جدول مقایسه کارتهای گرافیکی در بازی Crysis

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
با سلام.............:laughing::cheesygri:cheesygri
سایت نسبتا معتبر کراسیس انلاین به تازگی اقدام به تهیه و انتشار جدولی کرده که در اون کارتهای مختلف انویدیا و ایتی ای رو از لحاظ فریم با هم در بازی کرایسیس مقایسه کرده.......که من توجه شما رو به این 2 جدول جلب میکنم......
5y34zk7.jpg

6fzfq84.jpg

البته ممکن هست که این جدول با واقعیت فاصله هایی داشته باشه.ولی اگر درست باشه حرف سازنده های بازی در مورد اینکه با کارتهای 2-3 پیش میشه این بازی رو خوب اجرا کرد یه خورده نقض میشه(البته به نظر من)
در ضمن من این جدول رو هم تو تاپیک کریسیس نیز قرار دادم.......
به هر حال اگه به نظرتون خبر خیلی جدید نیست ببخشید.........;););)

عجب دنیایی شده !!!

سلام . :love:

من به شخصه فکر نمیکنم این جدولها مستند باشن اما در صورتی که واقعیت داشته باشن ازشون میشه نتیجه گرفت که 8800GTS و 8800GTX چندان تفاوتی در اجرای بازی و ایجاد فریم بالاتر ندارن . یعنی شما میتونید با خرید 8800GTS با قیمت 350 هزار تومن در مقابل 8800GTX با قیمت 600 هزار تومن صرفه جویی کنید و مبلق باقیمونده رو صرف خرید یک پردازنده ی 2 هسته ای کنید . :love:
راستی طبق شایعات مثل اینکه قراره این بازی به صورت قابل Download برای کنوسل XBOX 360 و بعدها برای PS3 هم منتشر بشه . اما فکر نمیکنم این کنوسلها بتونن کیفیت تصویری که Direct3D 10 ایجاد میکنه رو خلق کنند چون به هیچ وجه از اون پشتیبانی نمی کنند . در این صورت یک تفاوت کیفیت بصری چشم گیر بین PC و کنسولها ( XBOX 360 و PS3 ) در اجرا کردن این بازی در حالت DirectX 10 ایجاد میشه که فکر نکنم برای XBOX 360 و PS3 دارها چندان خوشایند باشه . البته اگه این شایعات حقیقت داشته باشن :confused:;):blushing::((:love::biggrin1:.

در ضمن کسی خبری از Crysis Playable Demo نداره ؟؟؟ :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or