخواهید از بازی خارج شوید. تکرار می کنم، من بازی رو بر روی PS4 انجام دادم پس شاید نسخه PC بازی بهتر عمل کنه و جلوه های بصری غنی تری داشته باشه.
نظر شما چیست، آیا این بازی بعد از این همه تاخیر و تغییر انتظارات طرفداران را برآورده خواهد کرد یا خیر؟!
[source]

14 دقیقه گیم پلی واچ داگز که رو ps4 اجرا شده

14 minutes of Watch_Dogs - Gamersyde

- - -ویرایش - - -

نه تورو خدا میخوای بازم بیا یه چیزی بگو . توام دلت خوش باشه گرافیک ps4 اندازه گرافیک pc های اند باشه!

اگه گرافیک ps4 این بازی در این حد تریلر 14 دقیقه ای باشه من دیگه از خدا چیزی نمیخوام..شما از کجا مطمینی برای ps4 هستش؟
در اینکه یه pc high end خیلی از ps4 قویتره شکی نیست بحث اینه که آیا یوبی برای pc gamer ها سنگ تموم میذاره یا نه

من دقیقا نمیتونم بگم چه بلایی سر این بازی نسبت به E3 2012 اومده فقط اینو میدونم توی این 10 سال که یوبی سافت رو میشناسم همیشه استاد غلو کردن بوده و ظاهرا الانم هست
مطمینا هیچ موقع فرانچایزهای یوبی مثل splinter sell-far cry-ac-driver-ghost recon توی زمانهای خودشون از لحاظ گرافیکی تاپ نبودن ولی این گیم پلی و داستان سرایی های اونها هست که یوبی رو معروف کرده....
دقیقا همین حس رو الان نسبت به بازی The Division دارم
Division فقط اسم یوبی روشه وگرنه سازندش massive هست و با اینکه یوبی صاحبشه اما ترکبیش هیچ وقت تغییر نکرده. خلاصه که مو لا درز شاهکارهای Massive و گرافیک Division نمیره

اگه گرافیک ps4 این بازی در این حد تریلر 14 دقیقه ای باشه من دیگه از خدا چیزی نمیخوام..شما از کجا مطمینی برای ps4 هستش؟
در اینکه یه pc high end خیلی از ps4 قویتره شکی نیست بحث اینه که آیا یوبی برای pc gamer ها سنگ تموم میذاره یا نه

دکمه های پلی استیشن تو ویدئو تابلو هست دیگه.شما مطمئن باش وقتی aa بالا باشه و تسلیشن روشن باشه و فیزیکس فعال باشه روی های اند پی سی مثل همون گیم پلی 2012 خواهد بود.

Division فقط اسم یوبی روشه وگرنه سازندش massive هست و با اینکه یوبی صاحبشه اما ترکبیش هیچ وقت تغییر نکرده. خلاصه که مو لا درز شاهکارهای Massive و گرافیک Division نمیره

از صمیم قلب آرزو دارم اینطور که شما میگی باشه..راستی نمیدونی اون گیم پلی division تو e3 2013 رو چه پلتفرمی اجرا شده بود؟
طرف که داشت با dualshock4 بازی میکرد...البته میدونم ربطی نداره فقط میخوام بدونم بطور رسمی چیزی نگفتن راجبش؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دکمه های پلی استیشن تو ویدئو تابلو هست دیگه.شما مطمئن باش وقتی aa بالا باشه و تسلیشن روشن باشه و فیزیکس فعال باشه روی های اند پی سی مثل همون گیم پلی 2012 خواهد بود.

به این دکمه ها که میگی که نمیشه استناد کرد آخه..

مطمینا هیچ موقع فرانچایزهای یوبی مثل splinter sell-far cry توی زمانهای خودشون از لحاظ گرافیکی تاپ نبودن ولی این گیم پلی و داستان سرایی های اونها هست که یوبی رو معروف کرده....

شما اون زمانی که Far Cry 1 منتشر شد را به خاطر دارید؟:-/ :)
در ضمن اون یکی بازی هم Splinter Cell هست :)
درباره اینکه Ghost Recon اول نسل پیش یکی از عناوین تاپ گرافیکی شروع نسل بود هم هیچ صحبتی نمی کنم:)

اندکی صبر سحر نزدیک است .. سر tr میگفتن خیلی بهتر از نسخه pc بعد نقد df کاشف به عمل اومد نسخه کنسولی تسلیشن نداشته
خودشم که داره میگه:
تکرار می کنم، من بازی رو بر روی PS4 انجام دادم پس شاید نسخه PC بازی بهتر عمل کنه و جلوه های بصری غنی تری داشته باشه

من نمیدونم این دوستان چطوری میرن بالا منبر
مثال:
اصلا فرض بر اینکه کیفیت دو نسخه ps4 با PC یکی باشه .. فقط کافیه رو PS4 با 2xaa اجرا شده باشه رو PC که خوب دستمون بازه یهو دیدی 32xcsaa تو تنظیمات بود . همین خودش زمین تا زیر زمین اختلاف ایجاد میکنه. اونم برا یه بازی ow

چه برسه دستهای پشت پرده انویدیا که برا فروش کارت گرافیکی همه کار میکنن .حالا نمیدونم چطوری دوستان میگن هیچ فرقی نداره احتمالا خودشون جلو جلو بازی کردن

ولی خوب صبر میکنیم نقد سایتهای معتبرو در مورد کیفیت گرافیکی هر سه پلتفروم خواهیم خوند .
عجله نکنید

آخرین ویرایش:
از صمیم قلب آرزو دارم اینطور که شما میگی باشه..راستی نمیدونی اون گیم پلی division تو e3 2013 رو چه پلتفرمی اجرا شده بود؟
طرف که داشت با dualshock4 بازی میکرد...البته میدونم ربطی نداره فقط میخوام بدونم بطور رسمی چیزی نگفتن راجبش؟؟؟

- - -ویرایش - - -

به این دکمه ها که میگی که نمیشه استناد کرد آخه..

اجرای division که تئاتر بود خودشونم گفتن با پی سی بود ولی این ویدئو که من گذاشتم خیلی تابلوئه برای کنسول هست از فریم ریت که رو 30 قفل شده و پایین میاد بگیر تا lod و ppaa و اجرای بعضی افکتا با رزولوشن پایینتر از رزولوشن اصلی خیلی تابلو هست که اگر بخوان باز رو pc نمایش بدن که حالت تبلیغ داشته باشه اینقدر اسکول نیستن از ppaa برای aa استفاده کنن بدون تسلیشن و ...

شما اون زمانی که Far Cry 1 منتشر شد را به خاطر دارید؟:-/ :)
در ضمن اون یکی بازی هم Splinter Cell هست :)
درباره اینکه Ghost Recon اول نسل پیش یکی از عناوین تاپ گرافیکی شروع نسل بود هم هیچ صحبتی نمی کنم:)
فار کرای 1 که مال کرایتک بود فکر کنم:-/
اشتباه تایپی :d

اندکی صبر سحر نزدیک است .. سر tr میگفتن خیلی بهتر از نسخه pc بعد نقد df کاشف به عمل اومد نسخه کنسولی تسلیشن نداشته
خودشم که داره میگه:

من نمیدونم این دوستان چطوری میرن بالا منبر
مثال:
اصلا فرض بر اینکه کیفیت دو نسخه ps4 با PC یکی باشه .. فقط کافیه رو PS4 با 2xaa اجرا شده باشه رو PC که خوب دستمون بازه یهو دیدی 32xcsaa تو تنظیمات بود . همین خودش زمین تا زیر زمین اختلاف ایجاد میکنه. اونم برا یه بازی ow

چه برسه دستهای پشت پرده انویدیا که برا فروش کارت گرافیکی همه کار میکنن .حالا نمیدونم چطوری دوستان میگن هیچ فرقی نداره احتمالا خودشون جلو جلو بازی کردن

ولی خوب صبر میکنیم نقد سایتهای معتبرو در مورد کیفیت گرافیکی هر سه پلتفروم خواهیم خوند .
عجله نکنید

فکر کردید سنگین کردن بازی کاری داره اون دستای پشت پرده اگه بخوان بازی الکی سنگین بشه خواهد شد و هیچ ربطی به پایین و بالا بودن گرافیک نداره خدا وکیلی اون تریلر E3 2012 رو با همین تریلر 15 مینی مقایسه کن تفاوت خیلی بالا میره هیچ شرکتی نمیاد اینقدر اختلاف ایجاد کنه با کنسولا

مطمینا هیچ موقع فرانچایزهای یوبی مثل splinter sell-far cry-ac-driver-ghost recon توی زمانهای خودشون از لحاظ گرافیکی تاپ نبودن ولی این گیم پلی و داستان سرایی های اونها هست که یوبی رو معروف کرده....

36145225767511814047.jpg

اون موقع که نورپردازی بازی ها کاغذی (!) بود، SC نورپردازی حجم دار رو Xbox داشت! سال 2002 راحت SC یکی از بهترین جلوه های گرافیکی رو روی کنسول ها و PC تا اون موقع نمایش داد بعد میگی هیچ وقت از نظر گرافیکی Top نبوده؟
Ghost Recon سال 2001 رو شما دیدی که میگی هیچ وقت تاپ نبوده!؟

نه تو نسل قبل برای pc سنگ تموم گذاشت!!! یا با تاخیر میومد یا پر از باگ و ایراد بود!!!!

نه تو نسل قبل برای pc سنگ تموم گذاشت!!! یا با تاخیر میومد یا پر از باگ و ایراد بود!!!!
هر چی بود از اون کنسولی که جنابعالی روش بازی میکردید کیفیت بیشتری داشت:)
گرچه شروعش واسه نسل جدید روی پی سی با Assassins Creed IV Black Flag فوق العاده بود.اخرای نسل قبلم بازیهایی مثل FarCry 3 یا Splinter Cell : Blacklist عالی بودند و هیچ مشکلی نداشتند.این وسط یه Ghost Recon: Future Soldier استثنا بود چون تا اونجایی که یادمه از اول قرار نبود واسه پی سی بییاد و یه پورت بد بود و مشکل فریم دهی داشت که با اپدیت های بعدی خوب شد که اونم بازم کیفیتی خیلی بیشتر نسبت به بقیه پلتفرمها داشت.البته یه تعداد کمی بازیها هم تاخیر داشتند کسی منکرش نمیشه.ضمنا مشکلات کرک کردن بازی رو نباید پای پر باگ بودن بازی گذاشت.
مثل اینکه شما ناراحت میشی اگه نسخه پی سی در حد همون نمایش اولیه بازی باشه؟گرچه اگر هم در اون حد نباشه بازم کیفیتی بیشتر از بقیه پلتفرمها داره.
لطفا سعی نکنید کارهای شرکت بزرگی مثل یوبی رو با این حرفا خراب کنید..

بازی هنوز نیومده هفت جدشو اوردند جلو چشماش:|

36145225767511814047.jpg

اون موقع که نورپردازی بازی ها کاغذی (!) بود، SC نورپردازی حجم دار رو Xbox داشت! سال 2002 راحت SC یکی از بهترین جلوه های گرافیکی رو روی کنسول ها و PC تا اون موقع نمایش داد بعد میگی هیچ وقت از نظر گرافیکی Top نبوده؟
Ghost Recon سال 2001 رو شما دیدی که میگی هیچ وقت تاپ نبوده!؟

عزیزم همشو بازی کردم اون موقع..ولی بازم میگم تاپ نبودن..اون موقع که گرافیک مکس پین 1 و 2 و یا هاف لایف و doom و nfs اومده بود گاست ریکان یا Sc درجه دوم حساب میشدن

عزیزم همشو بازی کردم اون موقع..ولی بازم میگم تاپ نبودن..اون موقع که گرافیک مکس پین 1 و 2 و یا هاف لایف و doom و nfs اومده بود گاست ریکان یا Sc درجه دوم حساب میشدن

جانم ؟ بیخیال دوست عزیز Half-life 1 که سال 1998 امده در مقابل SC 2002 حرفی برای گفتن نداشته Half life 2 امده که 2004 امده در مقابل Pandora Tomorrow بنچمارک بود برای کارت خریدن چطور درجه دو حساب میشدن ؟.

DOOM که برای سال 1998 شما اصلا گیم پلی اون بازی یادت میاد ؟ که با SC 2002 حتی مقاسیه کنیم ؟ یا نسخه های بعدیش ؟ حتی اگه منظورت DOOM 3 هم بوده باشه که 2004 امده .

خودت با SC PT مقایسه کن .:| چرا بیخودی روی حرف اشتباه پافشاری میکنی همین SC خودش زمان خودش غولی بود ملت بر مبناش کارت گرافیک عوض میکردن .:|
doom3-delta.jpg

4.jpg

MaxPayne-01.jpg

max-payne-2.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or