جدول مقایسه کارتهای گرافیکی در بازی Crysis

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
با سلام.............:laughing::cheesygri:cheesygri
سایت نسبتا معتبر کراسیس انلاین به تازگی اقدام به تهیه و انتشار جدولی کرده که در اون کارتهای مختلف انویدیا و ایتی ای رو از لحاظ فریم با هم در بازی کرایسیس مقایسه کرده.......که من توجه شما رو به این 2 جدول جلب میکنم......
5y34zk7.jpg

6fzfq84.jpg

البته ممکن هست که این جدول با واقعیت فاصله هایی داشته باشه.ولی اگر درست باشه حرف سازنده های بازی در مورد اینکه با کارتهای 2-3 پیش میشه این بازی رو خوب اجرا کرد یه خورده نقض میشه(البته به نظر من)
در ضمن من این جدول رو هم تو تاپیک کریسیس نیز قرار دادم.......
به هر حال اگه به نظرتون خبر خیلی جدید نیست ببخشید.........;););)

كجا خوب ميشه اجرا كرد؟! :) وقتي اينجا فقط بنچ مارك كارتهاي يك نسل قبل آورده شده! اونم مثلاً با 7900GT روي با تنظيمات highQ همش 50 فريم ميده تازه اين بنچمارك روي سيستم دوئال كور 2 گيگاهرتز با 2 گيگ رم گرفته شده. يعني كسائي كه از نسلهاي قبل تر مثل سري 6xxx از nVidia‌ و X800‌به پائين از ATi بايد برن غاز چراني!:biggrin1:

كجا خوب ميشه اجرا كرد؟! :) وقتي اينجا فقط بنچ مارك كارتهاي يك نسل قبل آورده شده! اونم مثلاً با 7900GT روي با تنظيمات highQ همش 50 فريم ميده تازه اين بنچمارك روي سيستم دوئال كور 2 گيگاهرتز با 2 گيگ رم گرفته شده. يعني كسائي كه از نسلهاي قبل تر مثل سري 6xxx از nVidia‌ و X800‌به پائين از ATi بايد برن غاز چراني!:biggrin1:
من هم موافقم ....:cheesygri:cheesygri
منتها ترسیدم اگه بگم بد یا افتضاح بقیه مدعی بشن..........;);)
البته این نکته رو هم باید بدونیم کارتهای سری 7900 واقعا تا به حال خوب پیش اومدن و من خودم اصلا انتظار نداشتم این بازی با این کارتها فریم خوبی داشته باشه.......مثلا نزدیک 40-50 اونم تو کرایسیس:eek::eek::eek::cool:

Thinking of 8800GTS :-"

Get a 360 instead .. it's gonna run all games on 60fps flat on 1080p :biggrin1:
JK :)

بابا قرار نیست تنظیمات گرافیکی رو تا خرخره ببری بالا ..
فوقش هم نشد میریم Serious Sam - TSE میزنیم Co-op :)

پ.ن : 9700pro رو بگو خدا بیامرز شده. باید بفرستمش توی موزه کلن ممد کنار بقیه کارت ها .

if that is true so my pc is rock to run Crysis ! :cheesygri
And also, Farsi is the language spoken in this site
Man namana !?
----------------------
اما بر طبق این میشه برای کارت های قبل هم حساب کرد... مثلا
مثلا
7300 : 20 - 25
6800 : 15 - 20
6600 : 10 - 15
... !
اما در صورتی که رم 2 گیگابایت باشه و سی پی یو دو هسته ای!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or